Keiharde verkrachting is het, volgens het openbaar ministerie! Dénis van Vliet, of moeten we vanaf nu Dénis van V. zeggen, heeft zich schuldig gemaakt aan grove aanranding. Heeft deze man soms Koos Spee anaal gedomineerd in een donker steegje? Ik kan mij namelijk voorstellen dat Dénis het idee had dat het naaien namelijk niet altijd van één kant moest komen. Of meende hij de stripper te herkennen die zijn vrienden voor zijn achttiende verjaardag hadden geregeld in een vrouwelijke agente? Neen. Dénis droeg een fout shirt. Corrupt. Dat stond er op zijn t-shirt. Een duidelijke aanklacht tegen de huidige echtsstaat. Nu verwacht ik niet dat het totale regiokorps de jongen met bloemen overgieten als hij daarmee langs hen paradeert, maar ik kan mij niet voorstellen dat zij zich hierdoor sexueel aangetast voelen. Dat politieagenten tijdens een achtervolging steevast met een harde plasser enthousiast naar elkaar toeschreeuwen dat de bestuurder zijn rijbewijs kwijt is was langer bekend, maar dat ze dit ook al krijgen van een t-shirt vind ik verontrustend.

De politie heeft van de staat een bepaalde macht gekregen. Macht, die net zoals elke macht, gecontroleerd moet worden en bespreekbaar moet zijn om deze macht in controle te houden. Een aanklacht van een burger, die indirect één van de vele werkgevers van de politie is, mag dus nooit bestraft worden. Is het kenmerk van corruptie niet dat het niet besproken wordt, dat het geheim is? Zou onze Dénis niet gehuldigd moeten worden omdat hij deze misstand aan de
kaak gesteld heeft?

Wat is het toch een gigantische klap in het gezicht voor elke vrije Nederlander. Totale minachting voor het volk wordt hier ten toon gespreid. ‘Even kijken of ze dat pikken, we laten hem gewoon voor aanranding aanklagen’ zullen ze gedacht hebben. Als ze dit kunnen flikken, kunnen ze alles. Een mooie testcase.

‘If you tolerate this, then your children will be next’. Ooit wees dit regeltje naar een ander land, tegenwoordig kun je dit op bijna elke krantenkop toepassen.

De razzia van Gregorius Nekschot, de dood van Pim Fortuijn, zo’n beetje alle kabinetsvoorstellen van Rouwvoet. De lijst gaat door en door. Een politiek opgezet plan om zich van de democratie te ontdoen.

In de ‘flower power’ tijd zouden de mensen zijn gaan demonstreren. Nu weten de mensen bij god niet meer waar ze moeten beginnen, de lijst is zo lang geworden dat er geen spandoeken bestaan waar het allemaal op zou passen. Waarschijnlijk zouden deze demonstraties direct met harde hand van het museumplein geveegd worden door de ME.

Wij moeten het dus slimmer aan gaan pakken. Aangezien het verkondigen van een eigen mening binnenkort gelijkgesteld wordt aan aanranding. Ik stel voor dat we met het EK allemaal totaal in het zwart gekleed gaan. Steekt lekker af tegen dat oranje, dat vanwege onze bleke nederlandse huid toch al voor geen meter stond.

Ik ben benieuwd of we dan aangeklaagd worden voor een groepsverkrachting…


7 reacties

Prlwytskovsky · 7 juni 2008 op 00:19

Genaaid wordt je zo wie zo. Dus of het nu groepsverkrachting heet of aanranding maakt ook geen verschil meer.

Dees · 7 juni 2008 op 09:45

Oei Fat, het is allemaal te rommelig geschreven. Je hebt helemaal gelijk en het is van de zotte, maar je haalt er teveel bij en dan van de hak op de tak bovendien…

Solly 😉

Groet van Dees

lisa-marie · 7 juni 2008 op 16:36

Snap je punt maar het is wat rommelig.
Leuk dat ik je hier weer lees.
Kijk uit naar de volgende 😀

SIMBA · 7 juni 2008 op 16:59

Je hebt een punt, zeker weten. Maar iets netter uitgewerkt zou het prettiger leesbaar maken…

FatTree · 7 juni 2008 op 19:22

Tsja.. actualiteiten is niet mijn ding. Ik raak dan echt kwaad en dan lul ik er op los als Joran in een vliegtuigtoilet. In ieder gevalbedankt voor het commentaar!

Gr. FatTree

lisa-marie · 7 juni 2008 op 19:53

[quote]Ik raak dan echt kwaad en dan lul ik er op los als Joran in een vliegtuigtoilet.[/quote]
😆
heerlijke zin zit dan ook hier te grijnzen.

pally · 8 juni 2008 op 11:05

Nee, Dikkeboom, je sterke kant ligt niet in dit genre. Ik snapte er geen bal van, eigenlijk. 🙁
Nou, ja, je hebt hier allang laten zien dat je kunt schrijven.

groet van Pally

Geef een reactie

Avatar plaatshouder