Karaboemdiejee. en Krripirriratsaflats, de 2 zitten gezellig verstrengeld als een liefdespaar op de dijk met uitzicht naar de rivier.
Ze kijken naar de lage waterstand viel nog wel mee maar het gortdroge gras maakte het zitten wel erg hard.

Karaboemdiejee. en Krripirriratsaflats zijn verliefd.

De verhalen over de 2 gaan als fluisterkrant geroddel door de straten, stegen en over het enige plein van het dorp aan de rivier. De rivier mer de lage waterstand. Karaboemdiejee. en Krripirriratsaflats hebben er geen boodschap aan.

Enkele hazen renden achterelkaar met de snelheid van een E-bike op stand 1 langs de waterkant
Karaboemdiejee. en Krripirriratsaflats kijkken naar het schouwspel en hun lach klinkt als het geluid van krijsende vogels.

Daar Karaboemdiejee., daar zijn de zwarte vogels weer, de brengers van onheil. Krripirriratsaflats reageerde niet. Op het gortdroge gras liggen Karaboemdiejee en Krripirriratsaflats

Het onheil kwam snel, Karaboemdiejee. en Krripirriratsaflats hebben niet geleden. Hadieouwe, dokter uit het dorp keek naar Karaboemdiejee. en Krripirriratsaflats,, wreef over zijn voorhoofd en keek over de rivier naar de verte. “het is gebeurd, verder onheil wordt ons dorp bespaard dit jaar”.

Het krijsend geluid van de zwarte vogels loste op in verte.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Kees Schilder · 9 mei 2022 op 11:29

Een van de betere uit uw toch al imposante oeuvre

    Nummer 22 · 9 mei 2022 op 12:03

    Dank u.. wordtt vervolgd met .. Hatseflats en Hatseflap uit Moskou, maar dat terzijde. Beiden zijn gevlucht over de vlaktes naar veiliger oorden tenminste dat…….. 😱

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder