Daar zit je dan met je goeie gedrag. Op de beurs. Om het bedrijf van je beste vriendin te promoten. En een beetje dat van onze vaders. En wat ga je daar dan doen? Juist, helemaal niks. Nou ja, rondje lopen, zitten, broodje halen, weer zitten, vriendelijk lachen, rondje lopen, zitten, kijken, toch maar een column schrijven dan. Waarover? Over de beurs dan natuurlijk. Jaja, best spannend. Want het is een camper beurs. En wat is er nou niet leuk aan een camper beurs? Ehmmm, oke, ik geef toe, er is helemaal niks leuk aan een camper beurs. Dus moeten we het maar leuk maken. Werkelijk elk voorbij komend persoon is geanalyseerd. Ja er was een enkele goeie uitziende bij, maar mannen en vrouwen, (waarschijnlijk ligt het aan de camper beurs) maar wat lopen jullie er bij. Zo moeilijk is het toch niet om je ten minste fatsoenlijk te kleden? Tegenover ons stond een standhouder en die droeg serieus sandalen onder zijn nette pak. Pardon? En laten we het dan maar niet hebben over het typisch lesbisch uitziende stel, je weet wel, bergschoenen, pieterpad, benen niet scheren. En begrijp me niet verkeerd, want niks mis met lesbisch. Maar je wil er toch goed uitzien? Of zal het echt zo zijn dat als je gesetteld bent dat niet meer hoeft? De tijd zal het me wel leren. Maar voor nu, mijn oog wil ook wat.

De meeste lol hebben we toch echt op de wc gehad. Hoe bestaat het hè, camper beurs geen lol te beleven, maar die wc’s, die maken alles goed! Ten eerste, ze waren schoon, halleluja! Ten tweede, er was zowaar altijd wc papier, halleluja! Maar na het wassen van je handen, je handen drogen op de camper beurs, dat spant de kroon! Goed, misschien ligt het aan het gebied waar we wonen en lopen we enorm achter maar op een geheel voor ons nieuwe wijze werden onze handen gedroogd. Nou ja, nu moet ik niet overdrijven want het gebeurde met lucht, zoals ik dat wel vaker had gezien. Maar uit dit apparaat kwam de lucht van twee kanten, met zo’n enorme kracht dat het briljante schrik reacties opleverde. Van iedereen die zijn of haar handen erin stak. Jammer dat we geen camera bij ons hadden. Analayseren maar weer. En heel hard lachen.


4 reacties

Neuskleuter · 2 oktober 2009 op 16:59

Zo’n handendroger hebben ze ook op de toiletten op het station in Zwolle.

Maar echt een goeie column, mwah, de vorige van je vond ik beter. Dit heeft naar mijn idee een bloggevoel. Dat komt door de inhoud (grappige dingen zijn alleen leuk als je erbij bent) en door woorden als ‘goeie, goed, misschien, nou ja, juist’, etcetera. Daarnaast is ‘camperbeurs’ toch echt één woord.

Trouwens, zo’n beurs had je ook op een andere manier interessanter kunnen maken voor jezelf. Ik stond afgelopen zaterdag op de studiebeurs in Groningen. Ook daar waren eigen-folderlezende-oh-wat-kletsen-we-gezellig-en-haha-wat-een-lelijkerd-loopt-voorbij-en-ik-verveel-me-figuren in de stands. Die trekken inderdaad geen publiek. Probeer maar eens in het gangpad te staan, ja, over die drempel van je eigen stand en spreek de mensen maar aan. Vraag ze wat voor camper ze zoeken, wat ze hier doen. En pas je eigen aanbieding daarop aan. Wedden dat het interessant wordt? Ik denk dat je vriendin daar ook blijer mee is.

SIMBA · 2 oktober 2009 op 17:24

[quote]Daar zit je dan met je goeie gedrag.[/quote]
Nou…dat goeie gedrag valt wel mee als je mensen uitlacht, bekritiseerd op kleding/uiterlijk en de halve dag op de toiletten rondhangt 😕
Enne, Pieterpad is met hoofletter en mijns inziens geen uiterlijkheid.

maurick · 4 oktober 2009 op 01:06

Zozo, een camperbeurs bezocht. Weet je het wel zeker, dat kamperen? 😉
Het doet inderdaad een beetje bloggerig aan, niet mijn ding.

Groetjes,
Maurick 😉

Mien · 5 oktober 2009 op 11:05

Humor op het toilet heeft zo z’n voordelen.
Je kunt het gewoon laten lopen.

Mien

Geef een antwoord