Altijd in voor een trio met de dames Patricia, Nona en Sarah. Maak er maar een quatrootje van. Zolang de triootjes met veren maar uit gaan. De leggings, oorbellen en andere stuf graag op het nachtkasje. De jarretels en andere lingerie op de vloer.

Laat de jam maar komen én de marmalade. Smeer de ruggen en de benen in van deze snoepkonten en laat de bas het werk doen. Lang leve de soulsisters. Lang leve LaBelle. Soulsister, soulsister. Jazeker. Ik wil graag met je slapen. In de glitter en in de spotlights.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 8 januari 2022 op 09:52

Van oude… en e … die echt over zijn, is het verlangen naar vroeger voordat de kleuren televisie en de digitale snelweg werd aangelegd. Het onbereikbare omdat je toen te jong was en nu decennia later – in het verlangen naar- blijft steken. Oh, oh een tijdmachine zou een uitkomst zijn, dan ging ik direct terug naar mijn lagere school tijd…… maar niet om in 2022 Rutte IV mij te begroeten met “Hej Kijk Aan” als nieuw lid van zijn kabine. Geef mij dan Catherine Deneuve, Jerney Kaagman, om maar toen naar de wulpse bewegingen van Jerney te kijken , maar dat terzijde.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder