‘Keelpijn, mevrouwtje?
Daar gaan we wat aan doen, kleedt u zich daar maar even uit. Ja hoor, helemaal graag. Ook uw ondergoed ja. Dan kunnen we rustig alles onderzoeken. Er is namelijk veel veranderd bij de huisarts. U hebt er over gelezen? Dat is mooi. Een borstversteviging lijkt me wel wat. Kijk mevrouwtje, als ik uw tepel op deze plaats houdt is dat veel beter dan op uw buik. Die zwaartekracht ook hè. Ja natuurlijk, die andere borst ook. Wat dacht u dan? Twee voor de prijs van een hoor. We zetten er een prothese in van de maat die u wilt. De tepelhof wat kleiner is ook geen overbodige luxe. Een beetje liposuctie hier en daar kan ook wel, wat denkt u? Een strakke taille is altijd al uw droom geweest. Ja dat eten hè, te vet we doen het allemaal. Moeten we mee oppassen.

Maakt u straks ook een afspraak voor u man? Ook voor hem kunnen we veel doen hoor. Uit betrouwbare bron weten wij dat lengte er niet zoveel toe doet. Het gaat hem om de dikte. Nou mevrouwtje, het is een onderzoek geweest van de huisartsenvereniging. Uiteraard betrouwbaar. Ja, zijn we trots op hoor. Een maatje dikker is geen probleem. U zegt Vanessa? Helemaal correct. Met botux kan alles. Dus ook een penis ja. U kiest gewoon de maat, desnoods komt u mee en spuiten we net zolang tot u tevreden bent. Nee niet giftig, echt niet. Botux is ook voor oraal gebruik. Alles is mogelijk en de klant is koning. U roept wij spuiten.

En als u man dat niet wenst zetten we er bij u gewoon even een extra stikseltje bij. Nou kijk, dat doen we tegelijk met het verkleinen van uw schaamlippen. Ja, ik zie het lubberen, irriteert u allang zeker? Nee hoor, geen besnijdenis. Gewoon esthetisch. Kalkoenennek, u zegt het ja. Nee gewoon net dat tikje mooier. Er is zoveel mogelijk tegenwoordig. En we trekken nog even het vel strak om uw billen. Gaat u straks maar een mooie string kopen mevrouwtje. Die hebt u hard nodig, dat weet ik zeker. Uw lichaam schreeuwt er om, geloof me maar. U en uw man zullen uitermate tevreden zijn.

Haren? Tja mevrouw dat prikkelt in de keel natuurlijk. Maar dat kunnen we pijnloos oplossen en u ziet geen haar meer terug. Uw man ook? Hygiënischer, absoluut ja. En glad ja, lekker. Geen probleem, fluitje van een cent. Ja, dat spreekwoord kan weer, nu de gulden weer helemaal terug is. En toch ook maar dat extra stiksel? Uw lichaam hoor.

Ach weet u, sinds Geert Wilders het onderwijs heeft vrijgelaten is zoveel meer mogelijk in de medische zorg. Fantastisch gewoon dat studenten nu zelf uit kunnen maken welke lessen ze willen volgen. Niets is meer hetzelfde op school, geweldig gewoon. We kiezen gewoon de lessen die we leuk vinden.

U zegt? Hoofdpijn?
Ja, daar kwam u voor natuurlijk. En ook dat lossen we op. Nee, nog niet aankleden graag. Draait u zich maar even om. Uw armen legt u op de behandeltafel. Ja zo, prima. Maakt u onderrug maar hol en denk aan de benen. Houdt ze losjes. Billen naar achteren. Prima ja. Even een momentje en dan kom ik bij u.’

Categorieën: Actualiteiten

10 reacties

prikkels · 15 maart 2005 op 12:13

Ik heb me rot gelachen om jouw meesterlijke column.

Leuk en smeuiig geschreven. Maar naar de dokter ga ik voorlopig niet meer. 😮 Veel te bang dat ik met een lijf thuis kom dat ik niet meer herken als de mijne. Ik kijk en koester mijn kwabje hier en een rolletje daar. 😛

Kees Schilder · 15 maart 2005 op 12:33

Heel geestig Fred.Erg gelachen, maar daarachter, achter je woorden, beschrijf je wel een wereld die ,ik althans, allang niet meer begrijp

Mup · 15 maart 2005 op 14:32

[quote]U roept wij spuiten.[/quote]

Dan zou ik er stil van worden,

Groet Mup.

champagne · 15 maart 2005 op 15:45

Erg leuk verhaal, heb er hartelijk om gelachen! 😆

WritersBlocq · 15 maart 2005 op 16:09

😡 😕 😀 is wat ik voel als ik mij dit alles voorstel. tis toch niet meer normaal hoe de normen en waarden van onze maatschaampij veranderd zijn. ik doe er niet aan mee, ben en blijf mijzelf, soms zie ik dubbel en tel voor 2 en da’s al zat!

Dees · 15 maart 2005 op 18:36

Wel klantvriendelijk. Je komt met keelpijn en loopt de deur uit als Marijke Helleveeg. Leuke insteek op een bizar idee.

Louise · 15 maart 2005 op 20:09

Wel een hondemanier om van de hoofdpijn af te komen 😀 maar zal vast wel helpen.
Ik check het toch even af bij Mosje straks, die schijnt daar alles van te weten 😛

sally · 16 maart 2005 op 00:44

😀 😀

erg leuk
en triest

Sally

Li · 16 maart 2005 op 09:44

😀 😀 😀

li

Ma3anne · 16 maart 2005 op 22:24

Opereert deze arts ook op internet? Er schijnen al van die hobbyisten rond te lopen.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder