Uit het interview met Raggel Hazes: ‘Dré is de basis en mijn programma moet een succes worden want mijn basis inkomen moet echt veel hoger worden. Het kost een vermogen om naar zonnebankvrije landen te vliegen want zeg nu zelf ‘ik heb een mooie onnatuurlijke huidskleur en zie er uit als een vrouw van 70 jaar, niet dan?’. Ja Raggel, je ziet er nu echt uit als een vrouw van 70 met een niet meer gladgestreken mombakkes’ (Bron: Dre jr.)

Raggel Hazes bv

Naar Hazes luisteren is oké, als je maar niet te veel luistert. Toch? Fout. Hazes is ongezond. De gezondheidsrisico’s zijn zelfs vergelijkbaar met roken. Dat is de conclusie van nieuw groot internationaal onderzoek. En werd breed uitgemeten in de media.

Dit allemaal naar aanleiding van het volledig geflopte tv-programma ‘Hazes is de Basis’ waarin de ‘weduwe’ Hazes (hierna te noemen ‘Raggel’) sinds een jaar of twintig met het ‘lijk’ (lees: de as) van Hazes loopt te zeulen om hem zodoende nog enigszins in leven te houden. De reden mag duidelijk zijn. GELD! Money talks en tot as geworden lichaam van André niet!, dus laat je als de weduwe Hazes elk jaar een kudde B-artiesten opdraven die vakkundig het gehele Hazes repertoire vakkundig verneuken.

In het roddel deel van rechts Nederland mocht Raggel haar eerste ontmoeting met Dré vertellen omdat het de 100e herhaling jubileum was. ‘Dré en ik waren smoorverliefd toen we elkaar voor het eerst geheel naakt zagen boven de slagerij. Ik wist niet dat Dré een bekende zanger was maar het zingen voor de kerk uitgaan ging Dré goed af, ik moest ineens huilen omdat hij daarna zijn vrouw moest bellen’

Maakt niet uit. Zijn fans zijn verslaafd aan Hazes en slikken alles, ook al komt er een verdacht lijkengeurtje van af. En bij de merchandise kraampjes kopen de bedwelmde fans zich suf aan de Hazes producten; ingestraalde lege bierflesjes met zijn afbeelding en jawel zijn – door Raggel nagemaakte- handtekening uit de echtscheidingspapieren en toen was Hazes dood en omdat Raggel nog niets had getekend springlevend.

De Duitse grootgrutter Liedl had een collectie Hazes troep in de bakken liggen. “Gut De verantwoordelijke Liedl manager communicatie en marketing werd direct ontslagen toen een naaste medewerker de Chief van Liedl , na het werk in een motelkamer vertelde dat André Hazes nu door de extreem rechtse fans van die andere A.H. als hun Leiter wordt beschouwd en Raggel H. als de ‘nieuwe’ Eva Bruin, maar dat terzijde. De Chief van Liedl ‘was not amused ’en na zijn ‘befehl ist befehl’, oder…! verdween de AH zwart gekleurde troep uit de bakken.

Maar er moet ook verdiend worden door een nieuw klantenbindende reclame actie waarbij de klanten zegels kunnen sparen voor nog meer troep. Er gaat een gerucht dat er gespaard kan worden voor gratis gas uit Rusland, maar dat heb ik, van het O.I.L. (1955), van horen zeggen.

Dat naar Hazes luisteren het risico op kanker verhoogt, is al lang geen geheim meer. Het meeluisteren trouwens ook want dan moet je naar Beter Horen om de op maat gemaakte oor plastieken te laten aanmeten.
‘Wat zeg je Raggel? ’Oh, maar natuurlijk zien de kijkers dat ze allemaal oor plastieken dragen omdat ze hun eigen uitgekraamde gezang niet willen horen, nou ja gedempt.


Ook passief naar Hazes luisteren is een stuk gevaarlijker dan eerst gedacht. Na een uurtje in de buurt van een Hazes luisteraar zijn de negatieve effecten al merkbaar. ‘Ik heb hier een raket voor mijn buren’ hoor je elke dag in het Kremlin, enfin.

Dat is niet alleen een grove inbreuk op jouw recht op gezondheid, maar ook ronduit gevaarlijk, zo blijkt nu uit een grootschalige metastudie van de het O.I.L. Onderzoek Instituut Leijdecker o.l.v. Prof. Dr. Mr. Ir. R. Leijdecker (1955).

Daarom raadt Leijdecker- in eigen persoon en live aan de tafel van Beau, Jinek, Humberto, M. en Op 1 maar slechts 1x bij RTL Boulevard aan om

(Onze professor houdt niet van dat aanstellerig gedrag van Fatima, Leco ’kijk als je hier en daar wat extra – uit de rivier Dnjepr – klei smeert en dat 5 dagen laat zitten neemt de klei alle huidonzin dat je er afgeschraapt kan worden’ en Nikki P. die op een verhoging van 1 meter moet staan omdat de kijkers haar niet kunnen zien, maar dat terzijde. Dnjepr klei?)

openbare ruimtes voortaan op te delen in een Hazes-loze ruimte en een afgesloten zone voor Hazes verslaafden, waar ze in alle rust onder elkaar kunnen genieten van hun ongezonde hobby zonder anderen daarin te betrekken.
Marc -Marie H. (nee, geen familie van.. omdat de ‘H’ een verkeerde suggestie kan opleveren. Die Marc-Marie met zijn hoge stem kirt ‘Ja, maar ja, nee ik zeg ja maar dus, ja dus dat Raggel best aardig was toen ze door het grensoverschrijdend gedrag, zeg maar ja toen André senior haar verleidde het bed te delen en André straalbezopen verliefd werd op de slagersdochter uit Rotterdam, ja maar dat zeg ik ja omdat ik ja, ja André persoonlijk kon, kun, kan nee, ja ik bedoel natuurlijk ‘ken’.

En Hazes junior heeft goed opgelet maar andersom Deze Hazes geniet valt op oudere vrouwen, zingt graag in de kerk maar is nu overspannen en heeft een time out periode ingelast. Raggel ‘Hoe het met onze Dreetje gaat?’ Vraag het hem zelf! Zijn vader die is dood, als je dat maar weet.

Daarnaast heeft Rutte met zijn discipelen en met een meerderheid in de 1e en 2e kamer het advies van het Hazes Outbreak Management Team, op alle nog nieuw uit te brengen muziek uit een -plotseling gevonden oude opnamen door, … precies Raggel en haar adviseurs, van welke Hazes dan ook met de afschrikwekkende teksten op Cd’s en andere Raggel b.v. troep verplichte plaatsingen zoals: ‘kijken en luisteren naar Hazes is dodelijk’ en ‘ Hazes luisteren tast je hersencellen aan’. Raggel b.v. stelt zich niet aansprakelijk voor welke schade dan ook.

Hoe minder Hazes muziek, hoe minder passieve Hazes slachtoffers, luidt de redenering van het HOMT.

Het O.I.L. pleit ook daarom voor een algeheel Hazes verbod met onmiddellijke ingang!
Raggel is niet bereikbaar voor enige commentaar op dat besluit. Raggel lig onder een zonnehemel lampen fabriek te bruinen.
Raggel ‘Ik moh tog ook wah verdienuh, niet dan ja tog’ vertelde ze eerder aan haar vrind Jeroen v.d B.

Nu je toch hier bent, luister eens naar deze muziek van André en Bonnie. ‘Raggel kom je buiten spelen ’Raggel kom je buiten spelen’ en deze ‘Dokter André vertel eens even hoe is het met haar nu..’

Kortom, samenvattend en concluderend

Die Raggel …wat een hypocriet met mono dekkende muurverf lijk aasgier pikkerij.. .
De scheidingspapieren lagen al klaar toen Dré ineens overleed.. Raggel heeft daarmee haar waanzinnig jacht naar het geld met- in Azië gemaakte T-shirts, kapot getrokken theezakjes en dan verkopen als; De Ontspannende Thee Van Raggel’ en ander handel (boormachines, ketting’ &*$#@ weer 2 vingers eraf’ zagen haarspelden, strings met Dré afbeelding van zijn uitgestoken tong, schaamhaar kammen, papieren hoeden in de kleur zwart) gestart… Haar naam was Malle Babbe, pardon foutje want dat is liedje van Rob de Nijs. Haar naam is Raggel Geldwolf ze……….( vrij naar de Zangeres Zonder Naam)


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

Kees Schilder · 8 maart 2022 op 12:36

Uit stekende column, over Ha 6, al zeg ik het zelf

  Nummer 22 · 8 maart 2022 op 12:40

  Ons kent ons!😁 of zoals prof dr mr ir Akkermans zou opmerken maar dan anders ‘ U bent gevraagd, Paco’. Dank !

Arta · 9 maart 2022 op 07:54

Haha, eennhele andere raffel, maar zeker ook leuk leesvoer!

  Nummer 22 · 13 maart 2022 op 09:19

  Tsja Arta,.. Rrrrrrrraggel Hahahatsjie azes (Pardon ik moest ineens hoesten en niezen), wat een familie zeg. Is er geen nieuwe dan zorg je wel dat er nieuwe komt. Mam? Ja Dreetje.. Je moet een keten van theewinkels beginnen want theedrinken is hot. Goed idee Dreetje, wat denk je… Fotootje van jouw vader op de zakjes die je er in moet hangen, ik bedoel in het hete water.. hahahaha. Mam, lijkt me een goed idee en open dan ook een zaak in Barcelona. Waarom? Dreetje…. Nou gewoon denk ik omdat daar veel landgenoten wonen of op vakantie gaan. Oh ja, noem er ’s 1. Uh, eh… Ik dus.

Machteld · 12 maart 2022 op 10:11

Tja, inderdaad, alles voor het geld hè. Grappig dat we allebei op hetzelfde moment hierover schrijven. Hoewel, voor mij was het nieuwe televisieprogramma inderdaad de trigger. Ik had juist zo gehoopt dat we af waren van het nieuws over deze vreselijke familie.

  Nummer 22 · 13 maart 2022 op 09:14

  Hoi Machteld,

  Tsja, de 1 zijn dood is voor de familie Hazes ( Raggel, c.s.) het brood, de huidverminkingen met het landschap direct in een ander perspectief laat zien. “Mijn naam is Roxanne Hazes (‘so what ?’) en ik gebruik de producten van een bedrijf dat mij goed betaalt en zie je ook de stipjes op mijn vingers ? So what? Roxanne. Opzouten graag. En Raggel? die laat zich bruinen onder de UV stralen en ontdekt over – pak weg 5 jaar- dat ze haar huid nog meer heeft verpest, nog platter Rotterdams praat en aan het zuurstof apparaat ligt want Hazes junior komt weer wel of niet langs. Overigens Hazes sr. had nog kids uit eerdere relaties, maar dat terzijde

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder