Wat een armoede! André Hazes jr. komt met een eigen riel lijf soap. Rachel rochelt van jaloezie, haar zoon gelooft niet in haar maar in zichzelf.

Enfin, in de rijtjes rotzooi voor de geest programma’ s worden de volgers van nutteloosheid als er maar gelachen kan worden op hun wenken bediend.

Chantal komt slapen, deurwaarders voor de deur en ‘ik durf niet naar mijn huisarts maar heel Nederland kan de lichamelijke afwijkingen lijf op de beeldbuis aanschouwen met een bord hachee op schoot. ‘kijk nou eens wat een zooitje in dat huis zeg!’ En daar is John

”Wij gaan jullie helpen!’ Mail naar ‘JohnseiktafAtTalpapuntenel. Doen hoor!

‘Mijn moeder’, zegt haar dochter, is 59 en draagt niets onder haar winterjas van cavia bont.  Ze loopt in Ouwevrouw Direnpark bij de ijsberen te ijsberen en als er 1 beer kijkt dan laat ze haar naaktheid zien. De ijsbeer laat zijn tanden zien en dat vindt mijn moeder geil. Dat kan toch niet, het is geen gezicht! Ik schaam me ‘dood’ en ook omdat geen Oraal witte tandenborstel lach kan laten zien maar een verrotte fietsenrek.

Gordon help!mijn 8 zussen en mijn 3e stiefvader worden gek van de cavia jeuk.

Pardon, zegt een buurman. We hebben bonje met de buren, nee… de…hele straat dus. ‘Hier ben ik Patty, ik ga jullie buren wel verjagen naar een andere wijk!’
Een riel lijf soop is het ultieme genot tot zelfbevrediging van toet bekend Gooise sletten bakken en knechten van T. met boa constrictor contracten. Kijk maar naar Humberto, die presenteert nu een programma over dieren en mensen en dat ze op elkaar lijken. Tja,.. tuut tuut tuut de groetjes van… ! Humberto ziet dan zichzelf. Stax toch maar vroeger naar bed, denkt Humberto.

En de kijkers? Whatsapp vingeren 24 uur per dag 7 days a week. ‘Heb je dat gezien… Beau, Chantal, Ruben, Beau, Humberto, Linda, Peter R. en de hele Santegoeds santekraam gaan meedoen met ‘ Erotica’ een 24 uurs lijf soop. Goedelieke geeft advies hoe elkaar ’s lekker te verwennen.

Sletten? Man, vrouw?? Excusé moi… gender neutrale sletten!

Brrrr

In vele landen op deze aardbol sterven kinderen door honger, armoede, het ontbreken van gezondheidszorg, door oorlog en geweld, musbruik en kinderarbeid.

Maar Talpa ziet daar geen commercieel gewin in.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

Mien · 7 augustus 2017 op 13:07

Musbruik? Gedver! Dat gaat echt te ver. Godver!

    Nummer 22 · 7 augustus 2017 op 17:37

    Delete alle commerciele zenders..dat redt zelfs de kippenboeren op de bible belt. Bidden bidden helpt al eeuwen niet. Binnenkort op de buis… vertel ons eerst wie u met pek & veren ( al dan niet in de anus) door uw woonplaats wilt laten dragen door uitvaart olieboer Keizer bv ( lid van de branche vereniging VVD). In december a.s. begint de selectie van ‘ ik heb de grootste’ lijf op het podium want meten is weten.
    Waarvan akte

van Gellekom · 7 augustus 2017 op 13:31

Uit mijn hart, Nummer 22. maar gelukkig zijn mijn gebeden gedeeltelijk verhoord : Hare Swami Marieke Elsinga verdwijnt met haar vakantiekiekjes en familievideos en virale ellende van de RTL late night show. Daar ben ik zo blij mee. Verder deel ik je mede dat ik op het punt stam mijn tv het raam uit te flikkeren.
Wellicht beurt dit u op : https://tuigje.blogspot.nl/2017/04/hoofdanalist-johan-derksen-weg-bij.html

    Nummer 22 · 7 augustus 2017 op 17:43

    Hiep hoera.! ‘ so you think you have alzheimer’…meldt u aan via dementia@talpa.nl en wellicht vergeten wij u niet ! Uw presentator is…. de 86 jarige Jop de Hopper uit Teckop.

NicoleS · 7 augustus 2017 op 17:55

De commerciële tv houdt van dom houden. Helaas

Nummer 22 · 7 augustus 2017 op 19:53

Precies. ‘In het land der commerciëlen is de domme een melkkoe’ (Antwanette Reclamé)

Zij die lachen om domheid kijken nooit in een spiegel ( Sneeuwwitje)

Hun wie met een puntzak met 2 handen vasthouden hebben geen last van koude handen ( mogelijk JC uit B.(ES)

Geef een reactie

Avatar plaatshouder