Vorige week is mijn vriendin gestopt met roken. De eerste dagen vielen tegen. Beetje chagrijnig was ze. En afwezig. Maar sinds eergisteren is ze weer terug en als vanouds. Behalve wat de seks betreft. Dat gaat nu als vannieuws.
Ik dacht dat ik alles wist op seksgebied. Dat ik alles al eens meegemaakt had.
Helemaal mis. We hebben eergisteren gevreeën dat het een lieve lust was. Het duurde langer dan ooit. Tijdens de eerste streling was het buiten net aan het schemeren. En toen we uitgeput in slaap vielen priemden de eerste zonnestraaltjes al weer door de gordijnen naar binnen.
Midzomernachtseks.
Onze verstrengelingen vergden het uiterste van onze lenigheid. We beleefden een nog ongeschreven hoofdstuk uit de Kama Sutra. Ik heb er niet eens spierpijn aan overgehouden.
Goede seks is als tijgerbalsem.
We hebben elkaar gezoend op plekjes waarvan ik niet eens wist dat ze tot de erogene zones behoorden. Zonder te overdrijven kan ik nu wel zeggen dat het gehele menselijk lichaam één grote erogene zone is.
En mijn vriendin een amazone.
Onze bewegingen deden ons huis tot op de grondvesten trillen. Het KNMI registreerde een beving van 3.5 op de Schaal van Richter. Het epicentrum lag op 51°55′ Noorderbreedte en 5°43′ Oosterlengte.
Klopt, vlakbij Wageningen.
We zijn tot een hoogtepunt gekomen dat hoger lag dan de hoogste berg die ik ooit bedwong. Maar terwijl ik zonder zuurstofflessen op die hoge bergen geweest ben, lag ik nu af en toe naar lucht te happen.
Zuurstofschuld.

Volgende week wordt alles nog mooier. Dan zullen de bomen tot in de hemel groeien en ik tot in de zevende. Dan zullen mijn vriendin en ik alles doen wat God verboden heeft. En nog zal verbieden als hij ons bezig heeft gezien.
Ook ik ga dan stoppen met roken.

Categorieën: Mannen & Vrouwen

Mosje

MOSje.iS van alles wat en zelfs dat niet helemaal

17 reacties

Dees · 22 juni 2004 op 18:43

Deze column had ik al even gesneakpreviewed. Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ie van jou zou zijn Mosje, waarom weet ik niet.

Maar topcolumn! Erg leuk. Ik heb maar een keer seks mogen hebben an het stoppen met roken en het enige waar ik aan kon denken toen (hevig in de afkick) was het droevige moment erna, zonder gezellig gezamenlijke stinkstok in bed. Heb toch iets gemist toen 😛

Mosje · 22 juni 2004 op 18:54

[quote]Ik heb maar een keer seks mogen hebben na het stoppen met roken[/quote]Jeetje meid, stoppen met roken is gezond, maar daarna ook nog eens stoppen met seks is absoluut overbodig hoor!
😛

Irma · 22 juni 2004 op 20:26

Goh, breek me de bek niet open….
En ik ben juist weer begonnen met roken na vijf en half jaar! En vooral met een beetje gras erin kan het heel bijzonder zijn 😉

Bijzondere column; ik zag altijd iets anders voor me bij jouw hobby als bergbeklimmer! 😀

Louise · 22 juni 2004 op 21:04

Goeiendag zeg Mosje, heb jij de leiding bij de stoppen-met-roken-campagne?

Dan hebben ze met jou goud in handen; het klinkt errug aantrekkelijk 😛

Genoten!

pepe · 22 juni 2004 op 21:32

Ik heb pas drie weken lang helemaal niet gerookt, maar ben met mijn stomme kop weer begonnen. Maar na het lezen van deze column>>>> geloof ik dat ik maar weer zal gaan proberen te stoppen;-)

Geweldige column Mosje:-P

sally · 22 juni 2004 op 22:32

mijn dokter vroeg laatst ook: rookt U na de gemeenschap?
Ik zeg: sorry dokter, daar heb ik nog nooit op gelet.
Volgens mij lagen jullie te roken!!
Ik denk dat ik ook maar stop!
Sally

pleuro · 23 juni 2004 op 00:44

[quote]Vorige week is mijn vriendin gestopt met roken. De eerste dagen vielen tegen. Beetje chagrijnig was ze. En afwezig. Maar sinds eergisteren is ze weer terug en als vanouds. Behalve wat de seks betreft. Dat gaat nu als vannieuws.[/quote]

Hoe kom je er nou in godsnaam bij dat ik gestopt was met roken?.. ik heb gewoon de nieuwste passie gekocht en daar mijn ogen eens goed de kost in gegeven!

Briljante column dear!

Shitonya · 23 juni 2004 op 01:25

Whehe 😀 Wat stoppen met roken wel niet voor effect kan hebben. Als iedereen dit leest, gaat straks de hele wereld stoppen met roken en ken de tabaksfabriek wel z’n biezen pakken.

viking · 23 juni 2004 op 08:38

Jongens, ik had het toch heel duidelijk uitgelegd dat [url=http://www.examedia.nl/columnx/modules/news/article.php?storyid=1010]stoppen met roken[/url] echt geen zin heeft… 😀

Kees Schilder · 23 juni 2004 op 09:00

Klasse Mos. Ik ben volgende maand een jaar gestopt en ik kan alleen maar zeggen dat de seks daar een stuk beter door wordt.
Ben nu bezig af te kicken van gele vla.

Ma3anne · 23 juni 2004 op 10:35

Dat was dus op 51°50′ Noorderbreedte en 6°05′ Oosterlengte (ongeveer) goed te merken! Gossamme de ruiten trilden er bijna uit hier! Blijf alsjeblieft roken Mosje!

R@@F · 23 juni 2004 op 13:15

[quote]Ook ik ga dan stoppen met roken. [/quote]
Wedden van niet 🙂

Leuk man!
R@@F

Mosje · 23 juni 2004 op 16:56

Beste mensen,

Hartelijk dank voor jullie reacties.
En mochten jullie vanavond enige seismografische activiteiten waarnemen, dan weten jullie dat ik koffie drink bij Pleuro.
(Nou ja, koffie drinken 🙂

rrobin · 23 juni 2004 op 23:53

Het schaamrood op mijn kaken na het lezen.. Prachtige teaser, heerlijke afsluiter. Kortweg, een geweldige column 🙂

Louise · 24 juni 2004 op 18:40

En die windkracht 16; heb jij dat ook op je geweten 😉 😛

sally · 24 juni 2004 op 21:34

ik begrijp niet goed dat rrobin schaamrood op de kaken had na het lezen.
Heb jij wat met mosje dan????
Sally

Mosje · 24 juni 2004 op 21:58

Beste Louise, als de isobaren dicht bij elkaar staan, ja dan……

[url=http://www.intermetzo.com/column/column9.htm]weervrouw[/url]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder