Ik draai de plaat nog eens om. Plaat ja, ik heb nog een ouderwetse pick-up. Ja, op vier wielen. Hoge wielen. Voorloper van de SUV oftewel een ‘sports utility vehicle’. Kan de hele familie in. Met hockeysticks en tassen. Zeven personen en nog ruim voldoende been- en hoofdruimte. We zijn nogal lang. Allemaal boven de twee meter. Waarom dan hockeyen en geen basketbal of golf? Tja. Geen idee.

De plaat omdraaien, dat was ik aan het doen. Het is een hijgplaat. Van hoe heet hij ook al weer? Iets met boer. En een vrouw. Die heb ik alleen nog op mijn netvlies. Ook de naam kwijt. BB? Nee. Heel veel seks op gehad. Met deze scharrelplaat een flink scharrelrecord gehaald.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 17 november 2020 op 10:53

Tsja Mien, pick it up en hoor het krassend geluid als metgezel van de kreun en hijggeluiden Je t’aime mon of was het toch “Guus kom naar huus want……’als boer naar Am*dam kennismaken met het rode licht, de dames en heren van lichte zeden dat kostte Guus een vermogen. Pick hem up en hup hup naor huus die Guus. Over sporten voor lange mensen schrijf ik niets, want hoge mensen vangen veel wind, toch..

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder