Serge is eruit! Nu zul je je misschien afvragen: “Wie of wat is een Serge?”. Goede en tevens terechte vraag. Serge is, of beter gezegd “was” een poppetje in Idols, een tv programma waarin men probeert een zo hoog mogelijk kijkersaantal te verkrijgen met een zo groot mogelijk aantal smsjes en telefoontjes, waardoor men zoveel mogelijk euro’s verdient. Daarbij wordt nog eens naar een soort van Britney Tears of Justin Timberleek gezocht die ons daarna een heel jaar mag martelen met zijn of haar kattengejank. En zo worden de aapjes regelrecht gedresseerd in de armen van een stel mislukte producers die kneden tot een kleifiguur zoals zij dat graag zien. Kleren, haar en zang wordt allemaal door Idols bepaald en als klap op de vuurpijl verzinnen die eersterangs mongolen ook nog eens elke week een bepaald thema, alsof het elke week een bar gezellig thema feestje is wat wordt vergald door die twee aapfiguren wat men ook wel eens presentatoren wil noemen.

Elke week zeg ik het weer: “als Chantal nog één keer zegt dat muziek haar jeuk geeft, als dat monster nog één maal een gordijn van de ramen ript en die om haar weerzinwekkende lichaam heen plakt of haar haar nog één maal in het model van een afgeschoten poedel doet, dan hoop ik dat ze volgende week die microfoon keihard in haar natte doos boort, alsof het een big size tampon is waardoor ze vervolgens een week lang op water blijft drijven. Maar helaas, elke week zie ik weer die grafharses, waardoor ik genoodzaakt ben om weer het hele tv scherm onder te kotsen in de hoop dat ze er iets van mee krijgt. En waarempel! Het lijkt ook nog te lukken, aangezien die rotkop elke week steeds misselijkmakender wordt.

En Martijn? Martijn graait ook zo zijn graantje wanneer er weer eens een vrouwelijk figuur in tranen uitbarst en op zijn smalle schoudertjes uit komt huilen. Hij slaat vervolgens zijn armen om haar heen, geeft een kus op haar kleinzerige grafkop waarna zijn vettige klauwen naar beneden dalen, de afgrond van het vrouwelijk lichaam: de zogenaamde klit hoor is. Ze hebben het waarschijnlijk zo genoemd, omdat, wanneer je in een akelige situatie terecht komt waarbij het aanraken van de clitoris genoodzaakt is, er een vreemd geluid het vrouwelijk lichaam verlaat. Het gedeelte wat normaal gesproken gevuld is met verse zaadcellen, begint nu vreemde tonen aan te slaan, waardoor het lijkt alsof het arme beestje pijn heeft, in plaats van geniet.

Hoe dan ook, ik had het dus over Idols. Het programma waar elke kip zonder kop nog eens een paar kilometer extra voor zou willen lopen om de pijnkreten wat uit dat programma voortkomt niet aan te hoeven horen. Natuurlijk ben ik geen kip, dus ik blijf rustig zitten in de hoop dat Chantal toch nog ooit eens die microfoon in haar kut boort. Zo kreeg ik al stuiptrekkingen wanneer ik Serge voor het eerst mocht aanschouwen tot aan het moment dat die verwaande, mislukte Belg eindelijk het podium afdroop en de wond in mijn hoofd eindelijk weer begon te helen.

Maar toen hoorde ik hem nog een laatste keer op de radio. God zij dank dat ik niet achter het stuur zat, anders belandde de autoradio inclusief auto direct in de nabij gelegen sloot. Maar goed, de kwelling is eindelijk ten einde en zodoende ben ik weer verzekerd op nachtmerrievrije nachten.

Tot Shit

Categorieën: Media

11 reacties

Outsider · 19 februari 2006 op 11:09

Zo, nu maar hopen dat Chantal Jansen, Martijn Krabbé en Serge dit niet lezen, want anders is hun dag ook weer grondig verpest. Ik vraag me af: schrijf je nu zo om te provoceren of omdat je denkt dat het interessant is of ben je werkelijk zo vreselijk hatelijk?

In ieder geval: ik vind het een hartstikke leuk programma en ik ben verliefd op zowat alle zangeressen van Idols met RAFFAELA op nummer 1.

DriekOplopers · 19 februari 2006 op 11:32

Qua mizikale smaak eens met Outsider. Lang leve Rafaella. Maar verder is dat hele Idols natuurlijk één groot k*tprogramma. Puur gericht op het vasthouden van zeveel mogelijk kijkers door een zo langdradig mogelijke opbouw. Suspense voor debielen, zeg maar.

En die Jerney Kaagman? Alsof ze voor de uitzending eerst een emmer haldol opvreet? Kan dat gezicht uberhaupt nog wel bewegen? Zou ze iets minder lijzig kunnen praten?

Shit heeft gelijk: Idols is vullis!

Driek

Martijn · 19 februari 2006 op 11:57

[img]http://img100.imageshack.us/img100/2401/shitstats6et.jpg[/img][b]
[size=xx-small]juryrapport[/size][/b]

Niks teveel, niets te weinig. TOP!
Dus…

[b]SMS Shitonya AAN naar 5665.[/b]

Lynne · 19 februari 2006 op 13:16

Aan deze column vind ik dus geen ruk aan. Sorry.

Serge is inderdaad niet de beste zanger, maar ik vind hem wel een zeer smakelijke ‘verwaande, mislukte Belg’, in jouw termen, Shit. Alles beter dan die rotkop van Harm. 😛

Ook al zitten er ab-so-luut geen potentiële idolen tussen, Floortje en Ellen zijn dan toch wel de besten. Van Angelique krijg ik buikloop. Gatver, wat een verwaand hoofd heeft die zeg.

Maar goed, dat was het! 😉

Chantal · 19 februari 2006 op 14:51

Zoals mijn moeder weleens zegt: “Er zit een uit-knopje op je televisie.” Kijk er dan gewoon niet naar. Probleem opgelost. 😀

Trukie · 19 februari 2006 op 15:48

Ik zie weinig of niks van dat programma. Soms zie ik afvallers in een of ander programma.
Momenteel zingt Hind hier geregeld op de regionale tv. Klinkt heel leuk.
Vermakelijker dan dat eeuwige Shit-gemopper.

Troy · 19 februari 2006 op 17:40

Een beetje over de top, deze column. En toch ook wel weer vermakelijk. Wel denk ik vaak dat je veel meer kunt dan alles maar altijd en eeuwig de grond in te boren, en Idols en al die huppeldepup tieners zijn misschien een net iets te gemakkelijk doelwit.

Dees · 19 februari 2006 op 19:08

Net een microfoon-in-kut te over the top voor mij, maar wel weer onvervalst Shits en dat is nooit echt verkeerd.

senahponex · 19 februari 2006 op 23:17

Zo,Zo en ik maar denken dat serge alleen iets te maken heeft met saskia 😀

KawaSutra · 20 februari 2006 op 14:45

Ik moest er eigenlijk wel om lachen, dat ‘over the top’.

Shitonya · 21 februari 2006 op 09:13

Wat een diversiteit in reacties dit keer.
Zoals velen weten schrijf ik niet “iedere” keer zo “trap in de grond”- achtig, dus dat commentaar van “shit-gemopper” mocht ook wel achterwege gelaten worden. Het is meer een bepaalde schrijfstijl, net zoals drop: je kunt het lekker of niet vinden.

Verder was het niet provocerend of “interessant-doenderij” bedoeld, maar meer opvallend overdreven, zoals het programma van Idols ook is, in één woord “overdreven”. Zoveel heisa in de media, kranten, tijdschriften, interviews op radio, al die kinderen die op en neer springen in t-shirts met hun favoriete idol erop, tranen die elke keer worden gelaten en ga zo maar door. één groot cirsus waar nergens op slaat.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder