Wanneer een mens dringend geld nodig heeft, is hij tot veel in staat. Daardoor ben ik niet menselijker dan alle andere mensen en zodoende had ik me aangemeld als model. Makkelijk geld verdienen, wie wilt dat nou niet? Wel, ik ben er bijna achter gekomen dat ik dat waarschijnlijk niet echt wil. Zoals verwacht kreeg ik vele perverselingen die tot aan hun oksels in hun eigen sperma stonden. Oftewel: een overdosis hormonen, wat uiteindelijk kan leiden tot een zeer pijnlijke dood. Want hevige, aanhoudende geilheid lijkt niet nou niet bepaald bevorderend voor de houdbaarheidsdatum van een simpel mensenleven. Ik heb me werkelijk een botbreuk gelachen, ik heb met weerzin alle wanstaltige verzoeken gelezen, ik heb webcam-rukkende spermadonors mogen aanschouwen en zelfs tot op vandaag de dag, zit ik nog opgescheept met een eerste klas stalker die elke seconde van de dag in mijn nek zit te kwijlen bij wijze van spreken.

Wat is dat toch met fotografen? Hadden ze minder menselijke chromosomen bij hun geboorte, hebben ze nooit genoeg liefde gehad van hun ouders of wisten ze geen ander leuk beroep om hun frustraties bij te kunnen uiten?
Uiteindelijk heb ik degene eruit geplukt die het meest betrouwbaar overkwam en zodoende wrong ik mijzelf vanmiddag in allerlei vreemde hoeken, bochten en standjes. Daar kan de gemiddelde kamasutra leraar nog wat van leren.

Modelleren is niets anders dan jezelf laten africhten als een puppy. Je ene pootje zo, het andere pootje weer zo, je staart die kant uit en dat schattige koppie van je gooi je in de camera. En dan de blik. Die is even onmisbaar als de houding zelf. Kijk naar de camera alsof je hem in één hap wilt opvreten, daag hem uit voor een duel van leven of dood en “last but not least”: wees sexy en geef jezelf bloot.

Dat soort modelwerk past natuurlijk totaal niet bij mij, omdat ik verre van “sexy” ben. Ik keek naar de camera alsof ik hem wilde uitkotsen, ik daagde hem wel uit, maar op zo’n manier dat de camera van wanhoop uit elkaar viel en ik zal maar niet over mijn sexy blik beginnen.

Of toch wel? Als je mijn blik zou hebben gezien op dat moment, dan zou je de eerste de beste exorcist hebben gebeld voor een spoedgeval. Binnenkort krijg ik de foto’s toegestuurd. Het enige wat mij nog rest is een horrorscenario bedenken, want de beelden heb ik al.

Tot Shit

Categorieën: Mannen & Vrouwen

15 reacties

Anne · 27 februari 2006 op 13:49

Leuk stukje!
Groet van Anne.

KawaSutra · 27 februari 2006 op 14:17

Dus binnenkort een horrorstory met foto’s en al op CX? Dat wordt dan de column van de maand, voorspel ik.

Trukie · 27 februari 2006 op 14:21

Soms kan ik niets met jouw negatieve kijk om je heen. Maar hier heb je het toch weer op een bijzonder humoristische manier gebruikt.

[quote]Modelleren is niets anders dan jezelf laten africhten als een puppy. Je ene pootje zo, het andere pootje weer zo, je staart die kant uit en dat schattige koppie van je gooi je in de camera. En dan de blik. Die is even onmisbaar als de houding zelf. Kijk naar de camera alsof je hem in één hap wilt opvreten, daag hem uit voor een duel van leven of dood en “last but not least”: wees sexy en geef jezelf bloot. [/quote]

Dit is een alinea om van te smullen.

Top.

wendy77 · 27 februari 2006 op 15:10

Ben het volledig met je eens. Heb zelf ook eens een poging ondernomen, maar was er ook al snel achter dat het een grote vleeskeuring is.
Goed geschreven.

Outsider · 27 februari 2006 op 16:23

Het is op zich wel een leuk onderwerp en ook wel een grappige column, maar er staan naar mijn mening te veel onduidelijkheden in.

[quote]Daardoor ben ik niet menselijker dan alle andere mensen en zodoende had ik me aangemeld als model.[/quote]
Je bedoelt hier waarschijnlijk, dat je niet verschilt van andere mensen als het gaat om gemakkelijk geld verdienen, maar er staat wat anders.

[quote]Oftewel: een overdosis hormonen, wat uiteindelijk kan leiden tot een zeer pijnlijke dood.[/quote]
Dit is wel een bewering die een nadere verklaring behoeft, maar die geef je niet.

[quote]ik heb met weerzin alle wanstaltige verzoeken gelezen[/quote]
Je vertelt er niet bij van wie die verzoeken dan waren. Was het alleen van webcammers via internet of ook studio-fotograven?

Zo staan er wel meer dingen in, die bij mij vragen oproepen.

Chantal · 27 februari 2006 op 19:47

Ik vind ‘em super! 🙂

Troy · 27 februari 2006 op 20:49

Leuke column, maar het is me een raadsel hoe nota bene jij er toe bent gekomen om model te spelen 😕

Shitonya · 27 februari 2006 op 23:12

Foto’s laat ik maar achterwege 😉
En why me? Zoals ik al aan het begin zei…geldnood kan een mens in allerlei vreemde bochten wringen. 🙂 ( hopelijk de laatste keer )

En “…pijnlijke dood” of iets in die trant…uitleg nodig? Dat leek mij juist niet. Opspelende hormonen is simpelweg één van de vele menselijke kwellingen die het leven met zich meebrengt met alle gevolgen van dien wat altijd weer neerkomt op de dood.

En met “ze” in de 2e alinea bedoelde ik de “mensen” die reageerden op mijn model advertentie ergens op een modellensite. En bij alles wat onduidelijk is of vraagtekens bij iemand kan oproepen, nu meteen uitleg te geven..? Dat vind ik nogal overdreven. Op die manier krijg je columns van tientallen kilometers en is je concentratie zo weer verdwenen. En vaak kun je dingen wel zelf raden/bedenken.

Uitleg geven bij dit soort details is hetzelfde als ondertiteling geven bij een Belg: volkomen overbodig.

DriekOplopers · 27 februari 2006 op 23:22

Qua te ondertitelen Belg: toch wel handig als ‘ie frans spreekt. Of duits 😀

Qua column: je hebt op een goede manier de schimmige modellenwereld beschreven. Hulde.

Driek (model 1959)

Maurits · 28 februari 2006 op 02:03

Wat zal jij het zwaar hebben Shitonya. De enige te zijn die normaal is, omringd door gekken, perverselingen, stalkers en spermadonors die het op jou voorzien hebben. Ik voel je wanhoop. Toch ben je kennelijk goed in staat je normaalheid te verbergen, anders was je nooit uitgenodigd voor die fotoshoot. Mijn advies: Verberg dat je normaal bent. Doe als ’the rest of us’ Doe gek!

Kees Schilder · 28 februari 2006 op 07:24

Ik voorspel je een grote toekomst Shit.Niet alleen als model maar zeker ook als columnist

sally · 28 februari 2006 op 11:40

😀

Met genoegen gelezen Shit.

groet
Sally

Dees · 28 februari 2006 op 20:12

Op de een of andere manier zie ik, als ik het me probeer voor te stellen, hoopjes ‘shit’ voor me, al dan niet met een vlaggetje erin. 😉

Wat je eigen inschatting betreft, je weet het maar nooit, misschien zal je ik-kots-je-uit-blik waanzinnig sexy blijken. Het nieuwe gat in de sexymarkt. Nog meer exemplaren tot aan de oksels in sperma die bij je voordeur staan te hijgen.

Juist omdat het zo niet bij je past, vind ik het humor dat je het doet. Dan heb je er toch schijt aan. Maareuh, toch een foto voor de trouwe lezertjes van CX? Of sta je binnenkort op de voorpagina van de Esta??

Shitonya · 1 maart 2006 op 10:32

Nee, die foto’s verbrand ik bij aankomst ( brievenbus ) maar toch bedankt voor alle reacties 🙂

Nana · 6 maart 2006 op 13:40

Volgens mij ben je gewoon heel mooi en schrijf je het allemaal van je af.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder