Ik eer ze helemaal niet, shocken. Geen enkele shock. Niet die uit Groningen noch die uit welke andere regio, nationaal of internationaal dan ook. Waarmee ik regionaal uiteraard ook niet uitsluit, laat staan provinciaal. Met provincialen edoch heb ik dan weer het minste medelijden. Randstadshocken daarentegen wil ik ook niet oproepen. Ik zou niet durven.

Enfin ik dwaal weer eens af. Terug naar waar ik begon oftewel de Big Bang. Ook al zo’n shock. Maar dat is er wel een die in ons geheugen gegrift staat. In ons collectieve wel te verstaan. Zonder Big Bang überhaupt geen shocken. Dan zou er nooit niemand geschrokken zijn. Hadden we sowieso geen angst gekend. Shocken eren je moet het maar kunnen eh willen.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder