Ja! Sodemieter op! Ik wil niets weten van jouw sex leven, de dildo’s en touwtjes. De kijk in jouw vagina. Dat jouw vriendje als ruk and fuck boy zich aftrekt boven op jouw borsten.

Dat een zaterdagbijlage van de VK jouw beweegredenen tracht te vergoeilijken, verklaren en uit te leggen wat jouw gedachten zijn over de vrijheid van ons lichaam? Wat wil je nu schrijven? Is het gebruik van jouw ex man’s naam dat verkoopt? Vroeger, ja vroeger met de Candy, Chick en zelfs in de jaren ’50 van de vorige eeuw met De Lach en Playboy onder het hoofdkussen van aftrekkende naar ‘blote vrouwen’ verlangende grijze muizen. Met ‘Ik, Jan Cremer’, ‘Turks Fruit’ werden wij mannen en vrouwen ‘wakker’!, of nog steeds niet.

Flower Power, Love and Bed Peace en ‘Baas in eigen buik’.  Of wil je aan leeftijdsgenoten vertellen dat je klaarkomen  gewoon lekker is (of niet)?  Nodig Rob O. ’s uit . Je kent hem als bezoeker van de Amsterdamse rosse buurten om aan zijn gerief te komen. Ga samen met Patries thee drinken  op de Overtoom en seik over het ouder worden, vaginale schimmeltjes en orale verwennerij en ‘ zoals je liet schrijven- ‘Hij vindt likken lekker als ik brandschoon ben’.  Brandschoon? Beleeff je ook blote billen sex op een fornuis? 150  graden voorverwarmde elektrische kookplaat. Tsja dan wordt je zeker brand en brandschoon.

Een plas doen wordt dan samen – als een  High Thea- van 2 oudere vrouwen die terug verlangen naar hun verloren jeugd.

Aber das kommt nie wieder!  Nie!

 

 


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

5 reacties

Arta · 22 juni 2018 op 09:34

Ik heb het stuk in VK niet gelezen, maar begrijp waar jou opwinding vandaan komt!?
Op zijn 22’s: Warrig, maar wel lekker!

van Gellekom · 22 juni 2018 op 10:07

Helemaal mee eens! Recht uit mijn hart gegrepen. Dit lezende denk ik maar één ding: Op een opgevoerde brommer keihard op een talkshow vloer inrijden waar zij van van R haar perversiteiten debiteert. Mag ik dat denken.? Zeker wel!

Esther Suzanna · 22 juni 2018 op 12:36

Huh.. ik weet niet of ik wil snappen waar dit precies over gaat.. haha.. ik moest er wél om lachen.. 😉

Nummer 22 · 22 juni 2018 op 15:28

Het snappen..liever niet! Hup met een cirkelzaag machine door de tafel en het onderstel van HvR…kijk dan heb je pas een mooi bloederige inkijk. Dat wordt een nieuw boek’ opwaaiende cirkelzagen’ of ‘De ontdekking van de zager’

Karen.2.0 · 22 juni 2018 op 18:50

Heb begrepen dat de tweede druk inmiddels gevreten wordt. Sex sells heren, dat deed het en dat doet het. Ik ben er wel nieuwsgierig naar. Is er al een E-boek? 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder