En stille wens van mij om de mensheid te helpen, en dan met namen de onvruchtbare onder ons. Ik heb geen last van slecht zwemmende zaadjes, die van mij gaan altijd recht op hun doel af met het als opdracht zoek en bevrucht. Om deze groep met een kinderwens te helpen wordt ik dus sperma-donor. Een nobel streven zou je zeggen, maar er zitten toch enkele haken en ogen aan.
In Limburg is geen Spermabank, ik neem aan dat dit vanuit Den Haag gestimuleerd wordt, want ja, je zult het nog zien dat Rowen Heze gelijk krijgt ( Het is een kwestie van geduld dat heel Holland Limburgs lult).

Dus geen Spermabank (of kliniek zoals ze het liefkozend noemen) in Limburg dan maar naar afdeling Gynaecologie in Leiden, de reiskosten worden vergoed. Toch nog maar eens even de voorwaarden en procedures doorlezen.
[url=http://www.lumc.nl/patfolders/patientenfolders/gynaecologie/spermabank.html]folder[/url]

Een donor moet tussen de 18 en 50 jaar oud zijn, dus ik kan nog enkele liters de komende 10 jaar aanleveren. Maar als ik dan verder lees en moet vaststellen dat ik het kwakje moet inleveren waarna het eerst wordt ingevroren op -196 graden C. (koud hé) Niets persoonlijk insemineren, zodat de moeder de echte vader ook eens gezien heeft. Je wilt toch straks aan je koter vertellen dat je veel op je “echte”vader lijkt. 🙂

Na 6 maanden kijken ze of ze nog levensvatbaar zijn, en alle mogelijke tests goed zijn uitgevallen. Ik ben eigenlijk veel te gehecht aan mijn zaadjes om die te laten invriezen, en ze daarna weer te ontdooien als er een muts op de behandelingstafel ligt.( het is geen spinazie in blokjes uit het diepvriesvak) Er gaat toch niets boven verse broodjes, en zo is dat ook met zaadcellen.:-)

25 keer per jaar mag je het kwakje komen produceren, hoogstwaarschijnlijk in een koude steriele ruimte waar je een potje kunt gaan rukken of netter gezegd voorhuid joggen.
Geen romantiek in deze branche, je zou toch mogen hopen voor iets van orale steun van de hoofdzuster, maar met een grijs gedraaide DVD zul je toch de hand aan jezelf moeten slaan. :hammer:

En daarvoor 25 keer naar Leiden te gaan reizen om de mensheid te helpen, nee laat toch maar zitten. Logisch dat er een tekort aan Sperma donoren is wat alleen maar zal oplopen als er straks ook nog kilometerheffing komt. (25x400km=10.000 km x .?. = heel veel)

Anoniem doneren is niet meer mogelijk, en na 16 jaar of eerder krijg je het wel even wat drukker in de kroeg, als de pubers opzoek gaan naar hun identiteit, en wel eens willen weten waarom ze zoveel in de kroeg hangen. Van hun vader genetisch meegekregen, die ouwe kroegbaas. 🙂

Dus tot zover is mijn donorschap gekomen, het gaat niet door op deze manier. Wat nu?
Er zijn verschillend sites waar men oproepen kan plaatsen, sperma gezocht. Misschien dat ik me daar kan aanbieden voor als leverancier van vers sperma. Net zoals de warme bakker, [b]de warme zaad donor[/b]. Altijd vers, thuis ingebracht, alleen reiskosten. Of nog beter kom zelf even langs, voor een gratis zaaddonatie.

Proost :pint:
Godspeed

PS: Indien er lezers zijn die ik gekrenkt heb omdat ze zelf al jaren zijn aan het tobben met KI etc. Geen nood, bel even en ik kom langs, en zal dan geen reiskosten in rekening brengen.;-)

Categorieën: Sexgein

11 reacties

Kees Schilder · 15 januari 2005 op 13:41

Kun je in die kroeg van jouw, geen spermatap laten plaatsen? Of doet Heineken daar niet aan? 😀

Dinah · 15 januari 2005 op 14:08

PS: Indien er lezers zijn die ik gekrenkt heb omdat ze zelf al jaren zijn aan het tobben met KI etc.

Ja ik denk wel dat je mensen kwetst met zo’n opmerking.

Kees is al jaren donor, bij ons in Amsterdam kan dat namelijk. Wij hangen het alleen niet aan de grote klok.
God weet wat er allemaal van hem rondloopt 😕

Mosje · 15 januari 2005 op 17:13

Van jou wil ik alleen maar een koud pilsje Godspeed. De rest mag je houden.
😛

Mup · 15 januari 2005 op 22:43

Een spermatap? Nee, gatver! Dat spul is niet te zuigen!

Groet Mup.

Ma3anne · 15 januari 2005 op 23:22

[quote]In Limburg is geen Spermabank[/quote]

Kun je er niet mee langs de deuren?

pepe · 16 januari 2005 op 10:09

[quote]Of nog beter kom zelf even langs, voor een gratis zaaddonatie.[/quote]

met garantie op zwangerschap??

Nee dank je:-P, ik heb er de buik al van vol gehad.

Column over Rowen Heze is ook welkom hier… Kan jij vast iets leuks over schrijven. Vertel me gelijk eens wat zwaai betekent.

melady · 16 januari 2005 op 17:43

Tip: Zet een bordje voor je kroeg:

‘DE SPERMA IS (BIJNA) KLAAR!’

Eerst de moeder bevruchten en later met de koters aan het bier.

De omzet zal gigantisch zijn.

Leuke pennenvrucht Godspeed!

Melady:-)

sally · 16 januari 2005 op 18:23

Ik kan me heel goed voorstellen dat de zaaddonoren het risico niet nemen later om de week een pukkelige puber aan de deur te hebben die z`n echte vader wel eens wil zien.

leuke column Godspeed

groet
sally

Ma3anne · 17 januari 2005 op 09:30

Hee Godspeed, hoe zit dat met dat snelle zaad van jou? Is de baby er al?

Uiteindelijk is het toch effe langzamer dan dat van Viking! Gna gna 😀

doos2 · 19 januari 2005 op 00:20

[quote]bel even en ik kom langs, en zal dan geen reiskosten in rekening brengen[/quote]

Lever je ook per post? 😀 😉

Leuke column!

Trouwens, ooit de scene “zaad” van Acda en de Munnik gezien? Ook erg grappig!

koekoek · 2 februari 2005 op 15:57

En stille wens van mij om de mensheid te helpen, en dan met namen de onvruchtbare onder ons. Ik heb geen last van slecht zwemmende zaadjes, die van mij gaan altijd recht op hun doel af met het als opdracht zoek en bevrucht. Om deze groep met een kinderwens te helpen wordt ik dus sperma-donor.

Dan is je hulpvaardigheid wel erg dubbelzinnig.
Hoe vaak hoor je niet dat kinderen later een probleem krijgen met hun identiteit en op zoek gaan naar hun echte vader.
Is het dan niet gerechtvaardigt dat de anonimiteit afgeschaft is ten gunste van het kind?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder