Naakt voor de schutting? Over de schutting was het toch? Die film? Die blotebillenfilm. Oerhollands platgaan.

Niks geen bunnypakkie aan. Niks geen veren in de reet. Gewoon kaal voor en door de schutting. Zonder sokken. Witte sokken. Bah.

Onder een wild begroeid grijzend afdak met laaghangende ballen, het stokje vijf centimeter omhoog. Geil. Bloedgeil.

Gluren naar de buurvrouw. Voor de schutting. Door een klein peepgat, piepgat, pijpgat, poepgat. Niemand die wat in de gaten heeft. Uitgezonderd je oog. Het geile oog dat schouwt, hormonen aanstuurt door heel je lijf. Adrenaline, feromonen, zaad, de hele rimram. Totaalpakketje.

Totdat ze teruggluurt, de buurvrouw. Je doordringend aankijkt met haar donker oog. Het plaagt en teased. ‘Kom, kom, toe dan, steek hem er maar in!’

Maar het gat is te klein. Heeft harde en scherpe kantjes. Denken aan bloemkool of spruitjes helpt. Het slinkt je hersenen en laat je bloedtoevoer een beetje dempen.

Doorsneepeen wordt miniwortel. Het past. Eindelijk. De buurvrouw slikt gulzig. Haar snoepje van de week smaakt bitterzoet. Zo ook de wraak. Opblazen dat zaakje, buitenproportioneel.

Klemvast kom je te zitten. In het begin voelt het prettig. Totdat het besef komt. Het laat niet meer los. De schutting geeft niet mee. Bamboe geeft niet mee. Groeit wel stug door. Hopelijk ook in de breedte.

De buurvrouw haakt af. Ze heeft soep opstaan. Bloemkoolsoep. Ik kook langzaam over. Mijn huidkleur kleurt plaatselijk blauw. Zo blauw als verlepte bloemkool. En toch. De boor blijft steken. In de bamboe. Kloppend. Hard kloppend.

Buurvrouw is de kwaadste niet. Ze komt aan en klaar met de tuinslang. Haar sproeikop geeft gelukkig lauw water. De natte boel zorgt ervoor dat mijn klopboortje zich langzaam losdraait uit het veel te nauwe gat. Daar lust mijn buurvrouw geen pap meer van. Zeker weten. Blauw en rood smaakt naar paars, pimpelpaars.


Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

3 reacties

Nummer 22 · 15 juli 2018 op 14:40

Aiiii naakt over de schutting heette deze NL film. Ach… dat was toen

Nummer 22 · 16 juli 2018 op 07:18

Tsja wat wil je… het is warm… dat zelfs de naakt slakken zich niet meer laten zien. Camping Naturiste.. daar wordt gevollybalt en dat laat heel wat ballen zwieberen.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder