Bij de griek weet ik het al. Tussen de tzatzikilucht door kan ik ruiken hoe ze zit te soppen op haar stoel. ‘Ik wil geen verwachtingen scheppen’, zegt ze. Haar lange, smalle vingers schuiven langzaam langs de steel van haar wijnglas, terwijl ze me quasinonchalant aankijkt. Het klinkt alsof ze het nog meent ook, maar ik voel feilloos aan hoe deze avond gaat eindigen. Natuurlijk blijft het niet bij een aai over haar mooie bol en het kietelen van haar rug, al vertelt ze me dat ze dit zo mist in haar leven. Nee, ze mist wel meer. Maar zoiets zeg je natuurlijk niet als je een dame bent.

Een man kan zijn lul achternalopen, het aantal gefixte chicks omhoog liegen. Vet stoer! Een vrouw kan met haar vochtige zuignap gaan paalzoeken, het aantal bevredigde mannen op twee handen tellen. Wat een h…! Geen wonder dat een vrouw dit daarom slimmer aanpakt, zij heeft daar de brains voor in tegenstelling tot de gemiddelde bier-en-tietenman. Ik bof toch maar; mijn date is hoogopgeleid.

Ze hintte me nog via WhatsApp: ‘Mijn seksleven is als de sneeuw. Welke sneeuw?’, waarop ik antwoordde dat ze nog zal smeken om een sneeuwschuiver. Ze heeft nog geen idee met welk onverzadigbaar sneeuwkanon ze nu datet.

Natuurlijk gaan we neuken. Maar zoiets verpakt een dame in verleidelijk glinsterpapier met een prachtige strik. Geen verwachtingen. Nee, maar ondertussen houdt ze ‘alle opties open’. Achteraf zal het altijd moeten lijken alsof de vrijpartij spontaan gebeurde, dat het avondje onvoorzien zo eindigde. Sluw! Het zou toch verdomd goedkoop zijn wanneer ze plat benoemt waarvoor ze me anderhalf uur naar deze knusse locatie liet rijden met een blij lid in een boxershort met te weinig textiel.

‘Had jij dit verwacht?’ Met een brede, voldane grijns knik ik bevestigend. Ik kijk met een schuin oog langs haar prachtige lichaam naar mijn spijkerbroek met nog drie van de vijf condooms voor een aangekleed feest.

‘Hou je bek en bef me’, zingt Merol een week later op de radio. Pardon? Ik moet even wennen aan deze klare taal, want vooralsnog klinkt ‘t voor mij behoorlijk goedkoop in mijn rode oortjes. Geef mij maar een vrouw die niet expliciet benoemt hoe ze het hebben wil. Zo plat hoeft het voor mij allemaal niet. Liever de speelse hints en een verleidelijk verpakte uitnodiging om voorzichtig te openen. Liever haar hijgende gefluister in mijn oor dat ik de perfecte man ben. Lief, want zo voelt het dan toch allemaal nét iets minder goedkoop wanneer ze me kort daarop dumpt.


Robert Leek

Componeren met woorden. Ik doe dat heel graag.

13 reacties

Nummer 22 · 14 maart 2019 op 11:09

Een warm bef..sorry een bed, daar denk ik aan. Mooi geschreven!

Suus · 16 maart 2019 op 20:04

Zeer vrouwonvriendelijk geschreven, ik lees dit met mijn mond open en denk nee dank je.

Nummer 22 · 18 maart 2019 op 08:53

Tussen de regels lezeb Suus. Skip, delete de beelden en keep distance.

    Suus · 18 maart 2019 op 09:52

    ik lees tussen de regels door dat hij ook alleen maar seks wil hebben. Maar waarom een heel lul verhaal over een vrouw die dat ook wil?

Mien · 5 april 2019 op 07:42

Bepaald geen tzatzikiklucht. Nee, ware commedia della fart. Eindelijk na lange tijd weer eens een toppertje op de homepagina. Een maand lang klaarkomen. YES!!! En die Nederlandse zangeres doet het in België goed. Hoezo een bescheiden volkje???

Bitchy · 9 april 2019 op 13:51

Ik moet er eigenlijk echt om lachen. Zoals hier in mijn mannenhuis altijd wordt gezegd…. Vrouwen… Hoeren en Slangen zijn het 😉 Top geschreven!

Nummer 22 · 10 april 2019 op 09:19

Hohoho.. slangen? , brand slangen om dit oplaaiend column vuurtje een beetje te doven met mondwater?

G.van Stipdonk · 10 april 2019 op 09:51

Alsnog van harte gefeliciteerd met deze CvdM

Rob van Meer · 10 april 2019 op 22:12

Bedankt voor de reacties! Erg leuk om te zien dat mijn inzending column van de maand is geworden. Ik ben buiten mijn comfortzone getreden en heb even getwijfeld of ik deze column zou insturen. Het pakt verrassend goed uit.

Nummer 22 · 11 april 2019 op 14:02

Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder