De lezers die mijn eigen site www.hansschoevers.nl regelmatig bezoeken, hebben het vast al opgemerkt: de productie van columns stagneert. Schoevers heeft even niet meer de inspiratie die ze van hem gewend zijn. Ik zal jullie bekennen: daar heb ik het erg moeilijk mee. Dit gevoel wordt nog versterkt door de constatering (uit de ‘statistieken van de ‘gratis teller’) dat mijn site voornamelijk nog wordt bezocht na intoetsing van het woord ‘Sperti’ in de Google-zoekmachine.
Degenen die ‘sperti’ intoetsen, hebben of pijn aan hun reet (reetketelsteen) of willen iets doen aan hun afzichtelijke kop met rimpels, die er na het smeren van deze kontzalf mooier op wordt.
Door het schrijven van mijn column ‘Sperti’ van 13 december 2006 heb ik dit noodlot over mij afgeroepen. Negentig procent van de bezoekers aan mijn site heeft pijn aan zijn kont.

De ene kontlijder na de andere bezoekt mijn website en ik krijg talloze complimenten en dankwoorden voor mijn verwijzing naar de Geberit toiletdouche. Maar daar doe ik het niet voor! Ik wil mensen vrolijk maken met een leuke column en niet met een tip om van de pijn aan de anale opening af te komen. Hoepel toch alsjeblieft op naar de site www.drogisterij.net/Sperti/ !!! Daar staat alles op en de aanbiedingen lopen vanaf € 6,95. Weg pijn of rimpels.

Intussen blijf ik mij buigen over kranten, tijdschriften, internetsites in de hoop weer een sappig commentaar te kunnen geven op actuele gebeurtenissen in land of wereld. Heb je echter pijn aan je kont, schrijft gerust. Ik bereken vanaf nu € 25 per kontsult. Betaling: 100 % vooruit.

Bovendien: de titel van deze column is weer, dankzij Google, goed voor meer dan 1000 bezoekers in 2008.

Categorieën: Media

16 reacties

WritersBlocq · 16 december 2007 op 09:51

Hee Schoeffie, ik lees je liever niet, desnoods een poosje, dan dat je er zo’n stukkie uitperst. Deed het geen pijn?

schoevers · 16 december 2007 op 11:03

Je hebt gelijk WB; dit kon ik verwachten.
Helaas, als je dit eruit perst, is ‘ie niet meer in te trekken.
Tot volgend jaar! En prettige Kerstdagen!

geertsjohn · 16 december 2007 op 12:22

Zo zie je maar dat “geen inspiratie” soms een hele goeie inspiratie is. Geef me je rekeningnummer maar, dan maak ik 25 euro over. Na het kontsult heb je wellicht inspiratie genoeg om in 2008 weer vrolijk verder te gaan!

Lekker geschreven, goed voor de zondagmiddag!

harrem · 16 december 2007 op 12:23

De ironie wil, dat ik me juist afvroeg hoe men geïnteresseerde lezers trekt. Want met een site als http://www.robjansen.nl “lok” je niemand. Ik denk dat zoiets met uw naam erin ook relatief weinig hits opbrengt.

Na lang denken heb ik meer of minder scabreuze woorden in Google getikt. Bij wijze van wetenschampere test, zal ik maar zeggen. Hoe Google dat flikt weet ik ook niet, maar ineens zat ik op Column X en toegegeven…. ondanks dat ik geen Spertist ben, prikkelde het mijn nieuwsgierigheid. En toen zat ik ineens in uw columns…

Ik heb hiervan geleerd hoe ik de tallozen die de weg kwijt zijn (terwijl ze denken over spermadonatie en de voors en tegens afwegen) kan aantrekken. Met zoiets als http://www.robjansen.nl wordt het niets (en werd het ook niets). Niet spertitueel genoeg.:-o

Eigenlijk frappant dat Sperti dus ook perianaal (omninanaal)zo’n mediamiek effect heeft. Mijn sluimerende sites moet ik kennelijk spectaculairdere namen geven om Google erop te attenderen.

Het bewegelijke veld van de spermadonatie, evenwel, kent volgens mij geen alom bekende merknamen, laat staan een evenknie van uw succesvolle Sperti. Dus ik blijf nog even tobben.

Overigens een verademing om goed Nederlands te lezen.

Laat de bron vooral niet opdrogen.
16-12-2007

pally · 16 december 2007 op 12:36

Nee, Hans, ik ben ze beter gewend van je. Verwacht ook wel binnenkort weer een ouderwetse Schoevers, succes!

groet van Pally

Dees · 16 december 2007 op 13:05

Toch he, zijn jouw zmbezoekers vriendelijker dan de mijne. Bij mij komen ze uit met verzoeken als: “vieze wijven” en “slet op msn”. Niet goed voor het mensvertrouwen 😀

Zo beroerd is het stukje trouwens ook weer niet. Hoewel, komkommertijd is toch meestal in een andere periode?

KawaSutra · 16 december 2007 op 14:22

Een beetje met afgrijzen gelezen eigenlijk en ik mijd je weblog dan ook als die andere enge ziekte. 😀

schoevers · 16 december 2007 op 14:45

Daar lig ik niet wakker van Kawa.
Misschien een beetje van de column (zie boven), maar niet van de site.
Mijd hem als je dat beter vindt. Ik vond eerdere (terechte)kritieken genuanceerder.

harrem · 16 december 2007 op 17:13

Maar u moet maar zo denken: volgens de redactie is Spertie2 de meest gelezen column van vandaag.

Er moet toch iets aantrekkelijks aan zijn al mijdt Kawa het. Het zal me niet verbazen als hij stiekem steeds kijkt (en dus reageert). :oeps:

schoevers · 16 december 2007 op 17:49

Beste Harrem,
Kawa heeft de meeste columns op mijn site gelezen en altijd positief en constructief becommentarieerd. Het verbaasd mij alleen dat hij bij één column die hem niet bevalt, een site die hij niet of nauwelijks heeft bezocht ten onrechte in een kwaad daglicht stelt.
Dat is ook jammer.

schoevers · 16 december 2007 op 18:12

De ‘goedmaker’ volgt Pally.

WritersBlocq · 16 december 2007 op 22:24

[quote]Tot volgend jaar! En prettige Kerstdagen![/quote]

Dank je wel, jij ook Schoeffie!

KawaSutra · 16 december 2007 op 23:55

[quote]Ik vond eerdere (terechte)kritieken genuanceerder.[/quote]
Mijn opmerking was eigenlijk humoristisch bedoeld, niet goed gelukt dus. Excuses daarvoor.

Overigens lees ik van niemand zijn of haar weblogs. Ten eerste geen tijd en ten tweede lees ik de columns op CX liever zonder voorkennis.

Isabeau · 17 december 2007 op 08:23

Ik vond deze column eigenlijk best leuk… 🙂

Grumpy-old · 17 december 2007 op 20:08

dan moet ik bij mijn volgende bestelling van een tube zal moeten opletten bij wie ik de order plaats 😆

schoevers · 17 december 2007 op 23:59

Leuke reactie. Dank je wel.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder