Stalken is een nieuw fenomeen in deze maatschappij, en het kan iedereen gebeuren, zo ook Godspeed. Wat houdt stalken nu eigenlijk in? Het ongewenst op systematische wijze achtervolgen en lastig vallen van een persoon. En waarom gebeurde het Godspeed? Gaf hij aanleiding hiertoe? Wie verlangde er dan naar zijn goddelijke lichaam? Het begon zaterdagavond, op het feestje van mijn schoonvader, die op die dag zijn 50ste verjaardag zou vieren. Om acht uur aangekomen heb ik me meteen centraal gepositioneerd aan de bar, om zo een goed overzicht te houden op de binnenkomende gasten. De kelner was super, ik heb nooit langer als 5 seconden zonder een pilsje gestaan.

Nu is het zo dat een 50 jarige ook veel vrienden en kennissen heeft in die zelfde leeftijd categorie. En dat veel van de dames in de categorie 50 +/- 5 er alles aan doen om zo goed mogelijk uit de verf te komen. Er liepen enkel 45tigers in minirokjes rond die ik mijn dochter zou verbieden te dragen vanwege het aanstoot gevende karakter. Maar ik begin af te dwalen van mijn eigen stalkster.

Toen ze binnen kwam kort na achten kwam ze al naast me staan, en begon allerlei onzinnige vragen te stellen. De persoon in kwestie is 1,80 slank, geblondeerd, cup AA en qua leeftijd aan de verkeerde kant van de 50. Gelukkig kan ik mijn gehoor uitschakelen, maar de dame in kwestie ging misschien wel door mijn luisterend oor, meer voor mij voelen. Ze zal wel haar hele levensverhaal in mijn afgeschakelde oor hebben geleuterd, toen de vraag kwam die door een ingenieuse spam filter(dansen, drinken en neuken) in mijn oor wel tot mijn hersenen kon doordringen.

Wil je met me dansen? Watblief?!?!? Dansen, ik dacht het niet, en om mijn afwijzing kracht bij te zetten ging rustig door met een gesprek wat ik al die tijd al met mijn buurman had. Ze stoot me weer aan, kom toch gezellig dansen? Heb je stront in de oren, ik ben in een interessant gesprek met mijn buurman verwikkeld, over de hoeveelheid koolzuur die zich in het bier bevindt, dus even ophoepelen.

Oeps wat zeg ik dan nu, tegen een kennis ?!?!? van mijn schoonvader. Navraag levert later op dat dit de vrouw van een collega van hem is. Om het niet te laten escaleren ga ik naar de andere kant van de bar, om me daar maar eens bij het vrouwtje te melden. Ik kom bij de bar aan en vertel mijn vrouw dat die halve gare kip me de hele tijd probeert de dansvloer op te krijgen. Mijn vrouw weet dat ik een hekel heb aan dansen, aangezien dit de aanwezige tijd om bier te drinken aanzienlijk kan verkorten. Naast mijn vrouw zit een man aan de bar, en die knikt instemmend, het was zijn vrouw.

Het is nu pas negen uur, en de rest van de avond kon ze de rest van de mannen lastig vallen, om tussen door ieder keer weer bij mij uit te komen. Ze stond elke keer in mijn blikveld, waarna ze me opriep om te komen dansen. Het werd zo erg dat ik maar overgestapt ben op spa rood, om niet straks licht aangeschoten alsnog met die trees op mijn schoot te landen. Later die avond heeft ze nog een keer aan me staan duwen om me de dansvloer op te krijgen, maar met een gezicht of ik haar aanrakingen niet voelde keek ik stoïcijns langs haar door.

Er waren gelukkig nog genoeg mannen die wel met haar wilden dansen, en in die tijd had ik even rust.

Mijn vrouw had gelukkig geen tijd voor mij, zij moest even bijpraten met familie die ze al lang niet meer had gezien. Toen we om 02.00 uur naar de auto liepen, zag ik haar ook naar buiten komen, en over het parkeerterrein turen. Mijn vrouw zat reeds in de auto toen ze mij zag. Ik stap snel in de auto, en probeer zo snel mogelijk weg te rijden, ik kon ook nog zelf rijden, aangezien ik het grootste gedeelte toch aan de Spa had gezeten.

Ik zie haar in de spiegel aan komen rennen, en denk bij mezelf, nu snel maken dat ik wegkom. Ik sluit snel de deuren met de centrale vergrendeling, en op het moment dat ik wegrijd heeft de deurgreep al in haar hand. Mijn vrouw kijkt verschrikt op, alsof ze een spook ziet, waar ze op dat moment wel wat van weg had. Ik geef gas en ze flikkert op haar bek in een bloemenperk.

Kun je misschien even uitleggen wat hier aan de hand is?
Weet je wat, het is al laat, ik zal el wel een column over schrijven.

Groetjes,

Godspeed
:pint:


3 reacties

R@@F · 14 september 2003 op 12:20

Ik als zeer goed geproportioneerde en uitzonderlijk aantrekkelijke man heb net als jij ook last van stalkers. Na de jarenlange ervaring in deze heb ik een simpele maar doeltreffende procédé bedacht en deze helpt zeer afdoende. Als de leegschedel in kwestie na de eerste nette afwijzing mijnerzijds toch weer terug komt, dan steek ik goed hard mijn vingers in haar beide ogen. Mocht dit dan ook niet helpen dan lijkt het mij zeer raadzaam om te maken dat je weg komt.
(leuke column)
ToT Onzin
R@@F

viking · 14 september 2003 op 16:04

Godspeed, probeer deze openingszin eens eens: “Mijn vrouw begrijpt mij niet. Kan niet aan mijn wensen voldoen. Ik wil haar graag hard in haar kont neuken maar ze scheurt telkens tot bloedens toe in. Je moet weten, ik heb een pieleman van 10 cm. In doorsnee bedoel ik dan. Wellicht dat jouw sterretje dit formaatje aankan? Laten we dan nu gelijk gaan…” Meestal vergeten ze gelijk hun oorspronkelijke wens om met je te dansen. Tenminste bij mij werkt het altijd.

Casperio · 15 september 2003 op 19:45

[quote]De kelner was super, ik heb nooit langer als 5 seconden zonder een pilsje gestaan. [/quote]
Die ober werkte vast op provisiebasis… en had aan jou een hele goeie! :pint:

[quote]om niet straks licht aangeschoten alsnog met die trees op mijn schoot te landen[/quote]
Jeetje, ga jij al zo ver als je licht aangeschoten bent??? [img]http://www.smilies.nl/party/dance.gif[/img]

[img]http://www.smilies.nl/pukeface.gif[/img] Zo dat ben je weer kwijt!
En??? Wat zei je vrouw?[img]http://www.smilies.nl/splat.gif[/img]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder