“R@@@@@@@@@@@@@F schreeuwt mijn eigen lekdel hysterisch door de telefoon, Linda de Mol heeft een nieuw blad hoor ik net, dus kopen, kopen, kopen.” Nu bedoelt mijn ontbonden kadaver niet dat ik dat nieuwe blad moet kopen maar “aandelen” Linda de Mol. Ik ben namelijk verslaafd aan het nieuwste spel op T.V “Sterrenbeurs” die nieuwste Endehol productie. Alles moet ik nu weten wat er in sterrenland gebeurt, daaaagen en urenlang schuim ik het internet af en probeer een primeur te vinden, uiteraard eerder dan een van de andere sterren beleggers. Ik hoop dan bijvoorbeeld er achter te komen of niet bijvoorbeeld Silvie Meis een zware herpes aan haar kut heeft opgelopen van een of andere aarsvreter van een locaal voetbalclubje, waardoor zij veel in het nieuws komt met het gevolg dat haar aandeel gigantisch stijgt..

Waarvoor doe je mee en wat wordt je er wijzer van?
“Het is namelijk zo, als je goed handelt krijg je bonuspunten en met die bonuspunten kun je mooie dingen uit de “sterrenshop” kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld een hele dag doorbrengen op de set van Lingo, waar je dan ook nog eens de echte lingo ballen mag aanraken. Of deze, een hele dag naakt met ADHD patiënt Peter Jan Rens doorbrengen in een bak Haribo wine gums. Zijn niet zomaar prijzen nietwaar. Dus ik moet scoren, scoren, scoren en om te scoren heb ik beurs gevoelige informatie nodig. Met die info stijgen dan mijn aandelen, en heb ik weer recht op die fantastische sterren miles die ik vervolgens weer voor zo een grandioos super de luxe cadeau kan inwisselen. Maar informatie is moeilijk te krijgen tenminste het is problematisch dan wel onmogelijk om primeurs eerder te krijgen dan bijvoorbeeld die walgelijke Kwalbert Verlinden en zijn sterren maat Bah van Erven Dorens. Die uitermate vervelende kringspier specialist Albert weet altijd alles als eerste. Dus om informatie te krijgen moet ik naar rigoureuze middelen grijpen en niet makkelijk denken dat de aandeelhouder wint”.

“Leegschedel, ik ga naar Hilversum.”
“Naar Hilversum? Waarom in hemelsnaam.”
“ Ik ga die Albert opzoeken ik moet echt info hebben want heb sterren miles nodig.”
“Al die moeite voor die achterlijke prijs?”
“Luister, niets maar dan ook niets zal mij in de weg staan om een ontmoeting te krijgen met mijn Anneke Grönloh.”

“En waarom denk jij dat die Albert jou iets zou kunnen vertellen”.
“Luister nou eens goed wandelende peroxide fabriek, die Albert is zo een ranzige ruilnicht die zijn info waarschijnlijk voor het grootse deel via de Gooise matras ontvangt”.
“Wat heeft dat nou te maken met sterren miles, R@@F?”
“Dat is nou de fout van al jullie leegschedels, jullie kunnen niet analytisch denken. Laat het me je even voor rekenen.
Als de gemiddelde lul 15 centimeter meet dan schat ik dat Albert de afgelopen jaren zo een anderhalf miljard kilometer lul in zijn ster heeft gehad, dat zijn weer 937.500.000 miles en die ster zal daardoor in middels zeker beurs zijn.
Zegt genoeg bij wie ik moet wezen voor sterrenbeurs miles nietwaar?”

ToT Onzin
R@@F


R@@F

Hagenees in hart en lever, ondernemer, bloedzuiger en in het bezit van een veterstrikdiploma. Neem vooral mijn onzin niet letterlijk want na een aantal gedwongen opnames ben ik er al lang uit dat ik geen vrouwenhater en/of bloedzuiger ben maar simpelweg een grote hork. Wilt u toch uw irritatie aan mij kwijt dan kan dat per flessenpost!

7 reacties

Godspeed · 2 oktober 2003 op 08:46

[quote]mijn eigen lekdel – mijn ontbonden kadaver – Leegschedel – wandelende peroxide fabriek[/quote]
R@@F,

dat zijn dan 4 bonus punten.:-D
[quote]jullie leegschedels[/quote]
Jackpot verdubbelaar voor de verzamelnaam geeft dus 8 bonus punten.:-o
Een totaal van 12 bonus punten voor deze column.;-)

Proficiat

Godspeed
:pint:

Spelregels:
Het aantal omschrijvingen van je partner in 1 Column, geeft 1 punt per omschrijving.

Indien er een verzamel naam gebruikt wordt verdien je de Jackpot verdubbelaar.

Prijzen:
Voor 50 bonuspunten, kun je in Café Godspeed 1 consumptie krijgen.

viking · 2 oktober 2003 op 09:11

Klasse! 😛

Godspeed, telt Poppeduifje ook?

Kees Schilder · 2 oktober 2003 op 11:19

Als vanouds, dus lachen! MAAR WAT MOET JE MET DIE RANZIGE Albert vander Linden, waarvan ik nog steeds niet snap waar bij hem boven en onder zit.
je krijgt van hem toch geen info want hij kreeg bezoek van Mother Maria met het klemmende verzoek een half jaar zijn waffel te houden.Maar ja, aangezien hij uitsluitend uit zijn nek lult,kan hij dat verzoek rustig naast zich neer leggen.

Sarcasme · 3 oktober 2003 op 08:40

Even was ik de weg kwijt….vreemde benamingen en warrige taal deden mij duizelen.
Echter, JAWEL! het ging goed komen.. van binnen voelde ik een glimlach opkomen naarmate ik verder las..en het slotakkoord was een om van te smullen!
Super..!

Sarcasme

Ik heb het dus over je column.. 😀

T44 · 3 oktober 2003 op 15:46

Erg vrouwonvriendelijk maar wel erg erg grappig!!!

xx
Tamara

Kees · 4 oktober 2003 op 17:16

De sterrenbeurs? Jij? Ik mag toch hopen dat dat alleen wat fictieve jus voor je column is ???

Maurits · 4 oktober 2003 op 23:07

Niet naar Sterrenbeurs kijken was kennelijk een goede inschatting. Dat je daar zo hyper van kan worden. R@@f, kom bij zinnen!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder