Uit het onderzoek ‘Hoe Stout is de Nederlandse Vrouw?’ blijkt dat de Nederlandse vrouw snoept, smoest, roddelt, flirt, mannen keurt, wel eens te veel koopt en zichzelf wel eens flink verwent. Wat een waslijst, vind je het gek dat ze nooit klaar zijn met het huishouden. Logisch ook dat ze minder salaris krijgen, ze doen ook minder met al dat stoute gedoe erbij! Nee, maar even serieus. Ik kan er wel grapjes over gaan maken, maar het is verschrikkelijk. Het gaat echt te ver met die vrouwen. Dat keuren altijd, dat cijfers geven aan mannen. Dat seksistische gedrag van ze, belachelijk en disrespectvol! Ik kan ook nooit strakke truitjes aan, want vrouwen gaan spontaan hele gesprekken met mijn tepels voeren. Kap daar mee! Ik ben niet een of ander lustobject!

Het is alsof we weer terug zijn in de middeleeuwen. Willen ze emancipatie, dan moeten ze toch echt zelf veranderen. Misschien is het wel te veel gevraagd. Misschien zit correctheid, beschaafdheid en empathie wel alleen in de mannengenen. Mannen die vrouwen keuren? Noooit. Zoiets doe je gewoon niet, je kan pas een oordeel over een vrouw hebben, wanneer je een goed gesprek met haar hebt gehad. Inhoud, dát is voor de man het allerbelangrijkst. Niet of ze een lekker kontje heeft of dikke tieten, pfff….vrouwen.

En dan dat flirten, daar moeten die chocolade-vreters ook echt mee kappen. Ik kan het niet meer aan. Waarom zijn ze zo slecht? Ze willen allemaal maar één ding, écht alle vrouwen zijn hetzelfde! Eerst een beetje geïnteresseerd lopen doen, complimentjes geven, lieve woordjes zeggen. En dan opeens slaat het altijd helemaal om. Door het gebruik van pure gevaarlijke alcohol. Na één half glaasje wijn, komt de ware aard van de Huishoudbeurs-homo sapien naar boven. Misschien hadden ze op zo’n moment beter het onderzoek kunnen houden.

Dan is de Nederlandse vrouw namelijk niet stout meer, maar een mega-kinky-geile slettenbak. Dan glijden die repen chocola bij twee andere lippen naar binnen, verwent ze zichzelf flink en ook haar hele hockey team én als afsluiter laat ze zich nemen door de persoon over wie ze gisteren nog het hardst roddelde.

Vrouwen en drank, een linke combinatie. Uit het onderzoek ‘Hoe fout is de Nederlandse man?’ blijkt dat mannen daar, gevoelig als ze zijn, graag op in spelen…


4 reacties

Shitonya · 4 december 2006 op 12:37

😀 amusant

Bitchy · 4 december 2006 op 14:39

Tjeeee Discoverme, ik wist niet dat ik je geestelijk zo zwaar had beschadigd met mijn eeuwige kruizengetuur. Buiten dat, je tepeltjes mogen er ook zijn! Gun een vrouw ook haar pleziertjes ja! 😉

arta · 4 december 2006 op 16:01

Zou het nu aan die vrouwen liggen, of ben jij gewoon zo vreselijk onweerstaanbaar?

Grappig om te lezen…

🙂

Chantal · 5 december 2006 op 13:02

:laugh:

Ik vind hem geweldig!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder