Ik heb geen tijd, ik heb het druk, ik krijg geen column geschreven, vanwege tijdgebrek.
Ik ben eigenlijk een beetje aan het afkicken van ColumnX, maar is daar wel een afkickprogramma voor? Toch kijk ik elke morgen middag en soms ’s avonds even naar de nieuwe columns en aanvullingen maar puur uit nieuwsgierigheid. Is er gereageerd, zo ja door wie, kunnen we ook nog wat toevoegen, etc..
Zelf kom ik niet aan schrijven toe, ik heb het druk op de zaak en met de zaak.
Ik heb meer besprekingen en vergaderingen per week, dan ik zelf tijd heb, aangezien ik nu ook nog voor mijn eigen zaak bezig ben.

Gelukkig is het netwerk op de zaak plat gegaan, wat bij ons betekend dat je niets meer kunt, geen SAP geen Lotus Notus geen Internet en dus geen werk.
Nu schrijf ik de meestal in de categorie Gein en Ongein, maar hoe kan ik hier nu nog een leuke draai aan geven

Ik zou kunnen schrijven over die collega, die van een ladder viel en toen op de steel van een bezem viel, die door zijn vrouw werd vast gehouden. Deze bezemsteel is toen door zijn sportbroek in zijn anus terecht gekomen en is afgebroken. Auw !!! De betreffende collega zit al 7 jaar thuis en na vele operaties kan hij nu via een afstand bediening zijn sluitspier elektrisch openen, omdat door het ongeluk, de natuurlijke spierspanning niet maar aanwezig was.
Broodje aap verhaal, nee hoor, is echt gebeurd.

Leuker is het misschien om te vertellen hoeveel van mijn collega’s, een buitenlandse vriendin/vrouw hebben, die ze hebben opgescharreld tijdens de lange buitenlandse reizen naar onze fabrieken. Alleen lullig voor de vrouw en kinderen in eigen land, die hun man/vader zien thuiskomen met een Mexicaans, Chinese, Brazilaanse Thaise, en binnenkort ook nog Tjechische vrouwen. Ik moet wel zeggen dat de Tjechische vrouwen mijn voorkeur zouden krijgen, zelden in een land geweest waar zoveel mooie vrouwen rondlopen en in de fabriek werken.

Is dat gein, je collega’s die een ongeluk krijgen of die met een nieuwe vrouw naar huis komen?
Nee, maar je krijgt er wel een glimlach van om je mond, de ene keer ben je blij dat het jouw niet gebeurt, en de andere keer denk je, waarom gebeurt dat mij niet.

Ik heb me wel voorgenomen om niet op de ladder te gaan werken als mijn vrouw achter mij bezig is met de een bezem. En wat betreft die buitenlandse vrouwen, ik kom maar zelden in het buitenland voor mijn werk, en dan ook alleen voor feestjes en openingen van nieuwe fabrieken.

Ik had misschien beter geschreven over de wandeling die ik met Max de bouvier heb gemaakt. Toen hij wou gaan zwemmen in zijn geliefde waterplas, en er een asielzoeker zat te schijten tussen de struiken in zijn territorium is Max hem achterna gegaan, en de asielzoeker met de broek op zijn enkels moeten vluchten.

Hilarisch, maar daar moet je dan weer bij geweest zijn.

Ik ga stoppen, het netwerk is weer in de lucht, en dit is dan misschien wel een van mijn laatste columns.

Tot de volgende netwerk breakdown.


8 reacties

Casperio · 18 november 2003 op 19:26

Ja hallo, Godspeed, wat vertel je ons nou??!!

[quote]Ik ben eigenlijk een beetje aan het afkicken van ColumnX, maar is daar wel een afkickprogramma voor?[/quote]

Jij wilt afkicken? Ik geloof d’r helemaal niets van! 😉

‘T was me al opgevallen dat je de laatste tijd heel weinig hebt geschreven. Sinds vorige week reageer je wel weer af en toe (op columns of in ’t café), maar daarvoor hebben we weinig van je vernomen….

Take your time! ‘T is niet niets wat er allemaal te gebeuren staat met de familie Godspeed….

HEEL VEEL SUCCES
En houdt ons maar op de hoogte wanneer je effe tijd hebt. Kun je er zelf niet voor zorgen dat het netwerk regelmatig plat gaat??? 😛

viking · 19 november 2003 op 08:40

Och, och, meneer Godspeed heeft het druk. Ja na zoveel jaren internetten, columns schrijven, visitekaartjes-via-internet laten maken, filmpjes en foto’s downloaden etc etc op die werkplek van je, is natuurlijk iedere andere inspanning ‘druk’. Zo’n reorganisatie komt wel heel ongelegen, is het niet? Je had je plannen omtrent Godspeed Cafe iets eerder moeten ontvouwen bij de hoge omes, dan hadden ze daar beslist rekening mee gehouden. Wat halen ze daar ook allemaal in hun hoofd daar op de zaak… 😀

deZwarteRidder · 19 november 2003 op 09:26

Mogge Godspeed,
Leuk om zo te lezen..tijdje niks gezien van je..
Maar vind het altijd leuk om te zien hoe je (in dit geval) door de eerste zinnen van gebrek aan tijd en motivatie door stroomt naar een volwaardig column, zodat je denkt:” hee Godspeed is er weer..”
dus…het kriebelt toch wel van binnen 😉
kijk alweer uit naar je volgende :hammer:
Rich@Rd

Kees Schilder · 19 november 2003 op 09:44

Zwam niet zo Godspeet. Ik wil gewoon je columns lezen. Dan tap je maar een pilsje minder.je hoort hier gewoon thuis op deze site.En je kunt toch columns schrijven over je belevenissen in je zaak?
kom op man!!Do me a favor!
groet
kees

Godspeed · 19 november 2003 op 13:01

Druk met op de zaak en met de zaak houd 2 dingen in.

Druk op de zaak met een reorganisatie, waar ik als OR lid en commissie lid direkt bij betrokken ben.

Druk met de zaak, betekent onderhandelingen met de leveranciers.( De verkoopleider van de brouwerij ging vannacht om 01.00 uur naar huis)
Ik heb wel een goeie deal onderhandeld.

En dan wat betreft de opening, er moet het een en ander geregeld worden.

Voor jullie alvast een blik in het schema.

Openingsweekend is 16-18 januari.
Vrijdagavond: DJ Clean City( bekend bij ons in de buurt)
Zaterdagavond: Amsterdamse volkszanger [b]Ronald van der Lee[/b] die boel komt aan elkaar zingen.(Van Hazes tot Robbie Williams)
Zondag: nog niet ingevuld.

In het openingsweekend zijn de consumpties à 1 euro.

Alle ColumnX-ers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd.

Tot zover een update van Godspeed Café wat in werkelijkheid “ut Proathoes”gaat heten.

Godspeed:pint:

pepe · 19 november 2003 op 19:49

Sterkte met zo’n druk bestaan…. en wat dacht je van Tsjechische mannen ook niet verkeerd hoor en €1,- voor een drankje, daar heb ik 3 bier voor in dat zelfde land 😉

Je wordt gemist hier, dat lijkt me duidelijk 😛

Kobus · 19 november 2003 op 23:30

Zou je dat nou wel doen Godspeed, “ut Proathoes”.
Ten eerste krijg je ruzie met de Drenten, want die schrijven “Praothoes”. Met Groningers zou je het beter kunnen vinden. Die gebruiken jouw spelling. Maar wat veel belangrijker is: Als de klanten lullen, dan zuipen ze niet. Ik stel voor dat je hier bij CX een prijsvraag uitschrijft voor de meest originele naam voor je kroeg.
De winnaar kan 1, 2, 3 meter bier verdienen ?

viking · 20 november 2003 op 09:00

Godspeed ik ga je nu niet quoten maar laten we het zo stellen:

Je hebt sinds jaar en dag een werkgever gehad waarbij je nooit ook maar één dag hebt hoeven werken. Nu moet je toevallig eens behalve aanwezig zijn, ook nog eens aanhoren en weerwoord geven op wat er op de ‘zaak’ gebeurt. Druk druk druk. Ongelovelijk lulijzer!

Ga je daarnaast een kroeg beginnen die de wel zeer toepasselijke naam Ut Proathoes krijgt. Want beste CX-ers, ik verdenk Godspeed er NIET van dat hier de armen uit de mouw geschud gaan worden edoch dat praten ook hier weer de hoofdmoot wordt. Niemand hoeft zich daarbij zorgen te maken dat dit ten koste van de omzet gaat. Want behalve lullen als brugman, kan Godspeed ook zuipen als een karrehengst. Waarschijnlijk zijn twee enige echte talenten maar eerlijk is eerlijk, hij is er dan wel ook verschrik-kul-luk goed in…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder