Ik sta buiten op haar te wachten, mijn uitvaartmiss. Wat ben ik dol op haar. Niets houdt me tegen en alles wat ik wil is haar mijn liefde tonen. Ze weet namelijk nog niet dat ik gek op haar ben. En hoe beter kan ik dat doen dan bij een kerk. Zij is mijn heilige kerk. Mijn enige kerk.

Daar komt ze eindelijk nasr buiten. Door de zijdeur. Uit respect voor degene die zojuist naar buiten is gedragen. Voor de laatste reis. Naar het hiernsmaals. En ik, ik mag gelukkig nog even in het heden blijven. Sterker nog mijn toekomst delen met mijn nieuwe vlam. Dat dat toch zo maar mag zijn. Ik dank mijn meisje. Die nog niet weet.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

Nummer 22 · 29 mei 2020 op 16:57

AHa, een eigen uitvaartmiss dienares voor uw ‘Oh, hemel ik kom’ maar Mien het is bijna Pinksteren, de hemel zwaait nu hun schizofreen uit; god, zoon en de heilige geest!
Een uitvaartmiss…. Toch niet uh eh.. Patries P. die houdt namelijk van ZijnWaterUretherstralen!
Halleluja!

Mien · 29 mei 2020 op 23:01

Pinksteren? Dat is toch iets met hippe god Jan. Nee niet Smit. Smeets. Ik mis het nu al. En straks ook geen LL. Shit man. En dan tot slot de ZC. Zonder tante hoe heet ze ook alweer. Ach kut. Is er nog leven naar de dood? En wie maakt wiens of Miens pis nog lauw? Niet mijn meiske. De uitvaartmiss. Dat wordt weer kaarsjes branden

    Nummer 22 · 30 mei 2020 op 09:30

    Mijn pis wordt nooit lauw of warrum, maar dat als niet Fries even terzijde. Pink.steren is in tegenstelling tot Mastu..beren het met dubbele tongen zingend de laatste AH zegels plakken, terwijl mast..beten het met de linker en of rechterhand verscheuren van de DE verpakkingen waar de zegels vanuit geknipt moeten worden. Knippen is zo 1940, toch!

    Dubbel tongen? Yep, Mark R., minister president is daar samen met 345 experts aan zijn zijde, zeer bdreven in. Dit vertelde de Vinoloog Carlo Cuccari die niet begreep wat de reden is dat hij altijd erbij mocht zitten aan de ouwehoer later op avond tafel gesprekken. Ab Oosterhaus vond en vindt het wel aangenaam dat Carlo er is want..dan kan er ook nog gezopen worden: rode wijn !

van Gellekom · 30 mei 2020 op 13:07

Miss Graftak?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder