Hoi, ik weet niet of jullie me kennen, maar ik ben Marrigje Ariens en in de 16e eeuw voor kwaadaardige toverij, op de brandstapel beland. Vooralsnog niet tot as overgegaan en nog altijd actief. Dus je bent gewaarschuwd. Grapje. Ik doe er niet zoveel meer aan, maar kan het soms niet laten. Soms laat ik wel eens een vloekje achter.

Sinds kort ben ik online. Wikipedia heeft het over die ene patiënt, maar het waren er eerlijk gezegd meer. Ik kookte er niets van en er zijn helaas meerdere personen overleden door mijn toedoen. Wist ik veel dat je kersenpitten nooit mag vermalen omdat je daar blauwzuursoep van maakt? Sinds Internet weet ik dat. Sorry daarvoor.  

Dat ene jochie heb ik inderdaad bekeken en aangeraakt. Hij was een beetje anders, net als zijn vader. Ik heb overigens beide hoofden onderzocht en constateerde bij alle twee kale plekken. Ik weet nu dat dit regelmatig voorkomt bij mensen met het een bepaald syndroom. Dat wist ik voorheen niet. Sorry daarvoor. 

Dat samenzijn met de duivel? Ik kende die man niet eens. Ja, hij kwam twee keer achter elkaar en het enige dat ik tijdens mijn verweer heb gezegd was, dat het bepaald niet Goddelijk was. Een excuus, van zijn kant was hier wel op zijn plaats geweest, vandaar het vloekje.


Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

3 reacties

van Gellekom · 11 augustus 2019 op 13:08

Mijn neef, Wobbe van der Windteveel was tovenaar op helderziendebasis. Hij voorspelde je bandenspanning. Klopte nooit.

Nummer 22 · 12 augustus 2019 op 09:01

Ja, Wobbe uw neef, waarde van Gellekom die kwam ongevraagd op bezoek en belde nie aan de deur, nee Wobbe stapte zo de tuinen in en roep ‘u riep mij om te voorspellen of het gaat regenen. Voordat ik een antwoord kom geven schreeuwde Wobbe ‘ JA!’ en klom op het dak en sprak de vogels toe zoals we van Wobbe gewend zijn ‘ Zo schijtlijster en nu schijten da’s ook goed voor de onderkruipsels, sofort!’. Ik moest Wobbe daarna met zachte dwang ook theebladeren laten lezen en Wobbe voorspelde dat ik straks weer thee zal gaan drinken. Wobbe, ik heb met hem leren leven want ik weet niet beter.

    Nummer 22 · 12 augustus 2019 op 09:03

    Suus, de ziekte van Hedel. Juist ja die van ‘ geen haar meer op de schedel’. De duivel.. ach 2x maar.. ook al wat ouder geworden. Viagraag aanbieden.

Geef een reactie