Viezeriken! Dat was mijn eerste reactie op het nieuws dat heel pedofiel Nederland zich deze week heeft lopen afrukken op onze jongste telgen van het Koningshuis. Mijn tweede reactie was: “allemaal vastbinden aan een willekeurige boom in Californië”. Ik vind het überhaupt belachelijk dat er een pedo-vereniging in Nederland kan bestaan. Het moet toch niet gekker worden? Wat krijgen we straks nog meer? Een “verkrachtervereniging”? Een “vastgoedhandelaarliquidatievereniging”? Waar trekken we de grens?

Onze Koningin hoorde het nieuws van de pedo-site op weg naar India. Hare Majesteit begreep het eerst niet helemaal omdat ze ‘paddo-site’ verstond. Dat Amalia op een website voor Paddogebruikers zou staan vond Beatrix wel vermakelijk, ze noemt Amalia al vanaf haar geboorte klein padotje. Toen de RVD eindelijk tot de majesteit doordrong zei Bea gelijk: ‘maak er maar veel ophef over, dan praat niemand meer over het feit dat ik, met mijn zogenaamde milieubewuste gedrag, een leeg vliegtuig voor de show naar India heb laten vliegen’.

Een belangrijke vraag tegenwoordig is: ‘wat zou Amalia er zelf van vinden’? Een vraag waar je vroeger nooit aan dacht. De ouders hadden altijd de verantwoording over de mening van het kind. Maar tegenwoordig ligt dat veel gevoeliger, dus ik heb gelijk de babyfluisteraar van RTL gebeld en deze vraag voorgelegd. Nadat hij tien minuten schreeuwend en trillend op de grond lag was hij er uit. Amalia vertelde hem dat ze hele andere dingen aan haar hoofd had dan een of andere viezerik. Ze voelde zich zeer verwaarloost omdat haar papa en mama nooit thuis zijn en andere mensen in de wereld belangrijker vinden, dat ze haar opa nooit ziet, dat oma steeds dat harde kapsel in haar gezichtje drukt en dat Ariane alle aandacht opeist. ‘Ze voelt een lichte depressie opkomen’, vertelde hij.

Onze kroonprins reageerde dat hij ‘ernstig verontrust’ was over het voorval. Ernstig verontrust? Wat een slappe hap. Zijn kind staat op een website voor pedofiele mannen en Willem-Alexander, onze aanstaande koning, is ernstig verontrust! Wordt toch eens een vent! Neem het eerste vliegtuig terug naar Nederland, ga bij de Martijn langs en sla een paar tanden uit zijn bek. Dat is de koning die wij willen! Maxima snapt er al helemaal niks meer van. Zij kreeg het hele land over zich heen omdat ze vond dat Nederland geen identiteit heeft maar pedofiele kunnen alles maar gewoon doen. In haar vaderland had Martijn al lang onder een vliegtuig gehangen. Maar ja, Maxima mag niks meer zeggen in het openbaar. Want stel je voor dat ze weer de waarheid zou zeggen! Stelletje viezeriken!


4 reacties

axelle · 2 november 2007 op 20:02

DIE VIEZE KAKKERLAKKEN ZOUDEN ZE IN EEN PUT MOETEN STEKEN EN ER DAN BETON IN LATEN VLOEIEN.
héérlijk

lagarto · 3 november 2007 op 08:18

Prima moppercolumn, Robert.
Maar,
ik heb een bijzondere hekel aan het woord Úberhaupt.
Het klinkt klote en je kunt het zonder probleem vervangen voor een bestaand nederlands woord. Zelfs gewoon hélemaal weglaten klinkt al beter.
Ik weet alleen niet of anderen het met mij eens zijn of dat het een afwijking van mij is hoor.
Groeten Lagarto.

SIMBA · 3 november 2007 op 09:53

Lagarto, überhaupt is een volledig in het Nederlands geaccepteerd leenwoord, toevallig kwam mijn zoon deze week thuis met taal-huiswerk en dat ging over leenwoorden. Omdat ik daar nog nooit van gehoord had heb ik even gegoogled.
Net als: café, restaurant, plafond, symfonie.

klapdoos · 3 november 2007 op 10:04

Eindelijk een column waar op gereageert wordt, ikzelf heb toevallig van de week ook een verhaal ingestuurd over pedofilie. En een vorig verhaal hierover gaf één reactie, alsof men bang was om dit taboe Uberhaupt maar aan te zwengelen. En het is helaas nog een taboe omdat veel mensen boven de 40 in een interview hebben bekend ooit eens misbruikt te zijn maar zich te oud voelen om daar nog over te praten met wie dan ook. Gevolg is vaak een breuk in het huwelijk, moeilijke contacten enz..Hoop dat je hier veel reacties op krijgt. Het is ook te gek voor woorden dat deze site van Martijn nog niet uit de lucht is gehaald temeer daar het alleen voor leden is dus je kunt nooit controleren of de foto’s van jouw kids erop staan. Ja eerst lid worden, maar dat betekent wel dat je bij de AIVD en de recherche in bet bestand geregistreerd staat.Goed geschreven en mooi verwoord..
Groet van leny

Geef een reactie

Avatar plaatshouder