De melk is op en ik ben bloedgeil. Zo geil dat het bloed naar mijn hoofd stijgt. De melk is op, mijn hoofd loopt over. Het stoomt en vult zich heel langzaam met kopkaas. Ik moet nu snel handelen anders gaat het volledig mis. Die verrekte geiligheid ook. Dat daar geen pilletjes voor zijn? Tegen, moet ik eigenlijk zeggen.

Ik tel tot zestig, precies het aantal woorden die ik in het eerste deel van deze tekst geschreven heb. Het helpt een klein beetje, van me af schrijven. Maar de kopkaas blijft. Ik kan niet weer bij de buurvrouw aanbellen met hoge melknood. Totdat ik plots de oplossing vind in het kookboek van Margriet. Ik maak een flinke vlaflipslipper met buuf.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

Nummer 22 · 20 april 2020 op 09:37

Mien, even op deze wijze. Heb het eerste begin van jouw verzoek een vervolgverhaal reeks te starten, ingediend. Titel ‘ Zeep is ziek – het begin- Vervolg jij deze eb meld je Van Stipdonk? Blijf gezond en groet, R/ 22

Mien · 20 april 2020 op 09:47

Hoi Nummer 22. Ik wacht nog even op de vierde deelnemer. We zijn pas met z’n drieën nu.

    Nummer 22 · 20 april 2020 op 11:35

    Vraag Van Gellekom via CX Café

      Mien · 20 april 2020 op 16:35

      Goed plan. Vraag maar. Laat hem dan even reageren / bevestigen onder Zakhorloge (5). Dan kunnen we los. Zal zelf daar ook nog een oproep doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder