Het was zondag, de eenentwintigste. Koude winterzon verwarmde mijn benen toen ik de voordeur opentrok en hem zag staan, nonchalant als altijd maar een streling voor het oog. Onze lichamen verloren zich in elkaar. Ik kon amper geloven dat ik hem een maand “zomaar” uit het oog verloren was. Nu het avond is raakt hij alsmaar sneller uitverteld. Slaap bedwelmd hem als [i]The way I are [/i]speelt op televisie, ik wil dansen maar hij het allerliefst een kussengevecht voert en wint. Onvermoeibaar als de waarom-vragen zijn de kussen, de knuffels waarin ik me verlies. Straks moeten we gaan slapen, en ik weet alleen dat ik hem wil houden, vasthouden.

Categorieën: Liefde

9 reacties

geertsjohn · 26 oktober 2007 op 17:35

Ik begrijp er helemaal niets van Dashuri. Is hij nou saai of spannend? Of hou je juist van zijn saaiheid? En waarom is hij een maand weggeweest? Waarom wil je een kussengevecht als je door slaap bedwelmd ben? En geld dat ook niet voor de kussen en de knuffels?

Veel verwarring in een heel kort stukje tekst.

dashuri · 26 oktober 2007 op 19:17

Uit wat maak je op dat hij net saai/spannend is? Mijn [i]dashuri[/i] brúíst van de energie; saai is hij allerminst!!

Ik geloof niet dat ik moet uitleggen waaróm hij precies een maand is weggeweest. Dat hoeft ook niet. Toch niet om te begrijpen dat ik hem in dat ‘ene’ maandje gemist heb. Heel erg trouwens.

En o shit, wat een onduidelijkheid allemaal. Misschien is dit stukje net iets te ontoegankelijk voor iemand die er helemaal niks van afweet. Mijn excuses.

PS Is het trouwens niet normaal dat je verwarring creëert als je jezelf zo voelt?

tg,
dashuri

axelle · 26 oktober 2007 op 20:36

IF U WANNA LOVE SOMEBODY YOU NEED TO GET UP OUT YOUR SEAT
zo is het dashuri, take ‘m girl

pally · 26 oktober 2007 op 22:13

:eh: :eh: :eh:

KawaSutra · 27 oktober 2007 op 01:56

[quote]…ik wil dansen maar hij het allerliefst een kussengevecht voert en wint.[/quote]
maar = waar !
Zo’n kort stukje tekst, dan moet het wel foutloos Dashuri. Je hebt wel de essentie geraakt want met gevoel schrijven kun je.
En: ‘The way I are’. Dat is wel heel slecht Engels.

arta · 27 oktober 2007 op 18:48

Zondag de 21e, zo begint jouw stukje. Een blik op de kalender vertelt mij dat dat waarschijnlijk oktober geweest moet zijn. Ik zag het helemaal voor me: Daar stond hij, en na een superfijne dag ben je achter de pc gesprongen om dit stukje eruit te knallen. Het gevoel spat er inderdaad vanaf. Jouw struikelblok kwam daarna, gezien de wachtrij heb je waarschijnlijk direct ingestuurd. Mijn advies is om daar een paar dagen mee te wachten, het nog eens op je gemak over te lezen, evt aan een vriend/vriendin te laten lezen en dan pas in te sturen.
Dan worden de kleine foutjes er uit gefilterd, waardoor het prettiger leesbaar wordt en jijzelf niet steeds in de verdediging hoeft te springen. (Dat hoeft sowieso niet, want elke reactie is opbouwend bedoeld en niet om je af te kraken!)
Ik hoop dat je hier iets aan hebt en wens jou nog veel fijne tijden met jouw dashuri (liefde)!

dashuri · 28 oktober 2007 op 20:26

Heb jij wel radio? Ooit al “the way I are” van Timbaland gehoord?
Ow, shit, overbodige vraag natuurlijk..

dashuri · 28 oktober 2007 op 20:27

Wauw, eindelijk eens iemand die het doorheeft. Heel erg bedankt. Jammer dat er geen honderd zoals u rondlopen op deze columnx…

dashuri · 28 oktober 2007 op 20:29

jaaa, al goed, [b]I’ll take him the way I are [/b] (zie reacties hieronder)

Geef een reactie

Avatar plaatshouder