Tegenwoordig kunnen we er bijna niet meer omheen, auditie doen op tv. Misschien denk je nu wel van dan stem ik wel af op de publieke omroep, maar zelfs daar zijn we besmet geraakt met audities. Wat je allemaal niet kan worden op tv; popster, acteur.Misschien vergeet ik nog wel een paar van dat soort programma’s, maar we weten waren we het over hebben. Het is een heerlijk idee voor velen om bekend te worden en dat maakt zulke programma’s een groot succes. Het is een geweldig concept voor programma makers en er rolt altijd wel een talentje uit. Neem nou Jim en Jamai, ze deden mee met Idols en zijn nu ongekend populair in Nederland. Hoe dat komt weet ik niet? Maar dat ze wel aan mijn smaak liggen.

De voorrondes op tv, daar geniet ik het meest van. Types die denken dat ze kunnen zingen, maar dat eigenlijk niet kunnen. Hoe kan je en hoe durf je die stap te wagen? Ik snap het echt niet, maar de meeste die goed voor schut stonden houden er toch een kleine snabbel carrière aan over. Het ligt niet aan je zangkwaliteiten, maar je komt gewoon zo grappig over. Herman is een goed voorbeeld hiervan en mag bijna elke week opdraven bij (kwal) Jensen.

De voorrondes van Idols toevallig gezien? Lopen er weer echt een paar bij waarvan ik echt denk, mens blijf thuis! Ze geloven zó erg in hun zelf, dat ze kunnen zingen, maar weten blijkbaar niet dat de kans bestaat dat ze op tv komen en goed voor de kijkcijfers zijn. De gevolgen kunnen een negatief effect teweeg brengen, dat je alleen maar uitgelachen wordt op tv en in het echt.

Deze mensen moeten beschermd worden tegen zichzelf. Het nadeel is dat deze mensen er zelf voor kiezen. We moeten er eerlijk over zijn, niemand kijkt meer als er geen types meer zijn die zichzelf voor schut willen zetten. We genieten er gewoon met zijn allen van en we doen onze lachspieren ook weer een plezier!

Categorieën: Media

9 reacties

Boheme · 25 oktober 2007 op 11:40

Je geniet het meest van de voorrondes, maar toch raad je de mensen die daarin mee doen aan om thuis te blijven?

Ikzelf ben gek op dat soort programma’s… Ik kijk er dan ook graag naar, van Idols tot Evita en van Ciske tot Tarzan, allemaal goed! Overigens geniet ik het meest van de shows ná de voorrondes.

Siebe · 25 oktober 2007 op 14:29

Oh ironie…

lisa-marie · 25 oktober 2007 op 18:25

Tja, sommige mensen doen alles of ze het nou kunnen of niet.

DriekOplopers · 25 oktober 2007 op 21:02

Persoonlijk heb ik enorm genoten van de voorrondes met Hilbrand Napijn… 😀

pally · 25 oktober 2007 op 22:52

Lieve Ronaldje, wanneer stop je toch eens met dat ‘we’? 😮 Dan ga ik weer eens wat van je lezen,

Pally

SIMBA · 26 oktober 2007 op 08:45

[quote]Ze geloven zó erg in hun zelf,[/quote]
Daar hebben “schrijvers” ook ooit last van. 😀

Dees · 26 oktober 2007 op 09:35

lol @ lm 😀

Toch vinden we hem al iets beter dan de vorige columns, dichterbij jezelf, net iets minder prekend.

Wie we zijn? Tsja, dat vroeg ik me nou ook net af… 😉

geertsjohn · 26 oktober 2007 op 17:52

Ze geloven zó erg in hun zelf

Wat klinkt dat raar. Klopt het eigenlijk wel? Moet het niet zijn “Ze geloven zó erg in zichzelf”

Verder een duidelijk verhaal. Iedereen begrijpt wat je bedoelt. Let wel dat als deze mensen tegen zichzelf worden beschermd, is een belangrijk deel van het vermaak om zeep!

DreamOn · 26 oktober 2007 op 18:47

[quote] Deze mensen moeten beschermd worden tegen zichzelf. Het nadeel is dat deze mensen er zelf voor kiezen. We moeten er eerlijk over zijn, niemand kijkt meer als er geen types meer zijn die zichzelf voor schut willen zetten. We genieten er gewoon met zijn allen van en we doen onze lachspieren ook weer een plezier! [/quote]

Je kunt voor ‘kijkt’ ook ‘leest’ invullen…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder