Ik ruik haar parfum en voel mij zwevend de hemel in gaan, met één verschil zij zweeft met mij mee. Mijn God wat is zij mooi. Een paar gitzwarte ogen, wenkbrauwen die als twee golven op haar gelaat de zweetdruppels van mijn gezicht wegpoetsen als ik haar volle lippen op de mijne voel. Haar lange haren vallen als een deken over mijn naakte schouders. Haar mooie kleine neus die zo volmaakt in dat gelaat past raakt mijn wang. Mijn lichaam gloeit en broeit van top tot teen. Mijn tepels raken die van haar. Zij voelen net zo hard aan als de hare en met mijn tong laat ik haar tepelringen proeven van mijn liefde voor haar.

Het genot is wederzijds. Ik voel haar handen over mijn lichaam glijden en kronkelen en kreunend beantwoord ik haar gebaren in lichaam en geluid.
Wij smelten samen tot één.

Zij rolt zich op mij en onze heupen draaien als op commando dezelfde kanten op. Ik voel haar lippen zakken langs mijn borsten, zo naar mijn navel en al wat ik kan doen is kreunen en mijn vingers door heur haar woelen, haar borsten betasten, haar tepels masseren terwijl haar tong verder zoekt naar de plek die mijn lichaam al in brand zet.

Zij weet waar zij moet zoeken. Ik til haar half op en draai mijn lichaam zo om zodat ook ik van haar kan proeven en zij laat zich gelaten leiden door mijn dominante aanwijzingen die ik zwijgend aangeef.

Zij ligt tussen mijn benen en ik tussen de hare. Ik ruik haar geur, haar lichaam is de mijne en met draaiende bewegingen wil ik dat zij tot een climax komt. Zij wil hetzelfde. Kreunend voel ik dat haar tong diep gaat en ik? Ik doe hetzelfde bij haar, dit is leven, dit is genieten, dit is liefde.

Schokkende bewegingen en een schokkende heupbeweging geeft aan dat haar hoogtepunt niet lang meer duurt. Ik wil het nog even uitstellen, draai mij weer om en kruip nu op haar, druk mijn tepels tegen de hare en zoek haar mond. We zuigen elkaar op en onze benen klemmen zich vast aan elkaar.

Mijn God als dit genieten is wil ik mijn leven lang genot ervaren met dit mooie schepsel dat even de mijne is. Maar het moment is goud waard. Ik voel haar vingers bij mij naar binnen glijden en ik draai mee met haar bewegingen, doe bij haar hetzelfde en ineens is daar de explosie van beiden.

Tegelijk komen wij tot een climax. Ik zie vuurwerk, voel mijn lendenen branden van genot en kreun en wil haar naam roepen.
Maar dan ineens besef ik dat ik niet eens weet hoe haar naam is. Droom ik? Is dit een fantasie die ik beleef. Waarom kan ik niet eens op haar naam komen?

Ik til verbaasd mijn hoofd op en kijk naar haar. Ze is weg. Al wat ik zie is een donkere kamer, naast mij ligt mijn vriendin te slapen. Ik doe verbaasd en hevig teleurgesteld het nachtlampje aan. Mijn vriendin wordt wakker en geeuwt “Is er iets?”, vraagt zij slaperig.

“Nee hoor ga maar verder slapen, ik had een nachtmerrie”, antwoord ik.
“Wil je er over praten?”, dramt zij nog even door.
Nee er valt niets meer te praten besef ik nu eindelijk. Deze liefde is voorbij als ik mijn heil al moet zoeken bij vrouwen die in mijn dromen mijn leven tot een genot maken. Dan kan ik voor mezelf wel uitmaken dat deze relatie al gedoemd is tot mislukken.
Maar God wat was zij prachtig.

Enigszins teleurgesteld doe ik het lampje weer uit in de hoop dat zij nog terugkomt in mijn droom om het even af te maken, want de kriebels zijn nog niet weg. Doch de teleurstelling is groot. Maar niet groter dan het besef dat je relatie na een natte droom gedoemd is om te mislukken omdat de spanning er al niet meer is tussen ons, wat ooit eens was.

Categorieën: Liefde

klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

7 reacties

Dees · 8 januari 2009 op 12:44

Mooi geschreven. Ben benieuwd of er veel te vinden is over lesbische liefde in de wereld van erotische boeken, anders zie ik er nog wel een gaatje voor je in 😉

klapdoos · 8 januari 2009 op 13:36

Dees je weet voor de helft niet hoeveel sites er zijn die lesbische literatuur plaatsen, maar dan wat ruwer dan ik hier als preuts mag beschouwen. Mijn lesbisch verhalen worden verslonden en vooral door mannen(???) Natuurlijk, alles wat spannend is zijn twee vrouwen….Is algemeen bekend, doch een taboe bij de mannen die er niet vooruit durven komen….Dat is nog wetenschappelijk bewezen ook… 😆 😆 Bdankt voor je reactie in ieder geval.
groet van leny :wave:

KawaSutra · 8 januari 2009 op 22:12

De associatie met de lesbische liefde werkt bij mij niet echt, in tegenstelling blijkbaar tot een groot deel van jouw mannelijk publiek. Maar mooi geschreven is het zeker.

doemaar88 · 9 januari 2009 op 10:01

Zeker mooi geschreven, Leny.
Een verrassend einde!

Krasblog · 9 januari 2009 op 12:54

Spannende column. Dromen kan zo heerlijk zijn. Heb vaak te doen met mensen die denken dat ze niet dromen, of ze niet terug kunnen halen.

Soms kun je na het ontwaken nog uren in de war zijn van je droom. Ja ik ben een dromer, droom graag, al zou ik dat in mijn wakkere periodes wat minder moeten doen.

Krasblog

Prlwytskovsky · 9 januari 2009 op 23:09

[quote]Waarom kan ik niet eens op haar naam komen[/quote]

Vroeg ik aan mijn laatste vrouw ook eens na een wilde nacht: hallo eehh … hoe heet je ook alweer?
Weer een EX erbij. 😥

Mien · 11 januari 2009 op 21:18

Inderdaad spannend geschreven.
Maar wat een anti-climax …

Dromen over sex is vaak een troost op de wonde daar waar liefde realiteit zou moeten zijn.

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder