Mijn nieuwe teamleider deelt haar agenda met ons, dat is handig. Wat ik al een paar keer aan haar heb aangegeven is dat ze haar persoonlijke agenda ook met ons deelt. Oh ja, dat moet ik nog aanpassen, goed dat je het nog eens zegt.

Ik zie na een week nog steeds dagelijks of ze naar de kapper moet (alweer?) prei moet meenemen, rood garen moet kopen of tegen iemand iets moet zeggen. En dat laatste wordt expliciet benoemd. Tegen Jan zeggen dat ik dit weekend niet kan (Jan is haar man). Misschien ongesteld? Maar ik zie ook dat ze dit weekend naar Vlieland is met Marc en daarom kan ze natuurlijk niet met Jan. Ik word er gek van en bel haar op. 

Ik heb je nu al diverse keren gezegd dat iedereen jouw privé agenda kan lezen en ik wil je graag helpen om dat aan te passen, maar ik ga niet helemaal naar Vlieland. Het is even stil, maar ze herpakt zich als een heuse teamleider. Ik kan me niet herinneren dat je dit eerder hebt aangegeven, heb je het op de mail gezet? Nee, ik heb het je gewoon al drie keer gezegd. Dat kan ik me niet herinneren. Ik stel voor dat we zo snel mogelijk een afspraak maken om dit op te lossen. Kijk maar even in mijn agenda.


Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

14 reacties

Dorine · 11 juli 2019 op 17:23

Heel geestig … En sterk herpakt! … En bijzonder leuk opgeschreven!!

    Suus · 11 juli 2019 op 21:43

    Thnx Dorine, ze weet dat ik schrijf, dus misschien stuur ik haar het linkje wel. Arta kan ik de titel nog veranderen? (Grapje)

Nummer 22 · 11 juli 2019 op 19:48

Tsja… maar heel mooi geschreven! Zet dat maar in jouw columnx agenda, pardon columnx complimenten mail👍😉

Mien · 12 juli 2019 op 07:54

Misschien is Marc een kind uit een vorig huwelijk. Is Marc geslaagd en trakteert zij op een weekendje Vlieland ‘kakken’. Niet ongesteld maar welgesteld. Moeial!!! 😂

Nummer 22 · 12 juli 2019 op 14:10

Jan een kind van de buurman en Marc de vader van de buurman maar Marc is gehuwd en de buurvrouw is niet de moeder van Jan… Help, help.. Carolien Tensen ..help help Spoorloos en Karbaat wellicht ook nog.🤣🤔

Mien · 1 augustus 2019 op 08:37

(H)eerlijk, een wereld zonder privacy.
Gefeliciteerd zeg ik heimelijk.
Succes met spammen. Je baas.

    Suus · 3 augustus 2019 op 15:15

    Danke baas!. Veel plezier bij het beuken festival vandaag.

G.van Stipdonk · 1 augustus 2019 op 17:16

I-Pat, Suus en Mien. Gefeliciteerd met jullie winnaars van de maand juli.

Suus · 2 augustus 2019 op 19:06

Mijn collega ‘s vonden hem ook leuk!

Geef een reactie