,,O ja, en rood’’, wist ik nog te melden. We reden met de auto terug van een softbaltoernooi. Ik zat rustig achterin met een mannelijke collega-baller. Twee middelbare dames hadden de stoelen voorin in gebruik. Handig, want dan kon een van hen het stuur erbij nemen. De vraag was: wat voor lingerie vind jij mooi? Zwart en wit was mijn antwoord. En rood dus. ,,Rood is hoerig’’ reageerde de brutaalste van de twee dames. ,,Nou en? Dan kunnen wij het nog wel leuk vinden’’, was de cynische opmerking van mijn mannelijke collega.
Rood is dus hoerig. En dat klopt natuurlijk wel. Het Red Light District in Amsterdam, het woord zegt het al. Elke hoerenzone is rood, alsof het afgesproken is. Alleen weet ik niet of de straatwerksters ook iets roods bij zich hebben. Lampje op der kop? Zou wel de herkenbaarheid vergroten. En daarom dragen vrouwen – niet van lichte zeden – geen rode lingerie. Simpel.
Maar waarom is dan de kleur rood bij nacht- en onderkleding voor de dames favoriet. Wie koopt die zooi. Rood is hoerig tenslotte. Dus alleen hoeren dragen iets roods onder hun kleding? Lijkt me bijna van niet. Kopen de prostituees van tegenwoordig onderkleding bij Wehkamp? Even internetten tussen twee klanten door. Zou kunnen. Misschien wil de gewone vrouw zich thuis in bed hoerig gedragen? Misschien is dat het antwoord. Alleen dat gegeven toegeven ligt waarschijnlijk gevoelig.
Laatst las ik dat tijdens de kerstdagen rode onderkleding favoriet is bij vrouwen. Verwarring alom. Dus toch. Elke vrouw houdt gewoon van rode sexy kleding. Maar zal dat nooit aan een buitenstaander toegeven.
Ik kijk nu al uit naar de kerstdagen als ik bij mijn geliefde ben. Maar hoe geef ik haar de hint dat ik rood ook mooi vind. Hoerig rood dan hè?
Samen een dansje naast de kerstboom en dan de stripact. Zie het al voor me. Een rode kanten BH en string. Moet een wilde kerst worden.
Over de kerstboom gesproken trouwens. Die kunnen ook hoerig zijn. Heel mijn ziel en zaligheid heb ik het aankleden van die boom gelegd. Alle ballen en slingers er netjes in gehangen. Ja, inderdaad rood, bordeauxrood dan wel te verstaan. Mijn lief zag het resultaat en kende maar een classificatie. ,,Wel hoerig rood hè?’’
Laat allemaal maar. Ik zie wel wat de kerst brengt. Zwart en wit zijn ook mooie kleuren.

Categorieën: Diversen

9 reacties

Wright · 24 december 2004 op 13:16

[quote]Maar hoe geef ik haar de hint dat ik rood ook mooi vind. Hoerig rood dan hè[/quote]

Véél mannen geven hun vrouw een setje lingerie voor de feestdagen, Fred.
Moet je raden welke kleur…? 😀
Dus op naar Livera en kopen dat setje!

I wish you a marry red christmas.

viking · 24 december 2004 op 13:17

Nou een hoerig Kerstfeest dan…
En heel veel hoerigheid in het nieuwe jaar!

Mosje · 24 december 2004 op 16:03

Heel herkenbaar!
😡

sally · 24 december 2004 op 20:43

Wild? ja….. dat is lekker met de kerst!

Wat wordt het ree of haas?

Ik wens je een fijne rode kerst Fred!

Li · 24 december 2004 op 21:43

😀 😀 😀

Verras je lief Fred!
Er zijn ook rode boxershorts te koop.
En ik heb ze ook gezien met rode balletjes
😎 😎

Mup · 24 december 2004 op 22:48

[quote]Elke vrouw houdt gewoon van rode sexy kleding. Maar zal dat nooit aan een buitenstaander toegeven.[/quote]

Fout! Ik ben een rooie, en het vloekt! O, maar ik ben niet zo heel erg vrouwelijk, dus misschien heb je gedeeltelijk toch gelijk. Is blauw geen optie, als compromis. En de tip van Li zou ik zeker serieus nemen, voor het nieuwe jaar misschien?

Groet Mup.

Ma3anne · 25 december 2004 op 09:49

Nu een beetje te laat, maar misschien een tip voor volgend jaar:

Hang in plaats van ballen vuurrode lingerie in je boom. Misschien komt je geliefde dan wel op inspirerende gedachten… 🙂

pepe · 25 december 2004 op 21:27

Een rode auto bij mijn rode haar is al erg genoeg…
Lingerie-loos kan ook 😉 En een boom zonder ballen??

Mar · 27 december 2004 op 09:30

En???
Hoe is het gegaan?
Rood?

Mar

Geef een reactie

Avatar plaatshouder