Je kan nu 5000 euro gegarandeerd winnen. Er is niemand thuis op dit moment dus je kans is veel groter. Deze opmerkingen kennen de meeste wel van die irritante belspelletjes die je zo kunnen hypnotiseren dat je wel gaat bellen. Mooie dames moeten mensen overhalen om te bellen voor die (gegarandeerde) prijs en als je er (eindelijk) doorheen komt, moet je een computercode kraken die op elk moment in principe te veranderen is door de programma crew.

Dit zie je als je overdag zapt of diep in de nacht tv kijkt. Het vreemde is volgens mij levert dit goud geld op. Iedereen heeft het wel eens geprobeerd, ik ook en heb zelf een keer 100 euro gewonnen wat best wel opmerkelijk is want had denk al voor 100 euro gebeld dus dat kwam goed uit. Zend gewoon een leuke film, serie of iets leerzaams uit dan die verrekte onzin.

Zo ook de Bio-stabiel een ketting met wonderbaarlijke geneeskrachten die een bekende Nederlander aanprijst, schandalig hoever huisvrouw televisie kan gaan, je word door die ketting niet stabiel maar debiel. Er zullen heel veel mensen zo wonderketting in huis hebben genomen van onze Italiaanse oplichter Bruno Santenera. Dan ook nog zo bericht dat er valse in omloop zijn, laat mij niet lachen ze zijn allemaal vals. Een ding is zeker, het levert weer goud geld op.

Denk soms bij mijn eigen waarom heb ik niet zoiets bedacht, zo’n geweldige ketting, na zal wel eens kijken of ik mijn stenenverzameling kan instralen en dan voor 50 euro+ verzendkosten voor vragen en dan vervolgens door Corry Konings op tv laten verkopen, mooi plan en ben ik van mij jeugd sentiment af. Laat ik gelijk een heel groot stenenhuis bouwen met nog meer soorten stenen dan ik al had. Mensen we moeten er vanaf, van die onzin. Dus ik roep op om niet meer te kijken, te bellen en bestellen bij onzin tv.

Categorieën: Media

4 reacties

Trukie · 12 mei 2007 op 17:15

RonaldjeCas in een column mag je scherp zijn en over de hekel halen. Maar je kunt beter maar voorzichtig zijn met aan namen beschuldigingen te verbinden.
Tot de vierde alinea is het een mooie pittige column.

Yannick · 13 mei 2007 op 14:00

Ik zie niet in waarom je 2 verschillende onderwerpen behandelt zonder de overeenkomsten aan te geven. Eerst heb je het over bel spelletjes en dan ineens BAM over telsell. Behalve dat het beide irritant is zie ik geen overeenkomst.

Ronaldjecas · 13 mei 2007 op 17:22

Die is er wel degelijk. Mensen worden opgelicht…

Yannick · 13 mei 2007 op 19:01

Maar die is wel zo onduidelijk, kun je het ook hebben over de lotto, voetbal op tv, alle talpa programma’s, autoverkopers en ga zo maar door.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder