Wobbe van der Teveelwind uit Termunterzijl, raakte tien jaar geleden zijn lijstjes van meest geliefde liedjes en zangers, ooit en diverse jaaroverzichten kwijt. Nu is hij 75 jaar en heeft, nú al in augstus, zijn ultieme kerstcadeau gekregen. Samen met zijn vrouw zocht hij jarenlang stad en land af naar de verloren lijstjes en overzichten.In Termunterzijl is het verplicht om tussen 25 december en 31 december lijstjes en jaaroverzichten bij je te dragen. Overtreding van die wet wordt bestraft met in beslagname van alle kerstdagen voor minimaal 10 jaar. En een gevangenisstraf van minimaal 10 jaar.

Wobbe vertelt aan ons van Absurdistische Magazine hoe blij hij is. “Ik had nooit gedacht dat ik ze terug zou vinden. Het is alsof mijn levensverhaal nu nog moet beginnen”, vertelt de gepensioneerde oud-leraar gebitsmachinewerker. Ondanks dat hij jarenlang met zijn vrouw ondergedoken zat, en hij een gelukkig leven had, bleef hij met de vraag zitten waar zijn lijstjes zich bevonden. Wobbe:‘ik had geweldige overzichten van de , meest op een blinde stokstaart lijkende presentatoren, de best opgeknoopte dj.’s en de beste onbekende Nederlanders, maar ik ben nooit gestopt met me af te vragen waar mijn verloren overzichten van mijn meest geliefde liedjes waren. Uiteindelijk vond Wobbe de lijstjes in de binnenzak van de jas hij tien jaar droeg.Wobbe: ‘Ik had gewoon nooit gezocht daar.’

DNA-test

De zoektocht van de Termunterzijlse overheid naar Wobbe is overigens onmiddellijk gestaakt nadat een DNA-test aantoonde dat de gevonden lijstjes inderdaad aan Wobbe toebehoren. Hier op verzoek van Wobbe, zijn meest geliefde liedjes en bijbehorende vertolkers ooit -1) Och was ik maar bij Loeder thuis gebleven; Johnny Condoom -2) ik lig op mijn kussen klaar te komen van Hepie & Hopie -3)  Niemand slaat zijn eigen kind alleen van Willy & Willeke Kwalbertie

Dit was T.U.I.G. van der Riggel voor Absurdistisch Magazine vanuit Termunterzijl

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

5 reacties

Nummer 22 · 12 augustus 2019 op 08:13

Waarde heer van Gellekom, mede AV oprichter! Dit bericht is voor mij de jarenlang gekoesterde wens die is uitgekomen.
Wat weet u van:
– Ik geef je een doosje, een doosje (L. N. uit B.)
– Ach, Margrietje de doosjes zullen bloeien ( ook L.N. uit B.)
– Morgen draag ik een Nikab (W. A.)

en…. ‘ Zachtjes tikt mij P tegen jouw maandverband, ritme van de geiligheid’ door de ervaringsdeskundige Rob de N.

van Gellekom · 12 augustus 2019 op 09:13

En u , Nummer 22, zegt: Michael Boogerd. Het gebit uit Den Haag. Bakkerszoon, de gespierde spijker, doet die mee? Nee dames en heren. Maar, die zit wel bij mij aan tafel.

    Nummer 22 · 12 augustus 2019 op 09:53

    Ik..was mijn handen in wijwater zelf getapt dat weer wel. Kom nou toch, dat moet een onderzoek worden. Zijn ze nu helemaal uit hun sinterklaaskostuum gerukt daar in hun sextandse kapel. De waarheid moet boven tafel komen en niet met een kruis. Er is een feest in de Heilige moeder maria der arme zielen verzamelaar ( 1763) straat in Gent. U kunt daar fietsen zonder zadel.

van Gellekom · 12 augustus 2019 op 15:36

Fietsen zonder zadel? Komt goed uit, Ik laat mijn auto altijd uitrollen en dan kijk ik wel bij wie ik slaap.

    Nummer 22 · 12 augustus 2019 op 15:45

    Toch niet bij de nonnekes in Vught?, de laatste is vorige overleden. Overigens slaoen met een zadel wordt afgeraden. Code Prostaat Knelling gevaar, maar dit zoals akrijd vanaf de bagagedrager of kofferbak van een voiture

Geef een reactie