Liegen en bedriegen is er niet langer bij. Het management van popgroep Won ton ton is het zat. De bandleden is de wacht aan gezegd. De bonbonverslaving is compleet uit de hand gelopen. Uit de buik, beter gezegd. Tijdens de laatste optredens stroomde de vloeibare chocolade zowaar uit hun… Ik bespaar u de details, lieve lever… ehhh… lezer.

Ze weigerden al een poos op te treden als er geen bonbons aanwezig waren. Oogluikend werd dit gedrag getolereerd. Totdat de boel escaleerde tijdens hun publieke optreden op Leidseplein, midden in de nacht na Koningsdag. Jaren tachtig of was het negentig? Na het consumeren van vier kilo Mon Chérie was er geen houden meer aan. Een vieze chocoladefontijn beëindigde vroegtijdig hun muziekcarrière.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 26 januari 2020 op 18:08

Kapsones die muzikanten van tegenwoordig. Zo is de 16 man/vrouw formatie uit Termunterzijl weggejaagd van het openlucht zwembad muziek 5 daagse festival in Diest- Molenstede e.o.
Deze muzikanten ” De Band Zonder Ballen” had een eis: Per persoon 1.6 kilo kauwgumballen die na het kauwen een ballon kunnen worden. Tsja, ze hebben nog een enkel opdracht ooit gehad. Momenteel maken ze herrie in het Verzamelcentrum voor Ouderen vanaf 75 jaar in Hendrik Idioot Ambacht, nabij Ridderkerk, maar dat geheel terzijde.

Geef een antwoord