A., 8 februari 2003
Wouter,

Ik weet niet waar het aan ligt maar het lukt jouw partij iedere keer weer om mensen op de buis te toveren die de hoogte van mijn frustratietolerantiedrempel feilloos weten te peilen om er vervolgens met minstens een meter verschil overheen te denderen. Eerst Vriendt Peper die niet weg te branden was en nu die Marlboro-figuur van een buitenlandspecialist, Bert Koenders. Ik heb er niet zoveel verstand van maar ik denk dat het wel weer een mooie jongen zal zijn, zo gedraagt hij zich tenminste. Die sukkel van het CDA is misschien wel net zo erg maar die heeft een zachte g, dus hij wordt toch door niemand serieus genomen. Bij Chriet Titulaer dacht ik ook altijd dat hij voorlas uit Jules Verne als hij verslag deed van het zoveelste maanreisje.
Jullie Bertje heeft echter de nare gewoonte om kien uit zijn kijkertjes te koekeloeren en in de tussentijd maar vrolijk glimlachen en net doen alsof hij zelf wel begrijpt wat hij zegt.
Zelfs op de radio weet Bertje mij nog te irriteren, dus enkel en alleen aan zijn good-looking show kan het niet liggen. Wie weet komt het wel door wat hij zegt. Misschien komt het wel omdat hij niet zegt dat er geen oorlog moet komen, en als er dan toch oorlog komt, dat wij daar dan niet aan meedoen.
Wouter, wat is gemakkelijker voor jou: zorgen dat Bertje niet meer op radio of teevee komt of zorgen dat hij fatsoenlijke dingen gaat zeggen?

B.

Categorieën: Actualiteiten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder