Sander en Yasmijn praten met elkaar en drinken wijn. Het is duidelijk, zij wil wat met hem. Sander is opgetogen.
Yasmijn lachte en dronk de laatste slok wijn.
‘Seks is een facet van je persoonlijkheid,’ zei Sander hardop.’
‘De hoogste vorm van intimiteit,’ vervolgde Yasmijn, ‘dan ben je het dichtst bij elkaar. Het is lichamelijke versmelting.’ Sander staarde Yasmijn peinzend aan.
‘Dan zie je sterren verschieten,’ zei Yasmijn hees, ‘een miljoen kleuren, de brand door je lijf en schreeuw je van genot.
‘Professor Seks,’ grijnsde Sander. ‘Dat zag ik in een apart kopje,’ merkte hij op.
Yasmijn knikte. ‘Klopt. In het artikel dat je las heb ik het over de geslachtsdaad als het ultieme hoogtepunt van menselijke eenwording. De meest belangrijke gebeurtenis die er op aarde tussen twee mensen plaatsvindt.’ Yasmijn haalde diep adem. Ze keek hem aan. Haar ogen waren helder en open, haar lippen iets van elkaar, haar tanden glinsterde.
Sander haalde diep adem. Begeer-lijke vrouw, dacht hij.
Yasmijn ging verzitten. Ze leek op een lome tijger. Ze was zich bewust van haar omvang maar maakte er geen probleem van. ‘Genoeg gepraat,’ glimlachte ze. ‘Wil je nog een glas wijn, of wil je met me naar bed?’
‘Het laatste,’ lachte Sander. Ze wond er geen doekjes om.
‘Kom mee,’ stelde ze voor.
Ze ging hem voor naar de grote slaapkamer. Sander verwonderde zich erover hoe soepel deze vrouw zich bewoog.
‘Lichamelijke naaktheid is een vereiste om lekker de liefde te kunnen bedrijven,’ merkte Yasmijn op in de slaapkamer aangekomen. ‘Uitkleden of strip-tease is daarbij een prachtig middel om de partner op te winden.’
Ze begon traag haar blouse los te knopen.
‘Als ik deze blouse uit heb ben jij zo opgewonden dat je met gemak aan de paring begint,’ fluisterde ze, ‘maar voordat het zover komt zijn er nog enkele barrières die genomen moeten worden en tegen die tijd sta je op barsten.’
Ze kwam dichterbij en boog zich over hem. Hij zag de welving van haar borsten. Ze drukte haar lippen op de zijne en plots proefde hij een smaak die hij nooit meer zou vergeten en die hij niet kon omschrijven. Het was de combinatie van parfum en lippenstift.
Ze wiegde tegen hem aan en hij voelde begeerte in zijn lendenen groeien. Haar handen leidden zijn handen naar de knoopjes van haar blouse. Zijn ogen gleden gebiologeerd naar haar borsten. Ze was dik, maar ook ontzettend mooi.


3 reacties

Barbara · 19 april 2003 op 09:13

😮 😮 😮 en toen en toen…… 😀

Godspeed · 22 april 2003 op 07:20

Ik had nog een foto van Yasmijn liggen.:-D

[img]http://humor.tiscali.nl/funnypics/012.jpg[/img]

gast · 23 april 2003 op 08:36

Hokusai al op tv gezien?
Cor

Geef een reactie

Avatar plaatshouder