Kan Louis van Gaal, roepnaam Jezus, beter regeren dan Hem van Rutte. Jazeker kan hij dat. Er niets wat Louis van Gaal niet kan.
Er zijn mensen die denken dat zijn neef Jezus R.de Vries alles nóg beter kan dan Louis maar dat is een misvatting.

Jezus R. de Vries kan ook ontegenzeglijk veel, maar nét niet zoveel als Louis van Gaal, roepnaam Jezus.
Zo kan Louis bijvoorbeeld heel goed koken. Dat doet hij beter dan Jamie Olivier. Jezus R. de Vries kan ook heel goed koken ,maar een ei koken bijvoorbeeld, doet Louis een fractie beter.

Zijn ouders zagen het al meteen net na zijn geboorte. Ze waren van plan hem Loui te noemen maar omdat zijn wonderbaarlijke grootsheid direct zichtbaar was, veranderden ze zijn naam meteen in Louis.
Meervoud.
Omdat Louis niet te vatten was in slechts een naam in enkelvoud.
Nogmaals; Jezus R. de Vries kan ook heel veel. Zo heeft hij bijvoorbeeld een heel harde snikkel. Maar de snikkel van Louis is net een fractie harder.. Als Louis van Gaal Formule 1 coureur zou zijn, zou hij harder rijden dan Max Verstappen.

Zondag zag ik hem bij Pauw Op1. Pauw vroeg of het terecht was dat Louis in één naam wordt genoemd met Michels en Cruijff. “Ja, natuurlijk!!,” reageerde Louis beledigd.
Michels bedacht het totaalvoetbal. Cruijff nam dat over. En IK voegde er echt wat aan toe.”

Kortom, Louis is de reden dat er nog geen fascisme is in Nederland en behalve dat is hij de beste viroloog ter wereld.
Doen wij Jezus R.de Vries nu niet iets te kort. Nou, vooruit;  Louis van Gaal, roepnaam Jezus,  vindt Jezus R.de Vries ook geweldig.

Dus driewerf ja!, Louis van Gaal kan beter regeren dan Rutte..


van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 14 mei 2020 op 17:23

Deo Ruft Volente De Vries- Van Gaal een familielid dat tot op heden onbekend was kwam met onthullingen waarvan de Grootste waardeloze krant van Nl zal smullen. Wij van het Absurdistische Magazin weten wat deze onhullingen zullen zijn:
Deo Ruft Volente etc. is namelijk de lang verwachte.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder