De zomer loopt ten einde, ik kan er wel om janken. Heel het jaar heb ik uitgekeken naar de zomer, theoretisch duurt de zomer 3 maanden, een kwart van het jaar. Maar in de praktijk valt het tegen. Nu zou het zomer moeten zijn, maar op mijn werk dragen we onze bodywarmers en zelfs de jassen weer. Enkele weken geleden tijdens de zo gehete “hittegolf” die ik liever “aangename warmte golf” noem mochten we zelfs zonder gilet werken. Het zag er wel grappig uit. Tussen de dagjesmensen in korte broek en oud bloemetjes hemd liepen wij in onze zwarte pantalon en witte blouse. Tja maar die tijd is over, nu is het weer een jaar wachten voor ik bikini’s en minirokjes kan aanschouwen. ’s Ochtends als ik op sta kijk ik bedroeft naar de stilstaande ventilator op mijn bureau, over enkele dagen zullen de eerste spinnenwebben er in verschijnen, een teken dat hij weer de kast in kan. Tot volgend jaar dan kan hij weer zoemen, een geluid dat je na het hebben van zo een ding meteen associeert met de zomer en dus met bikini’s en minirokjes.

Al jaren aan een stuk heb ik in de donkere maanden last van winterdipjes, geen zin om dingen te ondernemen en alles is fout, dat betekent waarschijnlijk veel columns. Maar goed zo ver is het nog lang niet het is hartje zomer! Begin september!,…. Het is koud… donker… ik werk met een bodywarmer aan… Ja ik vind het koud, 20 graden kun, nee mag je niet warm noemen. Wie gaat er met 20 graden nou een bikini of minirok aandoen die ik vervolgens kan bewonderen en mijn hormonen mee op hol kan laten slaan?

Gelukkig heb ik de tv nog, die geeft me zo nu en dan (nu ook :D) de indruk dat het zomer is en de hoog nodige portie gebikinide lichamen. Geen wekelijkse series of late avond filmen. Nee ik heb het over de reclame, om precies te zijn die fanta reclame. Meerdere malen heb ik geprobeerd uit te zoeken hoe de perfecte vrouw er uit zou zien. Nu weet ik het, dat meisje in die fanta reclame op dat strand, in die blauwe bikini, ze danst met die sinasappel en die mafkees met zijn foute sikje. Zij is echt de perfecte vrouw maar helaas, het is een tv reclame en waarschijnlijk is die ergens in de V.S. opgenomen. De kans dat ik haar tegen het mooie lijf loop is zeer klein. Laat staan dat het nog iets zou worden.

Tja lastig is dat, maar gelukkig zorgt het voor een verlengt zomer gevoel. Het duwt die lange koude, saaie winter wat verder weg. Ik geloof dat ik maar eens in de supermarkt bij de rijen fanta ga rondhangen, als de perfecte vrouw fanta drinkt, zal ik bij de fanta toch wel de grootste kans hebben om iemand te vinden die haar kan evenaren.

Categorieën: Diversen

5 reacties

R@@F · 14 september 2003 op 20:38

Yannick……..wonderen gebeuren niet alleen in de Efteling maar ook hier op CX! Ik ken de dame in kwestie toevallig persoonlijk. En zij heeft mij het volgende beloofd: Als jij het Fanta logo op je lul laat tatoeëren wil ze best een keer met jou door de Efteling wandelen. 😀

Leuke column man!!!!

ToT Onzin
R@@F

Yannick · 15 september 2003 op 15:52

Au, dat tatoeëren deed nog best wel pijn.

Kobus · 15 september 2003 op 16:47

En mocht betreffende dame voorstellen je hoofd op haar borst te tatoeëren .. Niet toegeven Yannick. Want over een poosje trek je dan zo’n lang gezicht ! 😀

Prlwytskovsky · 16 maart 2006 op 18:04

Eigenlijk maakt het voor jou allemaal geen moer uit zolang je maar lekkere wijven ziet, niet dan?

Mup · 2 april 2006 op 03:32

Leuk deze, en de reactie van r@@f is ook weer smullen,

Groet Mup.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder