De koopdrift in de kuip kent geen grenzen meer. ‘n Makaay, ‘n van Bronckhorst, ‘n Hofland, ‘n de Cler. Dan noem je toch een paar namen. Met een gezamenlijke leeftijd van 120 jaar haal je toch een bak ervaring je club binnen. Ik bedoel maar; wie lult er dan nog over toekomstgerichte aankopen? Dat Makaay 32 is mag de pret niet drukken. Zelfs als hij over een jaar of anderhalf een rolator op het veld nodig heeft zal hij tegen clubs uit de middenmoot nog weten te scoren.
En die van Bronckhorst kan ook nog zeker een maand of twintig mee als hij het vanaf nu op Fanta houdt. Oké, paniekaankopen zijn het natuurlijk niet maar in een persconferentie kun je niet, zelfs met veel fantasie,aankomen met de uitleg dat, ” gelet op de langetermijnvisie Makaay en van Bronckhorst zijn aangekocht” Nee zover kun je niet gaan. Zeker niet nu Feyenoord voor het komende seizoen al getipt wordt als kampioenskandidaat.

Voorlopig vissen de andere topclubs naast het net. Ja, oké PSV heeft Lazovic aangekocht maar behalve dat je als club dan minimaal 20 doelpunten koopt, krijg je daar ook gratis een rode kaart of drie per seizoen en wat arrogante maniertjes bij.

Ajax heeft Bakircioglu gekocht.Die deed het bij Twente heel aardig. Zo’n spectaculaire aankoop zal Ajax ongetwijfeld weer veel extra seizoenkaarten opleveren.

Verder heeft AZ ook nog in de kweekvijver voor jong talent zitten hengelen. En ze hebben er zowaar een dikke vis aan de haak gekregen. Een Zalm nog wel.
Nou dan hoeven ze zich geen zorgen te maken in Alkmaar. Met zijn 55 jaar kan die Zalm nog heel goed uit de voeten als hangende linksbuitenadem….
Hoe lang duurt die zomerstop nog???

Categorieën: Sport

5 reacties

lagarto · 6 juli 2007 op 17:42

Soccer Cafe

draag een stropdas, draag een tattoo
het maakt niet uit, hier geen gedoe
verstand heb je niet nodig
en denken is overbodig
wees gewoon jezelf, geen gezeik
je krijgt, bier een schouderklop en steeds gelijk
alleen ooohhh, aaahhh, shit, en vuist op tafel
verder hou je gewoon je wafel
dat laatste valt voor mij niet mee
zeker niet na een biertje of twee

(drie, vier, vijf, ……… )

arta · 6 juli 2007 op 17:43

Wat mij betreft kan die zomerstop niet lang genoeg duren!!
Leuk geschreven!
🙂

SIMBA · 6 juli 2007 op 18:09

Leuk stukje! Maar ze vissen ACHTER het net 😀 [quote]Voorlopig vissen de andere topclubs naast het net.[/quote]

lisa-marie · 6 juli 2007 op 21:02

Soms duurt die stop bij mij heel erg lang .
Leuk om te lezen vooral omdat het zo treffend is.

jager · 7 juli 2007 op 09:11

Dank voor de reacties.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder