VLAARDINGEN. Op zaterdag 05-11-2005 is een jongen bij een voetbal wedstrijd onderuit gegaan in een duel. De gevolgen hiervan zijn verschrikkelijk, want zijn linkervoet
staat in een abnormale positie. Hij kreeg de bal aangespeeld en wilde ermee weglopen, maar hij werd onderschept door de tegenstander. Geraakt op de enkel en in de ogen van zijn medespelers in slow-motion naar de grond vallend, gilde hij: ‘nee….nee’.

Kijkend naar zijn lichaam van boven naar beneden om te bevinden welk pijnlijke lichaamsdeel dit geschreew tot uiting had. Het was zijn linkervoet, die tot onze grote verbazing 180 graden was gedraaid.

Categorieën: Sport

12 reacties

wendy77 · 10 november 2005 op 13:04

Ten eerste welkom bij CX!

Ik kan het helemaal mis hebben, maar is deze column af?? Het lijkt net of er nog een alinea of 2 aan vast moet zitten.
Als ie wel af is, wil ik graag een beetje uitleg want dan denk ik dat ik de clou niet snap 😕

Eddy Kielema · 10 november 2005 op 13:06

Schrijven is schrappen, maar ik krijg toch de indruk dat je iets teveel geschrapt hebt…

wendy77 · 10 november 2005 op 13:07

@Eddy: 😀

Dees · 10 november 2005 op 13:12

Het zou een modermisme van Kees van Kooten kúnnen zijn. Het heeft wel iets.

WritersBlocq · 10 november 2005 op 13:42

Hihi, het heeft wel wat. Welkom hier, de nieuwe ColumnX’ers komen net zo hard binnen als de bladeren van de bomen vallen, gaaf!

Maar moet je je voorstellen: ik ben aan het rommelen in huis, wil ff pauze. ’t Is na enen, dat betekent meestal dat er een nieuwe column op CX staat. Met een Haagse zwarte en een peuk installeer ik mij, haal mijn laptop uit de slaapstand, zet hem op schoot en lezen maar.
Maar… voordat ik mijn peuk kon opsteken of een slok koffie kon nemen, had ik je column al uit. Kijk, zo heb ik ze graag ;-). Altijd het onverwachte proberen te doen, en dat heb je bij mij potdomme 100% voor mekaar!

Nou ja, dan maar zelf een reactie schrijven die langer is dan je column – in dit geval is dat geen opgave 😀 – en die peuk oproken en koffie naar binnen gieten.

Inwendig is alles een beetje zwarter dan het al was, ik kan weer verder. Jij ook hè, met schrijven!

P.S. hoe is het met die arme knul?

Trukie · 10 november 2005 op 14:32

100% Toppie.
Heb je dit voor of na de blessure van Van Bommel geschreven?

Een open einde. Maar iedereen weet wat er gaat gebeuren.

Ma3anne · 10 november 2005 op 15:39

Meestal sla ik de voetbalberichtjes over, maar hier kon ik er niet aan ontkomen.

En toen? 😮

Troy · 10 november 2005 op 15:43

Voor zover ik weet bestaan er geen enkele regels over de lengte van een column, dus wie ben ik om daar een opmerking over te maken?:-D

Toch wel verrassend zo’n column van pak em beet vier zinnen. Je hebt het toch maar even voor elkaar gekregen om de kortste column in de historie van cx te schrijven.

Daarvoor een staande ovatie, beste Jeffrey 😉

Geertje · 10 november 2005 op 16:23

@ Eddy:[quote]Schrijven is schrappen, maar ik krijg toch de indruk dat je iets teveel geschrapt hebt…[/quote] :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Welkom op ColumnX! 😉

Raindog · 10 november 2005 op 17:47

Ik vind dit ook wel ontzettend geinig eigenlijk. Het is een beetje zo van: wat motte we hier mee? Ik sla de sportpagina’s toch niet voor niets over tenslotte.

Erg gelachen om Eddy en als Writersbloque gelijk heeft [quote]Welkom hier, de nieuwe ColumnX’ers komen net zo hard binnen als de bladeren van de bomen vallen, gaaf![/quote] en er een verband is dan verwacht ik binnenkort een enorme stijging van het aantal kortdurende opnames. Men zou dan ook gewoon wat minder kunnen lezen hier.

WritersBlocq · 10 november 2005 op 21:07

Nee doggie, ik bedoelde niet dat ze net zo hard weggaan als de bladeren van de bomen vallen, maar dat ze net zo hard binnenvallen als etc. etc. en wat ík gezien heb van de nieuwe CX’ers, bevalt me best! Nog een groetje voor iedereen, oud of nieuw, jong of oud 🙂

melady · 11 november 2005 op 12:03

Dit was het nieuws. Om tien uur is er weer een uitzending 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder