De EO komt dit jaar met het programma ’40 dagen zonder seks’, waar zeven jongeren veertig dagen lang geen seks hebben. Arie Boomsma (duidelijk het resultaat van een wilde nacht tussen Brad Pitt en Carlo Boszhart) moet het geheel aan elkaar naaien. Ik heb nog nooit een format gezien dat zo slap in elkaar zit. Volgens mij heeft 90% van de EO-kijkers in normale omstandigheden namelijk ook geen seks. De EO-jongeren hebben geen seks voor het huwelijk en de EO-ouderen zijn dan wel extreem gefixeerd op ‘het kruis’, maar iemand eraan laten hangen doen ze alleen op Goede Vrijdag.

De rest van de aanhang, de 10% die wel seks heeft, komt vooral uit Urk en omstreken. Je weet wel, van die plaatsjes waar je broer tegelijkertijd je vader en je opa kan zijn. Dit overigens naar het voorbeeld van Maria Magdelena die door haar eigen zoon ontmaagd werd.

Wablief? Nou, Maria was door een wonder als maagd zwanger geworden, dus tijdens het baren was het de penis van haar zoon die al eerste haar vagina raakte.

Misschien is bij nader inzien een gehele seksstop bij de EO niet eens een slecht idee. Wat mij betreft veranderen ze de titel van het programma in ’88 jaar zonder seks’ en steriliseren ze de hele EO-achterban, en voor de zekerheid ook alle abonnees van de Microgids. Wordt dat kabinet misschien ook nog eens iets minder links.

Om de kandidaten van het programma te steunen heeft de ChristenUnie de stop van seksreclames in de nacht ontboden. In plaats daarvan komt er een programma dat totaal niets met seks te maken heeft. Wat de ChristenUnie precies van plan is, is nog niet helemaal duidelijk, maar de keuze voor Irene Moors als presentatrice lijkt voor de hand liggend.

Wellicht is het een goed idee om deze twee ideeën samen te voegen en de nachtelijke seksreclames te vervangen met het programma ’40 dagen zonder seks’. In principe verandert er dan weinig, alleen mensen die geen seks hebben kijken, en er is nog steeds geen fuck op de tv na elven.

Categorieën: Media

7 reacties

Grumpy-old · 8 december 2007 op 13:43

Ik heb t idee dat je iemand aan de schandpaal wil zetten of aan het kruis nagelen, maar ik kan het verhaal totaal niet volgen.

Zal wel aan mij liggen want ik zit al langer dan 40 dagen zonder,en ben geen lid van de EO of de Christen Unie en lees geen microgids.

😀

Greetz
Grumpy

arta · 8 december 2007 op 13:53

Uhm…ik vind de verwarring tussen Maria en Maria Magdalena erg grappig, maar een grotere tegenstelling zul je in de Bijbel niet kunnen vinden. (Maria was de maagd, Maria Magdalena de hoer)

Je schrijft erg lekker! Zou jij je meer in de onderwerpen verdiepen voor je jouw columns schrijft, dan zouden ze absoluut nog beter worden! Door dit soort missers, die je wel vaker hebt, komt het een beetje knullig over, en dat is jammer! 🙂

pally · 8 december 2007 op 15:01

Eigelijk kan ik de lijn van de inhoud niet goed volgen, dikke boom. Maar het is wel smeuig geschreven.
En wat betreft 40 dagen zonder seks: Ik tel mijn eigen met en zonder dagen niet eens, laat staan die van anderen. Die zullen me zeker een worst wezen, zelfs met EO-merk… 😀

groet van Pally

SIMBA · 8 december 2007 op 15:37

Hij is wel geinig Tree, maar het is natuurlijk wel miKRO-gids en niet micro 😀

pepe · 8 december 2007 op 21:27

Ik vind hem wel leuk. 😆

Veertig dagen zonder seks is toch niet zo moeilijk, doe je het gewoon ’s nachts toch?
Er staat immers niet veertig nachten geen seks!

Wat je nu allemaal in een column propt had je misschien beter over twee/drie columns kunnen verdelen.

Dees · 9 december 2007 op 10:10

Je intro en uitro zijn erg geestig. De rest ook, maar idd dat rammelt een beetje. Of wil je ons vertellen dat naast het idee dat Jezus en Caesar een en dezelfde waren, datzelfde geldt voor Maria Maagd en Maria Hoer? Wow dat is nog eens nieuws 😀

Troost je, talent heb je, kennis kun je leren krijgen, talent niet 😉

lisa-marie · 9 december 2007 op 12:38

[quote]Arie Boomsma (duidelijk het resultaat van een wilde nacht tussen Brad Pitt en Carlo Boszhart) moet het geheel aan elkaar naaien.[/quote]
😀 erg gelachen om dit en ook om je einde .
Wat er tussen in zit daarbij heb ik het idee dat je vanalles binnen een minuut wil zeggen maar het er niet logisch uitkomt.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder