Als je wakker wordt aan gene zijde dan zie je de eeuwig groene weide met dansende nimfen. De zon schijnt de lucht is helder blauw met kleine wolkjes en stromende rivieren gevuld met de allerbeste whisky. Als je je dan neer vlei aan de rand van zo’n stroompje komt er een dranknimf en die schenkt je glas vol. Je hoeft haar alleen maar je glas aan te reiken. Wil je een massage dan knip je met je vingers en je wordt gemasseerd door de massagenimf.
‘s Avonds ga je goed gekleed naar het feest waar koude buffetten worden geserveerd. De schalen zijn overvloedig opgemaakt met alle soorten vlees en vis. Het kan niet op, De champagne vloeit rijkelijk. Daarna wordt er gedanst met een dansnimf. Je mag zelf kiezen welke.
In de nachtelijke uren wordt je naar huis gereden waar je weer kunt kiezen met welke nimf of nimfen de nacht wil doorbrengen. En elke nacht word je een paar keer wakker gemaakt door de nachtnimf omdat ze wil vrijen, daar kan ze geen genoeg van krijgen. Je slaapt een gat in de dag en als je wakker wordt, dan staat het ontbijt met een uitgeperste sinaasappel en koffie en een croissant naast je bed. Door de gordijnen zie je dat het al wéér mooi weer is. En als je je ontbijt op hebt dan wordt je gebadderd en gepoeierd door de badnimf en aangekleed door de kleednimf.
En dan zoek je weer je plekje op in de eeuwig durende weide en de dranknimf schenkt je glas weer vol met de allerbeste whisky die altijd de constante temperatuur heeft. En dit ritueel herhaalt zich elke dag en elke nacht.
Als je wat beweging wilt kun je er ook jagen je hoeft alleen maar de trekker over te halen de beesten lopen zowat in je vizier. Als je een beest geschoten hebt dan staat hij na 3 seconden weer op en loopt weer weg. Je kunt ze niet als trofeeën aan je muur hangen of als kleedje op de grond leggen. Want niemand gaat tweekeer dood ook beesten niet. En als je dit een tijdje hebt volgehouden dan open je op een dag je ogen, je ziet door de gordijnen dat het alweer mooi weer is, de nimfen dansen rond je bed, de nachtnimf kijkt je met zaadvragende ogen aan en dan kun alleen nog maar zeggen:
“Ik verveel me”.

Categorieën: Maatschappij

3 reacties

godsgift · 5 mei 2003 op 17:43

Ttsss grappig 🙂 ,maare kon je niks anders bedenken dan Wisky,bah lust ik helemaal niet .ha,ha,ha vondt het een grappig verhaal…

Godspeed · 6 mei 2003 op 12:42

Lijkt me erg saai aan gene zijde.:-)

Je kunt beter aan deze zijde blijven.;-)

Kobus · 6 mei 2003 op 13:45

Spreekt iedereen daar ‘Engels’ ? Wie neemt dan de bestellingen op ? En wie rijdt mij dan naar huis ? Zijn dat de zieltjes van degenen die het net niet gered hebben. Hebben die geen rechten ? Ik zou me niet vervelen daar. Meteen beetje chaos scheppen in hiearchie.
Actie, actie ! Of zal Pim daar al mee bezig zijn ?
En als straf op overtredingen flessen drank. Maar zonder dat je kunt beschikken over openers !
😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder