Morgen gaat het gebeuren. We hebben er met zijn allen lang op gewacht en eindelijk is het zover. De eerste terreuraanslag in Nederland. Holland Signaal denkt u, Botlek wellicht? Gasexplosies van atoombom omvang? Nee dames en heren, nog vele malen erger. De Heineken brouwerij in Amsterdam gaat er aan! Vlak buiten de drukke stadsdelen wordt het pand, in het holst van de nacht, voorzien van goed geplaatste dynamiet ladingen. Het eens zo trotse symbool des vaderlands, stort op zijn eigen grondvesten in elkaar en heel Nederland is in rouw.

Nou ja, maak daar maar half Nederland van. Tijdelijk zijn de trouwe wederhelften ontlast van de droeve plicht hun mannen van bier te voorzien. Koppig als die zijn, wachten ze de eerste signalen van een geslaagde wederopbouw af en blijven hun merk trouw. Helaas het duurt lang. Naarmate de weken vorderen en de handen erger trillen, zwichten zij. Vloekend en tierend schakelen ze over op gerstenat met hop.

Een nieuwe ervaring rijker bekeerd Nederland zich tot het ware geloof. Een godendrank! Uiteindelijk beseft het volk, dat die moslims zo stom nog niet zijn. Mensen vat een Efes, proost!


5 reacties

wendy77 · 21 februari 2006 op 11:17

Hmmm je brengt me op een idee 😀

Kees Schilder · 21 februari 2006 op 11:46

neem er nog een 😀

senahponex · 21 februari 2006 op 15:09

Ik was even geschrokken maar gelukkig kunnen we nog ergens bij leiden terecht :pint:

Chantal · 21 februari 2006 op 15:51

[quote]De Heineken brouwerij in Amsterdam gaat er aan! [/quote]

Hahaha, proost maar weer dan! 😛

Li · 21 februari 2006 op 21:46

Een terreuraanslag van Belgen? De brouwerij in Amsterdam is allang buiten gebruik, volgens mij.
Gezondheid! :pint:

Li

Geef een reactie

Avatar plaatshouder