Ik ben op zoek naar de bestuurder van een zwarte Skoda Octavia (lease auto) met het kenteken 50-jzk-7.
Deze meneer heeft mij vanmorgen eerst afgesneden door van links vlak voor mijn auto in te voegen. Ik moest hierdoor een noodstop maken. Ik heb doormiddel van mijn clacson mijn ongenoegen laten weten. Hij op zijn beurt vond het nodig om hard te remmen en uit te stappen. Ik had hier geen zin in en wilde de auto netjes inhalen en doorrijden.Daarop gaf hij een wilde trap tegen mijn auto.Ik heb hierop mijn auto stilgezet en ben naar hem toegelopen.Ik heb hem om zijn papieren gevraagd zodat ik evt.de verzekering kon benaderen.Ik heb lichte schade aan mijn auto.Hierop was het kommentaar”rot op met die bak,anders rijd ik eroverheen.Daarna is hij weggereden.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan.Maar het liefst wil ik deze meneer persoonlijk spreken en vragen waarom hij zo heeft gedaan. :hammer:

Categorieën: Maatschappij

7 reacties

Ferrara · 14 april 2012 op 17:41

Wakker worden redactie, CX is toch geen opsporingsrubriek?

SIMBA · 14 april 2012 op 18:28

Mag ik vragen waarom je dit hier op CX hebt geplaatst?

Mien · 14 april 2012 op 22:38

Ik vind hem wel grappig.
De column dan. :hammer:

Mien Jazeker

pally · 14 april 2012 op 22:53

Tja, gewoon een verslag van wat er gebeurde. Nou nog een column er van maken.
Of wilde je alleen je boosheid kwijt? Of ‘opsporing verzocht’ zonder ‘opsporing verzocht’ doen? 😉

Groet van Pally

Fem · 15 april 2012 op 10:00

Ach… het vult wel weer de wachtrij :hammer:

Harrie · 17 april 2012 op 15:04

Mocht jij of iemand anders toevallig mijn TARDIS tegenkomen onderweg, geef dan even een gil. Ik ben hem al een possje kwijt.

BlogBoy · 18 april 2012 op 13:33

Who was looking for the TARDIS?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder