Ik heb een relatie en ik denk na. Relatie is oké, nadenken is fout, want toen je nog niet nadacht in je relatie ging het goed. Je vindt elkaar leuk, lekker, lief, grappig, mooi en je neu*t als hondjes cq. konijntjes cq konijnen (waar het sterretje staat, hoort geen ‘s’ te staan overigens). Het vervelende is dat je elkaar de eerste maanden zo goed intiem hebt leren kennen, dat je toch wel een beetje gehecht raakt aan elkaar. Want tussen het gekreun door babbel je toch ook best leuk met elkaar. Al zijn het alleen maar die bemoedigende zinnen als “mijn broertje doet het zelfs beter”, of “gooide jij nou met diezelfde handen al die vuilniszakken in je wagen van de zaak?”(staat toch stoerder dan vuilniswagen). Afijn die gesprekken brengt jullie toch dichter bij/ in elkaar. Nadat je vier maanden lang geen buitenlucht hebt gezien, vind je elkaar toch echt een beetje lief……

Daar komt er weer één, een over elkaar buitelende gedachtegang…mannen, vrouwen én zomer…mannen moet trouwens goed opletten wanneer ze beginnen aan een vrouw. De zomerperiode is namelijk de slechtste periode. ALLES ziet er dan leuk uit. Ik bedoel een vrouw ziet er bijvoorbeeld vanaf de achterkant vaak ook erg leuk en sexy uit. Je loopt haar dan vanaf de H&M tot aan de Mango achterna, totdat ze vervolgens naar de M&S Mode gaat….tja, 55 had je d’r rug en kont niet gegeven. Hetzelfde geldt dus voor de zomer. Korte truitjes. Tietentopjes, leuke buikjes, zelfs minder leuke buikjes zijn leuk. Die dunne en strakke stof laat de dames er goed uit zien. Bruin kleurtje, is altijd leuk en In een rokje komt een kont wél goed naar voren. Maar dan….de winter. “Die legging had je toen nog helemaal niet, en die kont…dacht ik ook niet”.”Waarom die coltrui? Oh, dat is is je huid”…Overigens hebben mijn vriendin en ik elkaar in hartje winter ontmoet…Dit was even mijn zomer-visie, tussendoor.

…..Maar opeens moet er weer gewerkt worden, hebben vrienden je nieuwe telefoonnummer achterhaald en gaat de verplichte stapavond weer ingeroosterd worden. De vrouw denkt nu de man van d’r leven binnen gehaald te hebben en vind dat alles op slot moet. Als je dan ruim twee jaar zo door sukkelt, begin je toch na te denken. Wat is nu de meerwaarde van het vriend of vriendin zijn?? Dus opperde ik het idee: Wat als we nou eens beste vrienden van elkaar worden?! Dan kan je stappen en WEL neu*en bijvoorbeeld. Dan kan je zeggen tegen die dame…”neuh, ik heb geen vriendin, maar WEL een beste vriendin, om vervolgens verder te gaan met…”we zijn als beste vrienden uit elkaar gegaan”…Je kunt toch mooi ook even zeggen dat je met je beste vriendin naar bed bent geweest…toen ze nog je vriendin was. Die grap snap ik zelf ook nog niet helemaal, maar het is nu ook laat dus mag je soms best je, op het oog grappige grappen noteren en kijken hoe de mensen m oppakken, zie het als een try-out grap. Mocht iemand hier een grap in zien en hem wél leuk kunnen verwoorden…help me.

Overigens hebben we leuk gediscussieerd over dit punt. Tja, je hebt een relatie en je wordt beste vrienden, dan moet je er toch als beste vrienden over praten vinden we. Nu maar hopen dat de zomer nog ‘wat leuks’ brengt…


9 reacties

Stanislaus · 11 augustus 2005 op 11:37

Vast wel, de zomer duurt nog ongeveer 41 dagen!
Grap is prima, niets aan veranderen!

Li · 11 augustus 2005 op 11:53

Lekkere beste vriend ben jij of is hij.

[quote]Die grap snap ik zelf ook nog niet helemaal, maar het is nu ook laat [/quote]

En dat is te merken ook. Ik vind deze column een beetje rommelig. Had je veel meer uit kunnen halen.

Li

bert · 11 augustus 2005 op 12:09

Nou, dit vind ik echt een waardeloos verhaal over konijnen en geneu*el.
Volgens mij moet jij niet te veel nadenken.
Ik weet niet wie je hier een plezier mee hoopt te doen. Mij niet in ieder geval. Misschien jezelf wel. En veel sterkte met je vriendin.
Ik wacht wel op de volgende column. 🙂 🙂 🙂

Troy · 11 augustus 2005 op 13:53

Ik moet me bij Li aansluiten. Soms is schrijven vooral schrappen, wil je nog een beetje overzicht over het geheel behouden. Het verhaal springt nu alle kanten op en is moeilijk te volgen. Ik heb gezien dat je absoluut kunt schrijven, dus dit moet zeker gaan lukken. Suc6 met je volgende column.

Grt Troy

Louise · 11 augustus 2005 op 15:10

Een allegaartje aan onderwerpen inderdaad. Dat is gewoon niet handig in één stukkie.
Ben wel benieuwd wat je zo nog opscharrelt deze zomer 😉

Discoverme · 11 augustus 2005 op 21:43

ik wilde de stadia in een relatie beschrijven. en de term beste vrienden erin verwerken (als beste vrienden erover praten..etc.)

Die tussendoor geschreven zomer-gedachtengang..wilde ik er eerst uit laten omdat het dan door elkaar heen zou lopen..anderzijds heb ik het erin gelaten omdat dat dan weer één van mijn kenmerkende overelkaarbuitenlende gedachtengang zou zijn….

Ach..niet alles hoeft natuurlijk aan te slaan…de volgende gaan jullie gewoon weer leuk vinden met zijn allen, dat beloof ik!

Mosje · 11 augustus 2005 op 22:57

[quote]en je neu*t als hondjes cq. konijntjes cq konijnen (waar het sterretje staat, hoort geen ‘s’ te staan overigens).[/quote]voor het sterretje hoort ‘rie’ te staan. Ik neurie wel eens als mijn vriendin in de buurt is.
😛

WritersBlocq · 11 augustus 2005 op 22:57

[quote]Ik bedoel een vrouw ziet er bijvoorbeeld vanaf de achterkant vaak ook erg leuk en sexy uit. Je loopt haar dan vanaf de H&M tot aan de Mango achterna, totdat ze vervolgens naar de M&S Mode gaat….tja, 55 had je d’r rug en kont niet gegeven.[/quote]
Kijk, dít is zoals ik ze graag zie, ongeacht over welk geslacht het gaat, wie er in de maling wordt genomen.
Ik snap de boodschap wel die in je column huist, maar ik denk dat je te voorzichtig bent geweest om het er gewoon uit te knallen. Dus eigenlijk zijn het, zoals ik het lees, 2 column in 1: een gevoelige en een humoristische. Maar joh, misschien zie ik het helemaal verkeerd, maakt niks uit, en zit ik hier voor mijn eigen parochie te preken ipv voor de jouw.

Dees · 12 augustus 2005 op 10:16

Alles zit erin en niet alles komt eruit, maar dat was al gezegd he? Wat wel keer op keer volgt is benieuwdheid naar je volgende. En die had je al beloofd, dus dat belooft nog wat 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder