Eigenlijk vraag ik me zelf wel eens af wat er allemaal mis gaat op een gewone doordeweekse dag. Of nee sterker nog waarover ik me druk maak, ergernis vertoon of verbaas terwijl er gewoonweg niets aan de hand is. Nee, ik zou gelukkig moeten zijn met de situatie, erom lachen, blij zijn dat dergelijke onbenullige situaties me opvallen en mezelf prijzen dat ik zogezegd zó fijngevoelig ben. Mezelf moeten waarderen dat ik door ergernis van dergelijke gevallen andere heel simpele situaties zo ontzettend waardeer…
Snapt u het nog? Heel simpel ik ben een vrouw! Maar waar ligt nu de oorzaak, althans die van zovaak maar zeker van vandaag. Ja, ik weet het wel: mijn haar zit niet goed!!!

Ik zou me niet druk maken, geen ergernis vertonen of verbaasd zijn. Nee, alles zou gesmeerd lopen, als ik me goed zou voelen in uiterlijke zin. Mijn haar zit goed, mijn kleding zit goed, kortom ik straal!!!!! Wat moeten bijv. een Estelle Gullit en Linda de Mol ontzettend “gelukkig” zijn doordat ze een visagist als Leco van Zadelhof in de constante nabijheid hebben. Althans dat denk ik…. ieder geval maakt het mijn slechte humeur legitiem.

Vrouwen staan erom bekend omslachtig te doen tegen mannen, althans nee te zeggen en ja te bedoelen. Mannen hebben het daar ozo moeilijk mee, zeggen ze. Maar wat denk je van de vrouw zelf? Hoe ze zich kan voelen in de knoop te liggen met zichzelf omdat er (al dan niet onterechte) ontevredenheid heerst in het hoofd en vooral op het hoofd. Zal je maar gebeuren dat je een pestbui hebt omdat je haar niet goed zit….. Er zijn immers zoveel belangrijke andere dingen in de wereld, die zoveel aandacht verdienen. Misschien is daarin zelfs wel enig verschil kan maken, als mijn haar maar goed…..
Eén ding is een feit, vrouwen zijn allen rijk. Ze kennen stuk voor stuk zichzelf en pas dan ben je rijk….!! En als je rijk bent heb je toegankelijkheid tot Leco toch???

Eléna


7 reacties

arta · 29 oktober 2006 op 18:21

Een portret van een oppervlakkige vrouw!
Leco zou er bij mij niet in komen.
🙂

DriekOplopers · 29 oktober 2006 op 18:32

Probeer voor je post je verhaal nog even door te lezen op foutjes. Dat komt het resultaat ten goede.

Wel mooi neergezet: wereldvreemde vrouw die soms toch even een helder moment heeft, lijkt het…

Goed gedaan, dus.

Driek Zadelhof

KawaSutra · 29 oktober 2006 op 20:24

Leco? 😕
Gelukkig is er Google.

Je weet het leuk te brengen, maar idd. wel wat storende foutjes. Nou ja, als je haar maar…. 😛

Estrella · 29 oktober 2006 op 21:03

Brrr, ik heb gelukkig Leco niet nodig om me 100% echt vrouw te voelen, daar verandert mijn haardracht niets aan.

Leuk bedacht.

SIMBA · 30 oktober 2006 op 08:13

Leco hoort in die perfecte reclame wereld van die andere column op deze site 🙂

KingArthur · 30 oktober 2006 op 10:24

Pak een tondeuse, een hele kopzorg minder.

pally · 30 oktober 2006 op 10:32

Als ‘haar’ hier staat voor andere dingen kan ik er nog iets mee.
Maar het heeft voor mij toch te weinig inhoud.
De slordigheidjes leiden me erg af, trouwens.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder