Het is druk in Nederland of vol volgens de kopstukken uit de politiek. Vol? Wij hebben de buik vol van de politiek. Dat ze dat nou nog niet snappen in den haag. Op dit moment rijden schaatsers om het Europese kampioenschap en de Hollanders doen het weer goed. Ja, vind je het gek alleen de Noren, Zweden, Duitsers en een verdwaalde Rus kunnen schaatsen. Geen Belg of Spanjaard of Engelsman die het kan. Nee, net als met korfballen we vinden een sport uit waar we goed in zijn en dan houden we een WK of EK.

Afgelopen jaar ging het wat minder, op Uytdehaage na die ging zo hard in de rondte dat ie nu nog misselijk is en opeens niet meer kan schaatsen, maar de start van het nieuwe jaar begint hoopvol. Zonder Buch, zonder Claus en Pim weliswaar, het blijft vol of hoopvol.De omzet in het vuurwerk was weer meer dan verleden jaar. Gek dat het leek of er minder vuurwerk werd afgestoken.Toch bijna het dubbele betaald voor een voetzoeker zeker?

Het kan niet anders of aan het einde van dit jaar gaat de omzet ver terug vergeleken met afgelopen jaar. Nee, we belazeren elkaar allemaal. Auto laten keuren? Dat kost je de helft van je spaargeld als je dat al had. Ja, de fusekogel zat speling in dus is deze vervangen.

Wist jij dat er een fusekogel in een auto zit? Ze kunnen je alles wijsmaken je hebt er toch geen verstand van. Maar een ding staat vast, mij zien ze dit jaar niet in het stemlokaal. Ik belazer mezelf wel met te denken dat het allemaal wel goed komt.

Thea ter Stoel


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder