Schoolfeesten zijn niet mijn soort feesten. Veel teveel controle en vaak mag je er niet eens alcohol drinken. Gelukkig smokkelen we altijd wel wat kleine flesjes sterke drank naar binnen. Ik kan me anders echt niet laten gaan. En ik wil me natuurlijk wel laten gaan. Iedereen weet dat sexy dansen dé manier bij uitstek is om een vriendje te krijgen. En dat is het doel van de avond. Zoenen is zilver, maar Jasper uit 3B zag mij wel zitten zei hij. Hij wilde dat ik dingen bij hem ging doen, die ik hier maar niet opschrijf. Misschien doe ik het wel. Het zou leuk zijn om Jasper als vriendje te hebben. De tijd dat ik voor 1 breezer met een jongen de wc indook, ligt inmiddels ver achter mij. Ik ben tenslotte vorige maand 14 geworden en nu helemaal volwassen en ‘in-control’ over mijn eigen lichaam. Dus trek ik een shirtje aan waar mijn borsten bijna uitvallen. Ik heb nog niet zoveel borsten, maar ik heb met mijn vriendinnen vullingen gekocht en nu ziet het er heel aardig uit. Roy zei dat pas ook nog.

We waren aan het dansen in een discotheek. Hij danste niet echt mee, hij keek best wel verveeld. Maar zo kijken de rappers op TMF ook altijd en die meiden blijven toch ook altijd gewoon doordansen? Dus ik gooide al mijn charmes in de strijd. Heerlijk. Ik ging een beetje tegen hem aanrijden. Mijn kont tegen zijn kruis. En dan veel bewegen. Jongens vinden dat leuk. Roy keek nog steeds een beetje om zich heen. Misschien had ik toch niet die spijkerbroek aan moeten trekken.

Naar het schoolfeest ga ik dus in een minirokje. Ik heb van mijn fout geleerd. Als ik heel hard schud, kun je een heel klein beetje van mijn kont zien. Suggestief natuurlijk. Trouwens, je hoeft de televisie maar aan te zetten en je ziet veel meer.

Jasper staat heel dichtbij me. Zie je, die minirok doet wonderen. Hij zegt dat als ik iets bij hem doe, hij het dan ook bij mij doet. Nou, dat is heel wat natuurlijk. Jongens doen dat echt niet zomaar. Hij moet wel verliefd op me zijn. Normaal gesproken zou ik wel eerst om twee dure drankjes vragen, (want alleen slettebakken doen het helemaal voor niets) maar er is hier geen alcohol. Gelukkig vind Jasper het niet erg om me de volgende keer drankjes te geven.
Hij is echt mijn droomjongen.

Categorieën: Maatschappij

9 reacties

Mosje · 7 februari 2009 op 14:22

Hela, Chantal is back! Leuk.
Wil je een breezer Chantal? Twee misschien?
😉

Dees · 7 februari 2009 op 19:48

Chantal goes nostalgia? Of gaat Chantal pedagogisch… Hmm, ik ben er niet uit. Komt er een vervolg ofzo?

axelle · 7 februari 2009 op 21:25

Het idiote is dat er echt a lot of girls zijn, die zo denken.

Anne · 7 februari 2009 op 23:03

Ik hoor haar zo praten. Wat mij betreft mocht ze nog even doorpraten, of een volgende aflevering volmaken.

Neuskleuter · 8 februari 2009 op 00:15

Ik hoop maar dat hier alleen goed is ingeleefd, maar leven, dat doet het! Het is iig ernstig dat er jongeren zijn die zo jong al op deze wijze los willen gaan. Prima beschreven.

doemaar88 · 8 februari 2009 op 12:09

Een goed stuk en nog waar ook. Vind het altijd triestig om te zien, maar het zijn er veel die zo denken en doen.

Je inleving is prima! Mooi geschreven!

pally · 8 februari 2009 op 13:23

Mooi geschreven en prima ingeleefd. Als ik dit lees ben ik blij geen dochters van 15 te hebben. Ik word er toch enigszins triest van…Wat een holle vaatjes!

groet van pally

KawaSutra · 9 februari 2009 op 00:39

Ik geloof verdomd dat het zo kan gaan.
Af en toe hoor ik wel eens gesprekken van onze dochters. Gelukkig hebben zij tijdig het licht gezien en laten zij zelfs waarschuwingen horen aan vriendinnen die wat minder verder kijken dan een breezer vol is.
Goed geschreven Chantal.

Mien · 9 februari 2009 op 11:27

Mooie titel en wat een inleving.
De hormonen spuiten de pen uit.
Je bent wild en je jongt wat…
… eehhh ik bedoel je bent jong en je wilt wat!
Knap geschreven.

Mien

Geef een reactie

Avatar plaatshouder