Wie heeft er nu nooit eens ruzie, ruzie is het vervelendste wat er ooit uitgevonden is in de wereld, ik wed dat Adam en Eva vast de uitvinders van de scheldwoorden en vloeken waren, en vandaag de dag is het ook waar het NOS-journaal op draait. Heel veel items gaan over dingen die voortkomen uit ruzie. Ik noem maar, bijvoorbeeld de Palestijnen en Israël. Dit is een van de langst slepende ruzies ooit. Nou heb ik zelf ook vaak ruzie, ik vind het heerlijk om ruzie te hebben, even lekker schreeuwen, en je bent weer helemaal leeg, je kan er weer tegenaan, maar ja, als er ook maareen klein beetje ruzie blijft zitten, dan komt dat nooit meer goed, dat blijft altijd als een prikkel tussen de dekens zitten.

Oké, ik overdrijf, heerlijk een beetje ruzie, nee dat is het niet, het knaagt aan je, mijn manier van ruzie maken is mijn bek houden, en iemand net zolang dood zwijgen totdat hij bij wijze van spreken ook egt met zijn armen omhoog ligt.

Het mag ook niet van God…! Hij verboodt het in de bijbel…, en groot gelijk heeft ie! Wat heb je nu aan ruzie, om je lekker te voelen kan je ook een potje gaan tafelvoetballen, of voor mijn part en toren bouwen van 10000 flesjes spa uit China, je verzint maar wat.

Ik wil de ruzie de wereld uit, ik weet dat mij dat niet gaat lukken, maar als jij je niet inzet, gebeurd er helemaal niets. Het wordt alleen maar erger, de ruzie tussen ‘zwarten’ en witten zal ook nooit ophouden, vanaf dat de zwarten ontdekt waren is er ruzie met hen, dit zullen we altijd blijven houden.

Jammer genoeg.

Categorieën: Maatschappij

3 reacties

Shitonya · 9 maart 2005 op 17:17

Afgezien de spellingsfouten blijft het nog een te simpele column. Je lijkt sprekend op een andere scholier uit Noord Brabant die hier laatst ook zo’n soort column neer plantte. Blijf oefenen zal ik maar zeggen

prikkels · 9 maart 2005 op 17:46

Ik waardeer je poging, maar het is wel errug kort door de bocht. Afgezien van je mishandeling van de taal, raak ik zelfs in dit korte epistel af en toe de draad kwijt.

Ik wens je succes toe met een nieuwe poging.

jimiNIKS · 9 maart 2005 op 22:42

[quote]vanaf dat de zwarten ontdekt waren is er ruzie met hen, dit zullen we altijd blijven houden[/quote]

Het is maar goed dat jij mij nog niet ontdekt hebt, dan kon het namelijk wel eens op ruzie uitdraaien. Hoezeer ik mij daar ook tegen verzet.
Mischien ontdek ik jouw wel eerst (ik hoop van niet).

Ben jij soms bij de allereerste ontmoeting tussen blank en zwart geweest?
Dan pas snap ik jouw verhaal!!!
En kan er begrijpen waardoor die ruzie is ontstaan.

Ruzie? welke?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder