Ik kan ‘s avonds nooit in slaap komen, de dokter heeft mij daarom geadviseerd om voor die tijd nog even een blokje om te gaan, wandelen stimuleert volgens hem de nachtrust. En inspannen doet ontspannen volgens hem. Die inspanning zie ik ook als ik door de ramen van mijn buren heen kijk. Ik zie ze, de ene keer met een tennisracket en de andere keer met een honkbalknuppel voor hun grootte lcd-tv staan zwaaien. Ze zijn nog net niet zo fanatiek dat ze dwars door het scherm heen slaan. Ze schreeuwen tijdens deze inspanning geregeld oerkreten uit die buiten te horen zijn. En dan nog maar te zwijgen over die penetrante guur van zweet die in hun huis rond hangt.

Het is een interactie spelcomputer met bewegingscensor heb ik mij laten vertellen, dat zorgt voor een natuurlijke, intuïtieve besturing van het videospel,waardoor je er volledig in op kunt gaan.

Ik heb het eens bij mijn buurman uit mogen proberen, maar ik had er de feeling niet voor,het ging mij veel te snel en ik raakte oververhit. Ik ben blij voor mijn buren dat zij er hun ei in kwijt kunnen. En het ze een meerwaarde in hun leven bied. Maar ik zelf ben meer van de ouderwetse manier van ontspannen. Zoals, lezen, puzzelen en wandelen. Doe maar gewoon denk ik dan, nee hoor voor mijn absoluut geen interactieve spelcomputer.

Maar de laatste paar avonden zijn de gordijnen van de buren dicht als ik er langs loop.
‘Is de spelcomputer stuk?..de tv.?..zijn ze er flauw van,omdat het nieuwe er af is ??’vroeg ik mij nieuwsgierig af.

Mijn buurman wou het mij wel verstellen als het onder vier ogen bleef.
Hij zei ‘we zijn nu de interactieve adult versie aan het uitproberen, je raad zeker wel op welke plaats de bewegingscensors zitten en welke knuppel mijn vrouw in handen heeft zeker…’

Sindsdien zijn mijn gordijnen s avonds ook dicht en heb ik het wandelen en mijn conservatieve gedachten ‘goodbye’ gezegd. Hier heb ik wel feeling voor, Ik ben erg fanatiek in het intuïtief besturen van mijn knuppel, en ga volledig in haar op. Ik kan er meer dan alleen mijn ei in kwijt.

En dat ik oververhit raak neem ik dan maar op de koop toe……..


9 reacties

Frans · 17 mei 2011 op 19:38

Grappig en welkom op cx.

Warvis · 17 mei 2011 op 20:12

Interessante wending in het verhaal…

Cheers!

DreamOn · 17 mei 2011 op 21:07

Ik vind het niks, dit verhaal.
Ranzig. Dat woord komt bij me op.
Maar toch: welkom.

Mien · 17 mei 2011 op 21:12

Aparte naam Jellino.
Klinkt als gel.
Niet op de knuppel smeren hoor?
Leuke binnenkomer @ CX.
Welkom.

Mien

sylvia1 · 18 mei 2011 op 09:22

Haha, grappig. Welkom op cx!
(er staan wel wat foutjes in, zoals bijv. 2e alinea, grootte = grote en guur = geur)

Mup · 18 mei 2011 op 09:55

Waar koop je dat spel 😉

welkom, groet Mup

Fem · 18 mei 2011 op 10:21

Grappig, het woord ranzig kwam ook bij mij boven, tijdens het lezen!

Maar goed, dat is misschien een kwestie van smaak…

Door de foutjes en wat lastig lopende zinnen, leest het niet zo soepel. De puntjes en vraagtekens staan wat vreemd naast elkaar en zijn wat ruim vertegenwoordigd. Verdere foutjes zijn er wel uit te halen, als je in het vervolg nog even een keertje extra kijkt, voordat je instuurt.

Welkom op CX!

arta · 18 mei 2011 op 11:11

Wanneer je de volgende keer over een onderwerp schrijft is het misschien handig om in ieder geval je onderwerp foutloos te kunnen schrijven…
[quote] interactie spelcomputer met bewegingscensor [/quote]
:eh:

Dees · 18 mei 2011 op 12:55

Wat voor geluid geeft die bewegingscensor eigenlijk als ie aan het censureren is? Ik houd wel van dat type vertypingen, de fantasie gaat ermee aan het werk. Verder, grappige binnenkomer. Denk aan spaties na komma’s, dat leest makkelijker!

Geef een antwoord