Rare titel voor een column..
Dat zit zo, ik ben van de week naar de dokter gegaan en zeg tegen de medicinalist,
dokter zeg ik, ik kan het niet meer vinden op mijn werk met mijn collegae, ze vinden me allemaal een rare, ik zal het even uitleggen…..
Van de week stond de T.V. aan op mijn werk ( ja die hebben wij! Nou en?) en toen was er een sportprogramma (uiteraard) en dat werd gepresenteerd door Dionne de Graaff. Toen ik vervolgens zei dat zij een interessant gezicht had, brandde de discussie los.
Nee sprak een ander Vanessa die ziet er goed uit voor haar leeftijd!
Welnee zei een ander Patricia Paay dat is een strak wijf! Ja maar nu ’s-Morgens vroeg ernaast wakker worden!!

Kijk toen was de boot aan.. Wat is knap, wie is interessant, wat is aantrekkelijk?
Nou ben ik getrouwd met een heel lief meisje ,maar, om door te gaan met de discussie…
Zo kan ik me inderdaad wel vinden in een avondje stappen met Tineke Verburg, die schijnt trouwens behoorlijk groot te zijn en heeft/had een eigen fles Whiskey in een Amsterdamse bar, kijk daar noet je een avond mee doorzakken! Denk dat het een Beest is!

Patty Brard dan? Neeeee dat is meer van : “Kijk jongen dat is nou je moeder”! Verloedering in optima forma. Hoe diep kan een mens zakken?
Maar goed wie dan wel?
Linda de Mol?..nee niet dat ideale buurmeisje, truttigheid al om.
Astrit Joosten dan? Ach nee een hulpdominee pur sang, neee daarmee win je geen gangbang.
Wendy van Dijk dan? Wendy…hmmmm.nee tenzij ze Ushi speelt in bed?
Katja Schuurmans? Neeeee die is vaak zo dronken dat je het de volgende dag weer moet uitleggen waar het spaak liep. Of wat dacht u van haar kleine zusje die geile opdonder van een Georgina Verbaan? Kijk dat is een lekkertje een ondeugend meissie, ben benieuwd wat dat wordt als die in de pubertijd raakt..!

Froukje de Both dan alles er op en eraan zelf gezien in de playboy (van een collega hoor ) ach die zet je toch zo achter een stalletje voor Greenpeace. Volgende….Saszia Mourali hmmmm yeah baby ..maar die valt op jonge jongens de Bitch!!
Brrrrridget Maasland? Neeeh een soort levende MTV clip..beetje gemaakt.
Estelle Cruijff dan?? Hah ha ha ha niet te moeilijk doen hoor volgende…..
Tatjana Simic..strak lijf leuk stemmetje eigen mening..oeps dat is bij haar dus een minpuntje..!
Aukje van Ginneken? Nou na haar optreden in GTST, houden we het maar gewoon op AU!!

Irene van Laar? Ach een strak lijf maar verder wordt dat onderhand van achter Lyceum van voren museum.nee dank u! Maar wie dan wel?

Nou..Dionne de Graaf dus of eh… Helga van Leur?? Nooit een sleur! Maar een echt toppertje lijkt mij toch SABINE!!

Sabine wie? Nou het Belgische weervrouwtje; had ze eerst van de mooie kogelronde borsten,nu heeft zij volgens mij daar wat aan laten doen..en dat is zonde, maar haar eindafsluiting van het Belgische weerbericht is en blijft onovertroffen…..
Met een zachtge G en een zwoele dag sluit zij af met dagggggg tot morgen!!
Kijk en dan ben ik in staat om de video in te stellen dus tot dan…….
Dagggggggggggggggggggggg Sabine!!
Rich@Rd

[url=http://home.quicknet.nl/qn/prive/r.antonijsen/sabinh5]http://home.quicknet.nl/qn/prive/r.antonijsen/sabinh5[/url]


deZwarteRidder

Schrijver van de columnbundel: "Misschien word ik wel honderd en andere enge gedachten"

3 reacties

Kees Schilder · 16 december 2003 op 12:56

Ja, die is helemaal niet verkeerd!

viking · 16 december 2003 op 21:10

[quote]Katja Schuurmans? Of wat dacht u van haar kleine zusje die geile opdonder van een Georgina Verbaan?[/quote]

Richard toch! Katja heeft haar tieten laten verprutsen (maar voor mij blijft het een topper) en het leeghoofdje Verbaan is niet haar geile zusje, daarom heet Katja Schuurman van achteren en die theemuts Verbaan. En de zus van Katja is iemand anders, het is ook een meisje, namelijk Birgit. En Birgit is lekker! Ik heb haar pas nog gezien op de CD beurs. Als ik een harde bikel had gehad én mijn gulp open, had ik haar in het voorbijlopen een oog uitgestoken zóóóóó klein is het poppeke. Als ze zich blauw liet bodypainten, zou het een kleine geile smurfin zijn geweest. Maar ze hééft zich niet laten bodypainten dus waar hebben we het hier in godskolerenaam over.

Richard, ik verheug mij enorm op de eerstkomende CX meeting. Wij hebben elkaar veel te vertellen. Ben je nog vrijgezel? Of gescheiden? Plannen in die richting? Of gewoon eens wat anders? Help ik je aan een kanjerrrrr. Is me met Godspeed ook gelukt. Voila!

deZwarteRidder · 17 december 2003 op 17:17

Katja en georgina.. ach dat wist ik wel maar ze hadden zusjes KUNNEN zijn en speelden ook zusjes in GTST dus vandaar…. en verder de zwarte ridder heeft een witte jonkvrouw en een drietal schildknapen… en is nog tevreden ook. dus eigenlijk moet je het meer zien als een column en niet als een advertentie sommige van mijn columns zijn niet geheel waar of opgeleukt..dus dont panic…the black knight has left the building !!;-)
Rich@Rd

Geef een reactie

Avatar plaatshouder